Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Ma délre csak egy megérzés gyanánt:
Robredo vs. Pospisil
Robredo nyeri az 1. szettet, de elveszíti a mérkőzést @ 6.50
Pospisil ugye nem egy nagy tenisz csillag, de annál nagyobbat bír a sárga bogyóba ütni. Robredo sokadik fénykorát éli - Valenciaban Mr. serve&volley Isnert 2:0val küldte haza, 75 perc után. Murray ellen fantasztikus döntőt toltak, 26-án, szűk 3 és félórában. Ugyanakkor, aki látta a meccset, az láthatta, hogy teljesen kész volt a spanyol és hát nem mai darab... szerintem Pospisil fizikuma kijön a 2. szettre és behúzza a játékot, 3. játszmában pedig már esélye se lesz, sőt, megkockáztatom, hogy végig se megy a meccs ( ha 3 szettben mégis, akkor csak a $$$ miatt).Illetve lesz még egy Berdych vs Mannarino meccs is...ide csak a nemszimpátiám a legfőbb ok Berdych ellen, de akkor sem érzem, hogy 1.10ért őt kéne tenni. Pinnaclen van +5,5 játék, 1.60ért ami egy 6-3,6-4et is takarna (tökéletes szvsz), de a 2 körül beten van +4,5 is.
Mannarino +4,5 @ 2.10Én nekem kicsi a roll most (thx Dallas), de ezt a kettőt így egy öccázzal bekóstolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sennheiser HD650 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest