Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
LaciMc82
aktív tag
Ez a Muuuuuu ez hihetetlen,nem raktam meg őket mondjuk jó ,de ezt a 🙉 ligát a kecske.. Al-Ahlit ja,de még egy GT sem tudnak rúgni egy vagon helyzetből sem 😀
-
kovacslevi98
csendes tag
Sziasztok, 22 bet-nel h mukodik a bonuszszamla? Hanyszor kell megforgatni, vagy h tortenik az egesz, h kitudjam venni rendes penzkent?
Kaptam 18 ezret, felvittem 74 ezerig -
törölt tag
Most délelőtt Mikaela hozott egy kicsit apróból. (dobogó 2,5x és győzelem majdnem 10x) Szeretem az ilyet, amikor nem esélyes, de mégis benne van és ezért jó az odds, sikerült megelőznie az olaszokat.
-
Mardel
őstag
Szögletszámok eddig bejöttek tehát az marad.
5 tippem kötésben mai Liverpool meccsre 2.10 oddsért.
Gólok száma: 4.5 alatt.
1. félidő gólok száma: 2.5 alatt
2. félidő gólok száma: 2.5 alatt.
Szögletek száma: 7.5 felett
Liverpool kaput eltaláló lövések száma: 3.5 felett -
törölt tag
Jó lett a Juventus tipp!
-
v-man
őstag
válasz
üzenetére
Női kézi vb-s "tutikat" semmiképp se érdemes, mert tegnap pl. az 1.1 alatti oddsos, rendező dánok se jöttek (még ki is kaptak japánoktól), ma meg az 1.7-ért rakott osztrák szintén közel se volt (-5 Angola ellen). A 4.65-ös oddson kínált cseh siker viszont, 8-gólos különbséggel, izgalommentesen jött a spanyolok ellen
Mondjuk ma este már nem hinném h lesz meglepetés, 15 és 21 odds már irreális különbséget kell takarjon (igaz, Japán is ekörül lehetett tegnap), de hétvégén is hátha lesz 1-2 további meglepi...
-
törölt tag
Newcastle DNB 1,7x
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap a Győr kosárlabdameccset a hazai csapat részéről kevesebb min 63,5 pontra raktam.
Kosárnál beleszámít az overtime is vagy csak a rendes játékidő? -
Mardel
őstag
A tegnapi zakó után egy biztonsági szelvény.
Tottenham - West Ham
Gólok száma: 2.5 Felett
Szögletrúgások száma: 7.5 fölött
Háromesélyes fogadás hendikeppel, Kezdése 1-0: Tottenham
Hármas kötés @ 2.14 oddsPlusz egy kis tétes lutri szelvény.
PSV Eindhoven - SC Heerenveen
Gólok száma: 2.5 Felett @ 2.02
Mindkét csapat gólt szerez: Igen @ 2.02
Tottenham - West Ham
Teljes játékidő: Tottenham @ 1.72
Everton - Newcastle United
Teljes játékidő: Newcastle United @ 2.20
Oddsok: 7.64 -
esbii22
őstag
Éreztem, hogy a Villa otthon megszorítja a City-t.
-
-
Örni
senior tag
Fiorentina is mindig az ellenkezőjét játssza mint amit kéne.
-
Mardel
őstag
Nem semmi!
Alig bír a Sheffield-el a Liverpool.
A hosszabbításban sikerült lőniük a 2. gólt.
Így a lapok sem jöttek be, a Liverpool játékosai voltak idegesebbek hogy alig bírnak gólt lőni a tabella alján lévő csapatnak. -
Örni
senior tag
Saarbrücken újabb skalpot gyűjtött be
-
Mardel
őstag
Mai tippem Liverpool meccsre. [kép]
-
esbii22
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Brighton X lesz szerintem.
Aston Villa otthon elég régóta veretlen. -
sherlock82
senior tag
válasz
üzenetére
city nyer szerintem is. bár tavaly 1-1 t jtszottak emlékszem rá. elég szép nyeremény ment a kukába miattuk. szóval idén kihagyom.
másik amit tuti kihagyok MU _ Chelsea. Annyira gyenge formában van mind a kettő csapat h inkább nem is teszek erre sem.
Liverpool és Birghton szerintem nyer.
Német kupa.
Hertha -Hamburger GG
VfB - BvB GG -
törölt tag
Megint felemás.
Idegenbeli próba:
Pjunyik Jereván 2x
Man City & Liverpool 2x -
törölt tag
válasz
Mardel
üzenetére
Nem néztem a meccset, így a cash out mindegy nekem. Amúgy az első 10 perc GG gyors 1-1 után kétszer is vezetett a City, így védekezőnek nem mondanám a hozzáállást, a 90. percben ment csak el a tipp.
Főleg idegenben. Ma 2x körüli hazai tippek próba:Angers
Mönchengladbach (kupa) -
Örni
senior tag
Mindig elfelejtem, hogy Atalantára nem rakunk.
-
Örni
senior tag
Erre a hideg, uncsi fogadónapra legyen:
Celta hendi D, 3,4x
Atalanta hendi D, 4x -
Mardel
őstag
válasz
üzenetére
A City a 6. percben már kapta a gólt, ha ugyanaz a játékos nem csinál öngólt akkor Tottenham nyer 3-2-vel.
Én megnéztem az összeállítást meccs előtt.
5-4-1 védekező taktika a M. Citytől, cash outoltam is mert nem lesz sok gól tőlük meg talán győzelem sem.
Ez a tipp is bejött. -
törölt tag
Tegnap négyből kettő. A Manchester City a 90. percben kapott gólt, síversenyen 6 század másodperccel Lara Gut volt jobb.
Atalanta DNB 1,8x
Midtjylland, Fenerbahce, Sporting 2,2x -
törölt tag
válasz
Mardel
üzenetére
Szerencsére a Real és Milan része jött. Ipswich jó, Bellingham gól most elmaradt. Most megtaláltam a síelést is, Mikaela Shiffrin dobogó tipp sikerült.
Mai 1,8x körüli tippek:
Kawasaki már jó
Manchester City, Liverpool, PSG
Liverpool, Monaco
Mikaela előrébb végez mint Lara GutAprósnak talán még egy Benfica, Köbenhavn kötést megpróbálok, ez 2,5x lenne vagy Mikaela győzelem 3,4x
Ha leszámítjuk a hányingert kikhez tartozik a cég, a vegas egy fokkal átláthatóbb felület, kicsit jobb szorzók mint a tippmixpro.
Regisztrálóknak most befizetett összeg bónuszként, 20 ezer forintig, viszont feltétel ötszörös tétrakási és fogadási szelvényenként minimum 1.4-es odds követelmény társul, melyet a sportfogadási bónusz igényléstől számított 10 napon belül szükséges teljesíteni. Érdemes kinézni a meccseket, mikor passzol a naptárban. Én még nem vágtam bele.
A tippmixpronál szerintem normálisabb volt a bónusz, néha feldobta ha befizetsz X összeget, kapsz Y bónuszt és ennyi semmi feltétel, akár rögtön ki is vehetted vagy úgy ajánlották fogadni X összegért élőben és jóváírják bukta esetén. Amióta megújult a felület (sokkal rosszabb lett) azóta nekem nem kínáltak bónuszt. -
LaciMc82
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Akkor az MVM visz el ,annak sokat fizetek 😃
-
LaciMc82
aktív tag
Na ki visz el engem jövőre Stuttgartba a magyar-skotra?
-
esbii22
őstag
válasz
Mardel
üzenetére
Múlt héten 4 fogadásom bejött, két fogadásom volt vissza egy szelvényen. Az egyiken mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól fölé tettem, ami 1-1 volt félidőben. Másik meccsen párhuzamosan ezzel együtt vezetett a hazai csapat, akire fogadtam. Úgy gondolom itt minimum a felét fel kellett volna kínálnia a várható nyereményemnek. Miután megkezdődött az utolsó két meccs, a Cash Out valami oknál fogva egész végig nem volt elérhető!! Végül egyenlített a vendégcsapat a másik meccsen, és véletlen (??) megjavult a Cash Out és kb. a fogadásom értékét kínálta fel.
-
Mardel
őstag
válasz
esbii22
üzenetére
Nem mindig elérhető.
Én pl múltkor unibeten 30 ezret buktam mert tipp megtétele után pár perccel módosítani szerettem volna mert rájöttem hogy nem lesz jó.
De az elejétől kezdve fel sem ajánlotta a cash outot.
Azt mondták ügyfélszolgálaton hogy a fogadóiroda dönti el van amikor egyáltalán nem ajánl cash outot. -
esbii22
őstag
Tippmixpron ez a cash out egy nagy f*szság. 7 meccsem van abból 4 már bejött, 5. megy de jól állok mert fehérvár puskást 2,5 fölé és gól-gólra raktam. Erre megint nem kinál semmit. Csak azt látom telefonon illetve gépen is hogy Cash out nem elérhető.
-
Mardel
őstag
Na kíváncsi vagyok ezekből mi lesz.
[kép] -
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Csütörtökön nyertem ezt a félelmetes nagy összeget,mikor ötödik jóvá a belső egyenlegemen vajon?
-
bazsimano
őstag
Sziasztok!
Van velemeny a vegasrol? Reg bonusz van? Elore is koszonom! -
Mardel
őstag
válasz
desigo
üzenetére
Én ma kipróbálom az opta adatokat.
Pl. nehéz eltalálni úgy hogy ki fog gólt lőni ha kezdés előtt átrendezik a csatár sorrendet.
Viszont sokkal könnyebb eltalálni hogy a meccs alatt ki fog 2-nél kevesebbszer kapura rúgni. Pl. mára egy ilyet raktam össze. [kép]
Kár hogy tippmixpron nem lehet játékos lövésekre fogadni. -
v-man
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ja nem bocs, a Tippmixpro oldalán keresem azóta is a megoldást 🙃
-
hobizoli
nagyúr
tenyleg... az hogy van, hogy latok egy jonak kinezo szelvenyt egy FB-s csoportban, amin kombinaciok vannak
de ugyanazt nem tudom osszerakni az online feluleten, mert kotestiltast ir rasot, 8-nal tobb esemeny se lehet kotesben mikozben papiron meg 10 (de akar 15+ is) beraknak siman tobbszoros verziokban is
3/7 meg 7/3 meg 4/6 meg 2/8 ill 8/2plz input
-
Örni
senior tag
Fradi utolsó pillanatos gólja visszahozta Bayern bukómat, Fioros szeló is jött.
Mára Darmstadt X, más nem tetszik.Nálam tippmixpron tableten ha függőlegesen tartom, nem látszik a szelvényem, ha vízszintesre fordítok, akkor igen.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Bigemperor
üzenetére
nekem ugyanez volt
beleptem a mobilrol, utana mar egybol ment a PC-n is mar megint -
-
Csatsa
tag
válasz
Bigemperor
üzenetére
Én sem tudok belépni, próbáltam több módon de semmi
-
Bigemperor
senior tag
Nem tudok belépni erre a foschtalicska Tippmixpro-ra, másnál is ez a helyzet?
-
Mardel
őstag
Poén tippem (kis tét nagy szorzóval, ami nem elképzelhetetlen) mára:
Las Palmas - Getafe: gólszám 1,5 fölött + Borja Mayoral gólt szerez. 3.50 odds
Reims - Strasbourg: Teddy Teuma (utóbbi 4 meccsből 2x kapott sárgát) lapot kap 4.70 odds.
Ezt kötésben tettem meg 16.45 oddsért. -
IreN!CuS
őstag
A mai mondás műncshen és cocieded egyen kefét
-
v-man
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Hol kell látni?
[kép] -
v-man
őstag
A régi mixen lehetett kis lakattal olyan kombi szelvényt csinálni, ahol az mindig fixen rajta lesz a szelókon, tehát ha 5 esemény van kiválasztva akkor nem 2/5 hanem csak 2/4 lesz a max opció, mert a lakatolt minden variációban alapban hozzáadott. Az új verzióban hová dugták el a lakatot? Ha jól emlékszem ez a banker elnevezés, bocs ha téves...
-
törölt tag
PSG hazai pályán sérült Newcastle ellen
Braga DNB & Arsenal
-
sherlock82
senior tag
válasz
sherlock82
üzenetére
1500 ->5940.
-
Örni
senior tag
City nem siette el... Dortmund X2 jött szépen.
Holnap kéne még Bayern, Arsenal, Sociedad. -
törölt tag
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Egyelőre tippmixpro, még nem vitt rá a lélek regisztrálni strómanékhoz, de a vegas áttekinthetőbb. Kényelmesebb egy fokkal. A tipszmiksz felülete a megújulás óta nagyon szar. Bónuszok sincsenek azóta. Igazából egyik kutya másik eb, mindkettő szar normális külföldi irodákhoz képest.
-
törölt tag
válasz
v-man
üzenetére
Jól eldugták, elrakni kedvencbe nem tudom, rákeresni nem lehet (alpesi sí, verseny és versenyző nevével is próbáltam) és régen a főoldalon fekete sávon ki volt rakva versenyek előtti este. Most bandy és kabaddi kiemelt helyen… legközelebb igyekszem nem elfelejteni.
Angers nyert
Girona tét vissza
Mai szelvény:
PSG & Man City 2,3x -
Mardel
őstag
Tegnap esti meccs közbeni tipp 1 - 1-nél.
Előtte tettem egy ezrest Cunhára hogy gólpasszt ad 7-es oddsért meccs előtt.
Erre gólt lőtt, mondom akkor most Hwang fog, végül rúgott egy büntetőt.
NBA meccseknél meg egyik helyen azt olvasom hogy pontok száma 231.5 felett másikon hogy 240 alatt.
Unibet felajánl elsőre egy 231-et, mondom akkor inkább 231 legyen mint 231.5 1.97 oddsért, az eredmény 232 lett.
A másik meccs meg megérzés volt, pár napja Jazz elverte ugyanúgy hazai pályán a Pelicanst, mondom elég magas rá az odds próbáljuk meg. [kép] -
sherlock82
senior tag
Ma újra bl.
Lazo Nyer.
Milan - BVB GG
Psg- Newcastle GG -
Tomi0703
addikt
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Ez sem mukodik? [link]
-
pohár
félisten
válasz
Don.Corleone
üzenetére
később is ki lehet utalni, csak írni kell nekik supporton

-
Don.Corleone
aktív tag
Srácok, nem úgy volt hogy dec. 4.-ig lehet kiutalni a betes pénzeket? Konkrétan sehonnan sem tudok belépni.. Bár nem nagy összeg ami bent maradt, de mégis..
-
törölt tag
-
Tippmix_beer
csendes tag
Megmondom őszintén most eléggé elfoglalt vagyok hétvégén, de hogy valami legyen:
Fehérvár - Kecsó GG +2,5 over 1,92x
Puskás Akadémia - FTC 1X 1,72xTottenham 2,17x
Real Madrid mellé 1,30x
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- VR topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
jött volna a hendi d is, persze ilyenkor elfelejtem.