- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
"Hosszabb távon biztos,hogy nem használnám,nem lennék gusztustalan.De egy pár halál után biztos..."
Rövid távon is ugyan olyan gusztustalan lennél. A csalás az csalás ennyi.
Szted mást nem gyaktak le még soha DZ-ben? Nekem már 2-3 Hungryhogot is elvittek, ládákról nem is beszélve, mégse fordult meg a fejemben az h csaljak. A DZ ilyen.
Amúgy megfektettetek két srácot, majd utána megint utánukmentetek (gondolom többen) és akkor legyaktak titeket és még sírsz is miatta? -
arnikusz
veterán
Ha DZ-re szánod a szettet, akkor ott exotic Hungry Hog esik általában, ez az egyet hagysz a zsákban szerintem felesleges, a Ninja Bike jelenlegi formájában megszűnik, helyette egy specialized zsák többet segít. Supply drop és Fertőzési eseménynél a teljesítésnél eső exotic pedig megy a stashba rögtön.
Ha egyedül vitézkedel DZ-ben akkor a 7000 feletti tűzfegyveréték ajánlott és 6% self heal módok.
Turret/MDR Firecrest szettnél jöhet jól, ott 1db lövegéleterőt és 3db löveg sebzést használok.
-
persil
nagyúr
En igy is csinaltam(marmint egyedul, araszolva, gyujtogetve. 40 egynehany ora volt a lvl 30 es a story meg nincs teljesen befejezve. Asszem 90%), es eszmeletlen durva, ahogy az osszegyujtheto motyokbol derulnek ki a story apro reszletei, meg a kulonbozo karakterekrol kis "jelentektelen" reszletek. Hihetetlen
Rengeteg jatek peldat vehetne errol az aprolekossagrol. Utoljara a baldurs gate volt olyan, hogy minden apro papirfecnit elolvastam es itt most ujra ez van. Minden telefonbeszelgetest, minden naplot, mindent meghallgatok, elolvasok es eszmeletlen hangulatot ad az egesznek.De nekem is kellett egy par ora, mire pl arra rajottem, hogy a fogyaszthato targyaknak mi a gyorsgombja.(az a karika, mint a granatoknal...
)
Szamomra mar most minden forintot megert a jatek. -
persil
nagyúr
-
persil
nagyúr
En pont itt tartok, ma reggel lettem 30-as.
Ket fontos dolog:
1. Nem lehet csak ugy 5-osre rakni, mert gear score kritiriuma van, szoval 230+ra fel kell magad szerelni, mielott 5-re valthatnal. Az meg nem megy csak ugy hipp-hopp, mert minden rohadt draga.2. A masik, hogy 0-as vilagszintre visszavaltani nem lehet, onnantol, hogy 1-re valtasz nincs visszaut. Na most ez azert szopo, mert meg ket teruletem nincs befejezve, igy van egy kazalnyi kuldetesem(eredetileg 26-30as szint kozott), amiket szepen 30-as szinture allitott. Igy friss 30-ason kb 25-30as cuccokkal 50 gear score kornyeken eleg nehezre sikeredett
Az elonye mondjuk, hogy sokkal komolyabb leptekben lehet igy fejlodni, mert ha vert izzadva lenyomok egy kuldetest, akkor kb barmi, amit talalok, az jobb, mint ami rajtam van -
Anonymus23
veterán
Soha nem csaltam online játékban és ezután sem fogok, egy DzP-sért meg végképp nem
Ugyan már, ha ez tényleg örömmel tölti el playerst (meg a többit), ám legyen, ez az Ő Homokozójuk, de itt a fórumon players sokkal inkább egy kövérre hízott troll (etettük itt eleget), semmint bármit is komolyan vennék tőle egy jó ideje már. Te se vedd komolyan...
-
Bocy18
csendes tag
Ertelek tommy.. de ha pl engem megolnek en siman elfogadom hogy jobb jatekos nalam es kesz max probalkozok megegyszer.. De ez a joe ra es a whritera nem igaz oket ha megolik kikattanak vegyunk peldat a mengele videojabol.. Na most en nem akarom hogy barki is sajnaljon vagy valami.. en tudom amit tudok.. nem akarok nem is tudok bizonygatni.. Szeretek divisionozni de akarmennyire is szeretek nem erne meg nekem egy csalas annyit hogy elveszitsek egy 20.000ft-os jatekot..
-
persil
nagyúr
"A screenshot-on lehet látni a karakterem körül apró számokat.Azok micsodák??
Az orránál van egy 2-es,a vállánál egy 8-as,stb."Először én is gondolkodtam rajta pár percet
Az azt jelzi, hogy az adott slot-on hány darab tárgyad vanHa rámész a slotokra, akkor vékony vonalakkal jelzi a karakteren a tárgy helyét. Szerintem jópofa.
-
törölt tag
"De most őszintén,ilyenkor minek mennek oda a többiek??" Azért mert úgy elb@szták a játékot kérlek szépen, hogy csak a rugo bukik xp-t meg kulcsot. Ha nem vagy Rogue akkor nem buksz semmit ezért jönnek már a 19sec rugora is mint légy a sz@rra. Nevetséges, hogy az összes játékos arra vár, hogy a másik elkezdje ekkor megy mindenki rájuk. Nagyon de nagyon elrontották ezt kb dz-ből is egy nagy pve területet csináltak a sok rinyálós játékos miatt, hogy jajjj nem tudok bemenni mert lelőnek csináljatok valamit stb....
Számomra a játék ezt jelenti a pve része jó volt amíg végigjátszottam 1x de utána dögunalom. -
arnikusz
veterán
Holnap leírom a 3 firecrest 3 taktikus tulajdonságait. Most este a 2 LS 1 vereség 1 győzelem, de sok függ az értelmes csapattársaktól. Ha másik oldalon van 1 vagy 2 jól összeszkott 3, 4 es csapat akkor bukta.
Survival- Hunter kimentés DZ 2 parkolóház fellövöd a jelzőt és lemész egy szintet, be a Humvee mögé pulse ha jön grànát és heal ládában állva arany M60 dara.
Keménység 100 ezer felett. -
Anonymus23
veterán
Az "Erőteljes" tulajdonságnak viszonylag kevés haszna van (gyakorlatilag nulla), ezért az a mellény mindenképpen kuka, bár az értékek viszonylag jók rajta. Ne dobd ki, csak én nem használnám az biztos.
Nekem is van egy fullos Gyors mellény elrakva, ki tudja még mikor lesz jóA páncélsérülésnek meg elsősorban PvE van jelentősége, de az egzotikus sebzéstűrésnek több haszna van minden tekintetben.
Az Ubisofthoz nem fűznék hozzá semmit
Kérem kapcsojjjjaaa ki
-
bombibmw
veterán
Az exotic maradjon.
Szerintem mindenki úgy van vele, hogy megérte a játék, hiszen nagyon sok órát tett már bele.
Nem is a bugokkal van talán a legnagyobb gond, hanem a csalásvédelem hiányával.
Azzal, hogy akiket előtte lelősz simán manhuntig, visszajönnek és lelőhetetlenek, még ultival is, vagy a cspatukból hármat lelősz, de az utolsó megöl mindenkit közülünk.
De, ha már bug, akkor a heal bug, a medkit bug és egyáltalán, a képzettség bug, na meg az, hogy rugóként bebugolok a textúrába, felejthetetlen pillanatokat tud okozni.
Összességében ez a játék egy nagyon jó játék, de lehetett volna sokkal jobban csinálni. -
Az a supply drop a season pass része, havonta 2x (1-15. és 16-31. között), minden karakternek külön esik az accounton. Sokat nem jelent mivel fixen kapsz 3 itemet (ami HE vagy gear set, exotic-ot nem dobhat) és szinte ~100% az esélye, hogy szemetet kapsz.
A postán meg max havonta kapsz 1x crafting alapanyagot/div techet esetleg festést (de mostanában nem láttam már, mert lehet csak néhány "exkluzív" festés van) aminek a haszna erősen konvergál a 0-hoz mivel mindkettőből esik bőséggel. -
arnikusz
veterán
-
-
arnikusz
veterán
Tervrajból pörgetve kb. 100 ból nem max a sebzése az ennél a tűzfegyverértéknél 16.6K lenne.
A 3. talent Ádáz, korábban Auggal volt az Alpha szettben és Ádázt pörgettem rá még 1.5-ben, ma egy kérlelhetelent teszek rá. Meg próbálkozok továbbra egy minden szempontból maxosat pörgetni.Most újra van MP7 tervrajz, így aki korábban lemaradt pótolhatja.
Még egy kérdés a fórumtársakhoz lehetne még az rpm-et emelni?
Köszönöm. -
micafighter
nagyúr
Nem, deadeye szett lényege hogy nem kell fejre löni, mindenhol ugyanannyit sebez rád. Ha a bal kislábujjad bütykét horzsolja akkor is 1-2 lövés vagy ugyanugy, mint ha fejre lőne.
Volt egy másik szett 1.5ben ami 1 lövésböl le tudott szedni, de az csak fejlövéssel müködött, ami joval nehezebb egy gyorsan mozgó (föleg strifeoló) célpontnál, de azt 1.6ra a sárga földig lenerfelték.
-
xyvalaki
aktív tag
Elnézést, nem néztelek hülyének. Tényleg. Csak az utolsó adottsága párszor kimentett minket a szarból. Még a Reklámszettben is. Töltött a láda és azon a 10%-on múlt hogy el tudtam dobni az utolsó utáni pillanatban. Már repűlt amikor a kontaktlencsét kerestem.
a többiekkel együtt. Igaz nem 17xx páncélértéke van. Másrészt szerencsém is van a Barrett terén. Az első Lexington dobott és azóta vagy 20 esett. Van választék, pedig oszogatom boldog boldogtalannak. Kérdezd meg vzarmo-t.
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
Barretet dobjad ki, nagyon kevés rajta a páncél (majdnem 300 páncélt buksz csak azon), egy virgonc vagy gyors ezerszer jobb lesz helyette. Nem beszélve róla, hogy extra HP pont sincs rajta, szóval KUKA.
Nem tudom miért a nomádot preferálod, de ahhoz szerintem nem lesz jó a sentry, sokkal inkább a taktikus akkor már, de 2 sárga is jó lehet:
Pl egy gyors mellény (a gyógyulás felgyorsul) és egy specializált táska.Ezen sem maxosak a páncélok (kesztyű+fegyvertok) de már játszható, pedig ez csak egy predator.
Mondjuk a fő értékek közül mind minimum 1269 (kivéve a fegyvertok, mert ott az elektronika kicsit kevesebb)LS-ben elég jó volt, míg mindenki el nem kezdett DE vagy seeker mine-al bohóckodni.
-
RazoR
veterán
-
Az nem "tár" hanem a pakhan exotic talentje, minden pakhannal való ölés után kapsz +20% tárméretet (ez stackelődik). A csavar annyi benne, hogyha tárazol akkor elhasználod a stacket tehát többször kell a stacket felépíteni, hogy eljuss ide és csak az alap tárméretet növeli azaz független attól, hogy milyen tár módosítót használsz.
-
Garsza
veterán
Ilyen talentekkel csak egy közel maxos alapsebzésű Lvoa-c kell hozzá. Ami kb. 20,6k 7800 Firearmsnál hozzá jön a kesztyű 1,3k így az alapsebzés 21,9k lessz. A kesztyű ad +16% sebzést a kompetens talent +10 10m belül, Baret +5% ha 1 skill van feltöltés alatt ez összesen +31% ha minden feltétel adott. ez kb. 29k alapsebzést jelent ehhez hozzájön kb. 100% HSD ez már 58k HSD +80% CHD és már meg is van 104k HSD critelve.
(#36622) Snip3r_HUN
Azt megkérdezhetem hogy mennyi a CHC -d vele? Persze csak ha nem titok.
-
micafighter
nagyúr
Ha PvP-t nézünk akkor kb 6% páncélrombolás = 1% plusz sebzés fegyverből.
Tehát 10% sebzés az kb 60% páncélrombolással ér fel.
PvEben jobb a páncélrombolás, ott inkább 10% páncélrombolás kb 8% plusz sebzés, tehát a tiszta sebzés ott is jobb mint a páncélrombolás, de a páncélrombolás majdnem olyan jo.
Ebböl adódóan a sebzés az eliteken az jobb egyébként PvE-re de mivel felszerelésen nem ütik egymást a páncélrombolással, igy ha PvE dedikált felszerelést akarsz, akkor az is-is elve érvényesül, ami általában ugy néz ki, hogy mellényen plusz hp + páncélrombolás, maszkon páncélrombolás + sebzés az elitelen, térdvédö plusz hp, ölési TP és sebzés az elitelen. Kesztyüre nem tudom fejböl mehet-e elit sebzés, de páncélrombolás az tuti, mellé ha van akkor sebzés az eliteken, ha nincs akkor képességgyorsitás vagy kritikus találati esély, plusz a használt fegyvertipusodra plusz sebzés.
Könnyü m4 és lvoa továbbra is az egyik legjobb fegyverek. A rendörségi m4 papiron ugyanazt tudja, de a gyakorlatban már egész más (rosszabb) a szorása, vagy inkább kezelhetőségnek (kezelhetetlenségnek) nevezném hogy össze-vissza hord, mig a könnyü m4 egyenesen fel függöleges vonalban.
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
Van ennél jobb verzio is se én csak ezt ismerem, ezzel is megvan 10p alatt. Nem kell hozzá pajzs se csak szedös heal ládák végig.
Az elsö résznél a két robbanoanyagot kell összeszedni és felrakni, utána ne álljatok le a mobokkal birkozni ahogy robbant a mobokat le kell tojni és lehet menni tovább.
A következö résznél 3 játékos elmegy jobbra, egy meg balra, mindenkinél legyen heal láda. A jobb oldali 3 megy be elöre, magukra vonják a figyelmet és a tüzet, bemegy a baloldali magányos játékos, megfogja a közelebbi dobozt és kék ultit meg heal ládát használva egyedül beviszi. A laptopot nem kell piszkálni, ha megvan egyböl jön át a három másik játékoshoz, valaki megfogja a másik dobozt és viszi be. Esés kelés lesz de ezért vannak a heal ládák. Ha bent a másik doboz is, középen maradunk ahol a dobozokat tettük be, és lelöjük a mobokat. Jönni fog a boss, mielött a bosst lelőjük le kell szedni az összes dagit. Ha megvannak a dagik, futás a bossra. Körbevesszük, pukkasztjuk, sárga ulti alatt hamar lelöjük, utána nem jön már több mob csak azt a párat kell lelöni aki még ott van és kész. Heal láda legyen végig lent kb ennyi a lényeg.
Ehhez mindegy ki milyen szettben van, egy reclaimer azért opcionális.
-
arnikusz
veterán
Még nem veszedelmes, csak egy próbálkozás.
A Specialized táska az ami menni fog hozzá, a Barrett ki így visszamegy a Striker mellény, de a legjobb megoldás egy jó Striker tok és akkor Barret mellény és Specializált táska jó lesz.Tegnap a Taktikusnál az Inventiv táskát dobtam a bugos szereplése miatt és visszaraktam a Specializedet. A Thompson heti HVT-n közelről heal ládában jól muzsikál. Most viszont a 3 legmagasabb heti HVT egyike sem adott exotic itemet.
Ha csináltatok DZ leaderbords-ot ne feledkezzetek el ellátogatni a BOO fenti részén lévő jutalombeváltóhoz a bejáratnál balra ha kintről jössz, a fegyver és felszerelés bolt után található. Ha nem veszitek fel a heti láda vagy ládák elvesznek és ez igaz a havira is, újra indul a számláló.
-
Lefty
addikt
En PS4-en vagyok, de nekem ugyanugy szokott lenni. Szerintem ez platformfuggetlen, hogy melyik vendornal mi van. Pledanak okaert most olvasgatom redditen, hogy mik vannak. Southpaw safehouse ballastic shield damage mod 4%, ott volt ugyanugy. Ward safehouse 6% first aid heal mod. Ugyanugy itt van.
-
TommyS_27
senior tag
Fejből kb ennyi lehet a páncél ruhánként:
Mellény 2002
Maszk 1001
Térdvédő 1660
Hátizsák 1340
Kesztyű 1001
Fegyvertok 1001Firearms stamina elektro:
11XX- 1272-ig
Szóval érdemes ezeken kalibrálni amig nem kapsz nagyobb értéket! De jobban járnál ha valaki szóban magyarázná el mert úgy látom vannak még vak foltok rendesen!
-
Lefty
addikt
Ez igy sajnos nem sok mindenre jo. Ha nincs megfelelo arany vagy exotic cuccod gear set melle, akkor probald meg a celodnak megfeleloen osszevalogatni a bonusokat. Peldaul ha dps buildet akarsz, akkor mondjuk 4 predator 2 striker vagy 2 nomad kombo, csak egy otlet. Egy firearmsot porgess at staminara szerintem, 5500 kerul eleg a FA, elektro nagyjabol jo. Fegyver talentek kozul ha PvE mesz, akkor predatory nem arthat, responsive, destructive, unforgiving, deadly. Ezek jo talentek. Lila modositokat felejtsd el, vendornal tudsz venni szerintem most is modosito tervrajzokat, vagy advanced-nel tudsz venni, illetve dz checkpoint arusoknal. Ahogy tudsz crit hit chance-re es damage-re adjal. Tovabba ezek az armor ertekek alacsonyak.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
törölt tag
"(cuccairól már megmondja egy igazi "rugó",hogy vele azonos szintű e)." Ezt most nem gondoltad komolyan ugye? Persze sétálunk dz-ben és ha jön valaki majd odamegyek egy "hé várjál már szeretném megnézni mi van rajtad felkiáltással" vagy még is hogyan képzeled el ezt az eszmefuttatást?
Attól, hogy pl: valakin jó cucc van még lehet, hogy szarul van megépítve és instant hal. Amit Te mondasz az a LEHETETLEN kategória.
Tommy! Szerintem engedd el.
-
TommyS_27
senior tag
Nincs igazad! Senkire sincs ráírva, hogy milyen erős a karaktere! Az, hogy látod milyen szetben van még nem jelent semmit. Lehet minden értéke alacsony. Akkor derül ki ha harcolsz vele! De ha lelövök egy gyenge játékost még nem érzem magam szarul! Nem volt ráírva, hogy gyenge!
De ha ezután visszajön és le akar lőni akkor nyilván lelövöm amíg meg nem unja! A kedvencem, hogy közben írja a chatbe, hogy 4v1 noobs stb. Pedig nem kötelező oda menni ahol piros koponya van a térképen! -
TommyS_27
senior tag
-
Krissz1983
aktív tag
Kedves vagy de az ember mit is vár el ettől a fórumtól az előzményeket látva.
Na kérlek mint azt valamelyik hsz-ben már jeleztem nekem a division az első online játék amivel huzamosabb ideig játszottam.
Nekem a domination játékmód (már ha a Last stand az) szimplán nem fekszik.
Burkoltan ironikus kérdésedre a válaszom pedig nem azért nem játszom sl-t mert ott keményebbek az ellenek hanem mert nekem pont az nem pvp hogy jönnek 4-5-6-7-en és 1mp alatt leraknak vagy jön két gránát egyszerre és leraknak vagy lő kettő vagy három esetleg négy sniper és leraknak. -
Snip3r_HUN
addikt
Amíg feltöltődés alatt áll egy skill addig azt nem lehet lecserélni másikra (kivéve azt ami alapból T-re van téve,tehát a Recovery,- Tactical,- Survivor Link). Sajnos az is elég gyakori ha képzettséget akarsz használni de közben állapothatás ér (égés, robbanás, stb.) akkor az adott képzettség beragad. Ilyenkor általában csak az a megoldás hogy meghalsz és egy csapattár feléleszt.
-
Talán azért írtam mert valóban ez a helyzet.
Idézek:
Az a loot ami PvE területen esik, az személyes, csak te veheted fel, legfeljebb utána megoszthatod azokkal akik a loot esésénél jelen voltak a csapatodban (ez a lehetőség csak egy órán át él a droptól számítva)Azt, hiszem az, hogy "személyes" meg a "csak te veheted fel" az eléggé khm.. sejteti, hogy az csak neked szól és mindenki kap sajátot (amennyiben boss-ról van szó ugye)
-
Pedig megválaszolta a kérdésedet csak te nem érted. Minden loot ami mobokból esik az személyes és randomizált, azaz csak neked szól és te látod, hogy mi az. Kivétel ez alól a survival mivel ott minden mob drop az egész szervernek szól azaz bárki felszedheti és mindenki ugyan azt látja. A csapatból mindenki mást fog kapni azaz lehet neked exotic-ot dob egy boss vagy gear setet míg mások a csapatodban csak high end-et kapnak például míg egy sima mobból meg lehet csak te kapsz lootot és a többiek nem, vagy fordítva.
-
ЯΞD
senior tag
Mindenki a saját lootját látja! Te nem látod az övét, ő sem a tiédet. Ez alól vannak kivételek. Pl ha megosztja a csapatban amit kapott azt látják a csoport tagok akik erre jogosultak. Illetve Dz-ben ha megölsz egy másik játékost akkor annak a lootja látható mindenki számára.
-
-
dvd24
senior tag
Az a loot ami PvE területen esik, az személyes, csak te veheted fel, legfeljebb utána megoszthatod azokkal akik a loot esésénél jelen voltak a csapatodban (ez a lehetőség csak egy órán át él a droptól számítva)
"Ellopni" csak DZ-ben lehet a megölt játékosoktól esett public lootot, vagy Survival módban a más által megölt ellenfelekből esett cuccokat és persze a survival PvP módjában bárkitől bármit, ha megölöd
-
Mármint a táskára gondolsz? Csak mert az egyetlen ahol a jobb alsó sarokban 3 üres téglalap van. Ott a 3. hely az skineknek van fenntartva amiket a valódi pénzért vásárolt prémium creditekből (egy keveset kaptál most az anniversary event keretén belül is, igaz az sok mindenre nem elég) tudsz megvásárolni az erre szakosodott vendornál (terminál, hátul baloldalt).
Nevesített felszerelést (azaz mostani összefoglalú nevükön exotic) bármelyik exotic cache-ból kaphatsz, azt pedig dobnak a legendary küldetések vagy a heroicon teljesített incursion-ök, de ugyan így dobhat exotic-ot boss is. Fontos megjegyezni, hogy exotic cache-t csak hetente 1x kaphatsz az adott küldetésből szóval csak limitált mennyiséget tudsz beszerezni. -
Úgy tűnik picit akkor tisztába kell rakni nálad a main stat (firearms/stamina/electronics) értékeket. A main statok mindig úgy fognak kinézni a 256-os gearscore-ral rendelkező itemeknél, hogy lesz kettő ami fixen 205 és 1 ami 1114 és 1272 között lesz. Nincs olyan item ahol a main stat egyike 1270 a második 400 és a 3. meg 205.
Ilyet csak akkor tudsz elérni ha az adott felszerelési tárgyba raksz gear modot (firearms/stamina/electronics) ami erre ad bónuszt. Ha képen láttál ilyesmit akkor az adott itemben már volt 1 vagy több ilyen módosító (ha nincs nagyon vágva a kép akkor az item bal alsó sarkában látszódik a berakott mod "minősége" (zöld/kék/lila/sárga téglalap) illetve mennyisége. A jobb alsó sarokban meg a performance modokat láthatod, de azok nem módosítják a main statokat hanem pl. skillekkel kapcsolatos bónuszokat adnak.@#35948Hát az eddig nyújtott teljesítményük alapján több esélyem van az eurojackpotot és az ötöslottót elvinni ugyan azon a héten mint, hogy ez megvalósuljon.
-
micafighter
nagyúr
-
arnikusz
veterán
Egy kicsit olvass vissza+ összefoglaló 1.6 patch notes.
1.6 Armor gone és megjött health és skill power. Medikit nem olyan hatékony mint volt.
Csapatban a support -heal ládája nélkül rögtön kapufa egy legendary küldetés pl.
Ahogy korábban írták a többiek alacsony képzettség/elektronika nem healeli vissza a karaktered olyan gyorsan így hamar fekszel nem csak egy Elite mob, hanem egy jobb heal/elektronikai karakteres Agent ellen stb.
DPS-Tűzfegyver Rambozásnak vége (ezt magamnak mondom-tegnap Frontline) DZ, Legendary, UG-csak csapat-taktikában megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Plazma TV topic
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest