Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
PROHARDVER! témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
xido
csendes tag
Sziasztok!...Próbálok rövid lenni,hátha lesz rá válasz...
Tippmixpro felhasználó vagyok jó ideje,ott regiszráltam,csak azt használtam..egyenleg feltöltésére a lottózói szerencsekártya feltöltést használtam....2 napja szétváltak,lett a mixpro meg az szrt oldal...innentől a szerencsekártya feltöltés csak az szrt oldal egyenlegét tölti fel...a kérdések..a mixpro user/passal be tudok lépni az szrt oldalra is ahol az esetleges lottózói feltöltések rögtön láthatóak?..valamint ha egy ilyen feltöltés után meggondolnám magam az összeget illetően,azt ki tudom venni azonnal "kötelező megforgatás" nélkül? (hiszen nem ajándék pénz,kifizettem a lottózóban)...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest