- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#35434496 #48615 üzenetére
Már nem azért, de a szolgáltatók többsége dinamikus IP-t oszt, fix IP-t leginkább csak külön pénzért kapsz. Az IP ban az összes közül a leghaszontalanabb. De még ha statikus is lenne az IP akkor sem kell új ingatlan, új szolgáltatóval hanem csak másik szolgáltató és problem solved mivel minden szolgáltató külön IP tartománnyal rendelkezik.
-
VTom
veterán
válasz
#35434496 #48608 üzenetére
Ha ott a kimentésnél nem megyek vissza, mert Bombi mondta, hogy ne arra fussunk, aztán végül is arra futottunk, akkor nem maradok le, nem lőnek le, és négyen lettünk volna a leadónál. Úgy szerintem meglett volna.
De hát ez már történelemVicces volt nézni a földről, ahogy tömött sorokban futnak a játékosok, és mindegyik akar veletek csinálni valamit
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #48434 üzenetére
Tegnapelőtt DZ3 kimentési terület manhuntok jönnek, én fedezékben, kihajoltam (jobb klikk) azaz csak akartam kihajolni, amikor is hirtelen elkezdett a karakter felmászni a fedezékre (nincs auto-parkour), és onnan meg nem tudtam leugrani.
A 3 manhunt biztosan nagyot nézett, hogy mi lehetett az elképzelésem
Rövid úton elkezdtem keresgélni a közben kiesett kontaktlencsémet -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#35434496 #48389 üzenetére
Pár napja a leadási pont a verem kellős közepén volt ami persze miért is ne aktív volt, kilőttük a helyet majd amikor sikerült volna leadni (tehát körbe ért a leadási kör a fejed felett) áthelyezte a leadási pontot a DZ08-as kimentésre ahol újból le kellett adnunk. Ilyen buggal eddig még nem találkoztam.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
#35434496 #48298 üzenetére
Először ránk jött kimentésnél. Meghalt. Aztán oda jött a kijáratnál háborogni, hogy 1v2 meg ilyenek. Mintha mi támadtunk volna. Mert úgy állította be a végén. Meg hogy ultit nyomtunk és csak azért tudtuk lelőni. Pedig semmit nem használtunk. Se sokk se ulti. Gondolom megint bekezdett..
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
#35434496 #48035 üzenetére
Hát, én össze futottam ugyan azzal a D3-as fazonnal többször is, különböző szerveren. Nem hinném hogy mindig ugyan azon a lagos szerveren és sosem tudtam sebezni. Olyan játékosról van szó, akivel játszottam régebben egy csapatban és nem tett rám nagy benyomást. Most meg hirtelen minden manhuntot simán vesz.
-
Lifer092
senior tag
válasz
#35434496 #48032 üzenetére
Nem akarok hülyeséget írni, de ez lehet valami bug, vagy lagg vagy akármi. - Ugyanis egyszer összefutottunk veletek, nem tudom már pontosan mikor talán 1 vagy 2 hete. Hárman voltatok azt hiszem, a "Spetnaz" kollégátok volt akkor D3-al, mi ketten voltunk akkor és mi sem tudtuk megkarcolni oldalról úgy h telibe fejre próbáltam célozni. De tökmindegy, az a lényeg hogy oldalról nekünk sem ment, szinte meg sem mozdult az élete. Ti pedig nem csaltok, szóval innen kb. kizárható ez. Nem mondom hogy nem használ valaki okosságokat ezzel kapcsolatban, de ez szerintem lehet "szett bug" vagy tényleg lagg.
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #47958 üzenetére
Volt hozzá szerencsém az elmúlt héten többször is, de az első után, jelentést követően mindig kiléptem.
De ott van CCCP Tok, akkor tegnap valami ilyen falonátlövőt, még akkor is jelentettem mikor egy csapatba tett, de ő legalább kilépettEndre meguntad a DZ-t?
Elég jól tolod abban a Nomádban egyébként. -
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #47954 üzenetére
Mondjuk ez a 12 játékos 9 turret az az igazi, "A Francba" érzés lehetett
Tegnap az ellenkező oldalon voltunk, volt egy csapat, akiket Szatyorékkal 4-5x megcsaptunk, de volt olyan manhunt, akit a fél DZ-n keresztül üldöztünk, amikor sikerült egyszer leadni egyet nekik, akkor meg írták, hogy "Na ki a kirááááály"
-
Hunbeast87
senior tag
-
RazoR
veterán
válasz
#35434496 #47673 üzenetére
Meg b@ssza meg..... és olyan gyorsan el is tűnt.
-
válasz
#35434496 #47634 üzenetére
Olyan sztorim van most DZ-ből......
Bementem leirtani a hiányzó rendbontókat a hetihez.
Egy játékos beírta a chat-be,hogy ki kér egy csapásmérő CF maszkot.
Mondom én.Gondoltam vkinek jó kis rugózás lesz belőle.
Supply-nál találkoztunk és ott volt a CF cucc,és egy exo.
Igéretem szerint nem vittem el az exo-t,megvártam amíg visszajön,vigyáztam a cuccra.Utána lelőttünk még pár boss-t együtt és kimentettük a cuccokat.
Semmilyen balhé nem volt,csak életem legkellemesebb csalódása DZ-ben.Még sosem találkoztam ilyen játékossal DZ-ben.
Fel is került barátlistára. -
sith7
félisten
válasz
#35434496 #47637 üzenetére
szomorú
Más
Hétvégén próbálkoztam Last Stand - del, dps -re tekert Alpha, és Firecrest -el - striker, predator, nomad csak 5-5 db van- de kb. esélyem nem volt ... ha már 3-4 embert 1 meccsen 1v1 - ben le tudtam lőni boldog voltam ... ha predator - os lőtt rám, próbáltam gyógyítani magam, de mire az animáció jött, össze is estem ... 5000 szívósság úgy eltűnt, mint ha nem is lett volna ... ezt követően a youtube - n láttam, hogy akár 90k - t is tud véreztetni
Voltak érdekes ellenfelek .. volt 3 v 1 szitu, lőttük, mind a marha, és alig fogyott az élete, majdnem bedarált mindhármunkat ... nem vagyok nagy pvp - s, de azért ez kicsit furcsa volt.
Aztán meguntam, és bementem Hunter's - ben ... na ott már azért bújtak előlem is fedezékbe
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #47469 üzenetére
& foxymaxy
hát ez "csodás" ... pont a napokban gondolkodtam, hogy meg kellene nézni - egyik munkatársam játszik vele - , de így inkább hagyom az egészet
pedig az elképzelés jó volt ... van is szép játékosbázisa, ... éppen ezért gondolná az ember, hogy atombiztos a cheat védelme
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #47465 üzenetére
Tegnap 5 kör Skirmishben az ellen oldalon minden körben volt minimum 2 más-más nevű (rus),aki strikerrel felstackkelés nélkül kb. 5 golyóból szedett mindenkit.
Arról nem is szólv, hogy a Predatorból bekapott 2x10 biztos találat után vígan szaladgált.
Amikor beírtam a cheatbe, hogy szép új cheat megköszönték és nem volt szerverlag. -
sith7
félisten
válasz
#35434496 #47264 üzenetére
Szuper
... azt a kevés /850/ div tech - emet is belevertem
-=Jam=-
Üdv., a klubban, nekem is az hiányzik ... bár nekem még csak 54 láda vanSnip3r_HUN
tuti, biztos, mert akkor nem görcsölök ... táskából milyet ?
1 db taktikus táska hiányzik, a többi set megvan. Fire, Alpha, Vadász hite ... utóbbit szidtam, hogy nem kell, de nagyon durva lett, tényleg 1 hit -ek a mob - ok ... kiváncsi leszek, event után mekkora lesz a "valódi" sebzés -
LucentTwo
tag
válasz
#35434496 #47230 üzenetére
Hidd el én örülök neki, hogy nem lett God szett az alpha és igen meg is kell tanulni. Ma kicsit próbálgattam még, npc között nagyon jó harcolni vele. Gyorsan öltem kettőt két ultival kezdtem a harcot és simán feküdt két játékos. Mondjuk az is segíti, hogy a fektetéssel és a kivégzéssel is aktiválható az ulti, ugye amit te is mondtál.
Egyelőre 6000/5000/5000-re állítottam be, lehet még azon is változtatni kell és jobb lesz/lehet.
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #47090 üzenetére
Mennyi ládát nyitottál eddig ?
Nekem sok időm nincs, ahogy írtam is korábban, nekem 16 ládát sikerült nyitni az elmúlt 2 napban, abban volt 2 firecrest, a másik 3 set - ből meg 4-4-4 db, szóval ezekhez már csak 2 hiányzik, és megvan a 6 -os.
Alpha - ból 3 mellényt is adott , én egyelőre nem panaszkodom, ennyi ládából szerintem nem rossz eredmény.
szerk.
ja, meg esett 2 ház is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest