Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
Mennyi oddsa lehetett 1 Verstappen győzelemnek vagy 1 Red bull kocsi nyeri a futamot opciónak...?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LyonnaisFan1
őstag
Köszöntem. A digisport1en most mutatták, hogy az a 45 perc jó eséllyel több is lehet.
-
djculture
félisten
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Bombariadó van, kiürítették a stadiont azt olvasni.
-
sz_abika
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Bunda melegágya. Ha. Most nyer a City akkor tárgytalan lesz a meccsük, bármi lehet 😞
-
LyonnaisFan1
őstag
Arsenal, ez gyorsan ment. Na még kettőt ebben a játékrészben
-
LyonnaisFan1
őstag
A manu meccsen már milyen meghibásodás történt, hogy a kezdőrúgás csúszik?

Valaki elvágott egy vezetéket.
-
Digestive
veterán
Chelsea - Leicester, Stoke - West Ham jól működő streamet dobna valaki! Thx

-
vwpolopg
őstag
Tényleg nem közvetíti valami nyomorult tv a Chelsea-Leicester meccset? Vagy csak én nem találom sehol?
-
yogibear
addikt
Verstappen.

-
trincsi23
csendes tag
Sziasztok! Egy utolsó 10 ezres kombinációra ti mit raknátok?
Én gondoltam a MU, City, West Ham, Southampton, Tottenham W-re....
-
bab1987
tag
Spanyol 2-ből vkinek vmi tipp?
-
yogibear
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
verseny szempontjából valóban versenybaleset, de alap, hogy a csapattárs versenyét nem tesszük tönkre...
remélem a Merci inkvizíciós tanácsa banánfára feszíti...
megtiltanám neki, hogy mondjuk a következő 3 versenyen ha Rosberg előtte van, megelőzze. az lenne az igazi szopacs neki. -
djculture
félisten
heracles gröningen oda vissza 2:1-eztek 7 és 10 feletti odds-okért. Jól lehet ezeken a hollandokon keresni.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
szab.tam
üzenetére
Köszönöm mester!
Ma reggel el is úszott három fogadás, estére a britekben van a bizalmam, pár kombi keretén.Single egyébként sokszor azért van, mert élőben gyorsan változnak az oddsok és nem tudom kombiba rakni

Tippet hogy értelmezzem, kikre érdemes tenni? Ha jól látom ez a skót női és egymással is játszanak.
-
Jarod1
veterán
A 7. érzék:
1 Mercedes Spanyol Nagydíj
(Elsőként kieső konstruktőr) 15/05/2016 Egyik sem 17.00 Függőben
Tét: 500,00 Nyeremény: 8 500,00 -
B-L-A-C-K
titán
Tipp: Millwall gólszám 3,5 felett, ~2,10x odds.
-
yogibear
addikt
B*zi nyomilton mit hitt mégis? bmeg füvön fog előzni?
Rosberg helyében úgy fültövön vágnám, hogy a kib*szott fülbevalója felcsúszna az orrába...Na magyar szagértő s*ggfej már olyat magyaráz, hogy "Rosberg mennyi helyet hagyott neki" - annyit amennyit neked anyád, mikor kirángattak belőle te agyalágyult... a nigga mögötte volt és ennyi... Istenem magyar okos szagértő bmeg... Rosberg behúzódott azt annyi majom meg nem találta a féken, átment fűnyíróba és ennyi...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
sz_abika
üzenetére
ennyire jó füled van, és jólértesült vagy, akkor ezt tegnap is elküldhetedd volna sokakanak, mondjuk prviben.
de ez nem baj.
így most legalább majd mehetsz tanúskodni.

sőt, mivel bűncselekményt akadályozhattál volna meg, így még a bűnpártolás jogi tényállása is megállhat.
(azt csak úgy csendben megjegyzem, hogy nb2-re a minimális kötésszám papíros mixen 3 szokott lenni...)

-
yogibear
addikt
Villarreal 5,00
Betis 4,00
Braga 5,50
1860 München 3,05
St. Johnstone 3,30@1107

ja és Kasimpasa - Mersin HT/FT 2/1 18,50

((#148174) sz_abika nem újdonság a dolog... mégis miből telik nekik több millás kocsira meg nyaralásokra meg kistöcköm... csak sokan még mindig hisznek a mesében... Egy riportban Declan Hill is elejtette, hogy nem kevés csapat a fogadásokból tartja el magát... de nem mert mélyebben belemászni, gondolom nem akart egy lófejet találni az ágyában...

-
yogibear
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
a fogadóirodáknak talán a rendőrségre kellene ilyenkor menniük...
Aztán meg lebuknának ők is...

aztán lehet, hogy csak azért idegesek, mert kivételesen nem tudtak róla előre.
mert valszeg hivatalosan csak az a bunda, amiből ők ki vannak hagyva, és csak közben, vagy utólag jönnek rá.
tróger banda ez is mind.Inkább ez... nehogy már valaki a saját szakállára szőrjön, ami nekik sok mínusz (na nem mintha bedőlnének miatta)... meg persze így ők látszanak a jó fiúnak, az ártatlannak...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
yogibear
üzenetére
"Javier Tebas, a liga elnöke pénteken azt nyilatkozta a Cadena SER rádiónak: azért döntöttek a vizsgálat mellett, mert észrevették, hogy a találkozó közben „abnormális” forgalom volt a fogadóirodáknál"
a lalikának az elnöke honnan a rákos pusztulatból tudja, hogy abrormális forgalom van a fogadóirodáknál?
online be van hozzájuk kötve?
vagy utólag keresték meg őt a fogadóirodák?
ha előbbi, az a gáz, ha utóbbi akkor meg az.
a fogadóirodáknak talán a rendőrségre kellene ilyenkor menniük...aztán lehet, hogy csak azért idegesek, mert kivételesen nem tudtak róla előre.
mert valszeg hivatalosan csak az a bunda, amiből ők ki vannak hagyva, és csak közben, vagy utólag jönnek rá.
tróger banda ez is mind. -
yogibear
addikt
Szpíker valami olyat mondott épp, hogy a Rayos játékosok maguk ellen fogadtak, meg valami Malaga - Palmas meccset is emlegetett hogy kivizsgálják (mondjuk az eredménye előre borítékolható)...
Khmmm...
Na meg is van: [link]
-
szab.tam
nagyúr
válasz
L_YKing
üzenetére
Udinese - Carpi 1X2 Carpi 3,00 Nyitott
Palermo - Verona Kétesély Döntetlen vagy Verona 3,95 Nyitott
nem kell izgulni.

ha jól nézem, ezek azok a meccsek, amiket kötelezően hozniuk kéne azoknak, akik kiesés ellen, vagy nemzetközi ligát érő helyet megtartani, vagy előbbre jutni szeretnének:
Southampton - Crystal Palace 1X2 Southampton 1,31 Nyitott
Arsenal - Aston Villa 1X2 Arsenal 1,11 Nyitott
Swansea - Manchester City 1X2 Manchester City 1,47 Nyitott
Manchester Utd. - Bournemouth 1X2 Manchester Utd. 1,34 Nyitott
Stoke - West Ham 1X2 West Ham 2,16 Nyitott
Newcastle - Tottenham 1X2 Tottenham 1,75 Nyitott
Betis - Getafe 1X2 Getafe 1,82 Nyitott
Sp. Gijón - Villarreal 1X2 Sp. Gijón 1,55 Nyitott
Rayo Vallecano - Levante 1X2 Rayo Vallecano 1,37 Nyitott
Palermo - Verona 1X2 Palermo 1,21 Nyitottazt kéne kitalálni, ezek közül melyikek fognak beszopni, és/vagy a mellettük folyó meccsen válik érdektelenné a harcuk. ez utóbbit előre elég nehéz kitalálni.
-
yogibear
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Fene tudja, 2 nap két kőkemény meccs Rafa és Misimókus ellen,,,
a tegnap volt a keményebb ráadásul... bőven 2 óra felett
Murray meg kb 50 perc alatt elintézte az elődöntőt és mehetett sörözni a medencébe és megnézni az esti meccset...
Nem vitatom Djoko állóképességét, tudását, de ha tegnap Misinek kicsivel több szerencséje van...
És Murray sem a futottak még kategória... -
sz_abika
addikt
Djoko 1.4 azért elég value. Mellé egy MU siker és még is van a dupla.
-
szab.tam
nagyúr
Sp. Gijón - Villarreal 1X2 Villarreal 5,40 Nyitott
Betis - Getafe 1X2 Betis 4,00 Nyitott
Chelsea - Leicester 1X2 + Gólszám 2,5 Hazai és több 2,95 Nyitott
Udinese - Carpi 1X2 Carpi 3,00 Nyitott
Odds összesen 191,16a spanyol rész kifejezetten tiszta troll.
+ vallecano veri a lveante-t, és bentmarad....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
14. vezér, fogarasi sarok virágos. ete 6-ig,
16. csömöri 139. (józsef u. sarok), páfrány söröző. (ez pl. ma este 20:30-ig.)ezek tutira.
(legalábbis idáig, ha esett, ha fújt, ezek ünnepeken is nyitva voltak.)
kocsival 1*ű, busszal pl. stadionoktól 130-as mindkettőhöz.***
Arsenal - Aston Villa 1X2 + Gólszám 3,5 Hazai és kevesebb 2,25 Nyitott
Stoke - West Ham 1X2 West Ham 2,16 Nyitott
Southampton - Crystal Palace 1X2 + Gólszám 2,5 Hazai és több 1,80 Nyitott
Odds összesen 8,75ha az arsenal megtáltosodik, és lő az első fi-ben 4-et. akkor lehet, hogy picit mérges leszek....

-
yogibear
addikt
válasz
Chereiose
üzenetére
egy kieső csapatra adnak 1,3-mat - kieső jelölt... még bent maradhat, ha nyer és a Getafe a Betisnél pontot veszít...
Nem mellesleg a Villa Vallecanoban is kikapott egy hónapja, mikor már a 4. BL-selejtezős hely kb biztos volt...Braga 5,5-ért viszont jónak tűnik... Sporting már csak akkor lehetne bajnok, ha a Benfica botlana otthon, amire elég kevés az esély, így ennyiért már érdemes kikapni, jó pénz és Bragában egy zakó nem is feltűnő...
-
margithid
veterán
Cityre elég jó az odds ma, hazaiaknak meg már mindegy.
-
zsolti72837
addikt
Pesten várható, hogy lesz nyitva?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Mister_X
üzenetére
Solved. A ma este is eredményes volt
Lassan triplázom a befizetést, ha az eSport fogadás is bejön, jövő héttől emelem is a unitot. Elég veszélyes egy hobbi, "rossz kihatással" van a fogyasztási szokásaimra (videojáték, dohány, néha étel is) - játékról eltereli a figyelmem, nem merek kimenni elszívni egy cigit az aktuális eredmények miatt, evéssel meg néha kivárok a meccsek végéig. Ugye hogy kenhetem-e vastagabban a zsíros kenyeret
De ha valaki megmondja nekem, hogy én fogok focit nézni, azt kiröhögöm. De így a meccsek is élvezetesebbek. Britek a levegőben törik ki egymás lábát, amcsik masszív védekezésből rúgnak gólt vendégként, izlandiak összebunyóznak a hosszabbításban, latin-amerikaiakat meg ámulat nézni. Ó, ha a magyar labdarúgás is ilyen lenne...Volt ugye korábban ez a kommentem. Befizettem, fogadtam, nyertem - mondhatni tényleg egyszerű, nem értem, hogy mi volt a gondotok
Csak el ne szóljam magam, mert lehet, hogy "szűz" kéz szerencséje. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Mister_X
üzenetére
Toronto FC vs Vancouver Whitecaps
Mit láttam, volt egy gól, amit a spori nem adott meg 95. percben?
Megtettem nyertesnek a Whitecapset (miután levettem a tét felét a Torontóról, amiért a huszadik percben 0-2 volt az állás), hallom, hogy gól, 4-4-re vált az oldal, átkapcsolok streamre és szabadrúgás volt 3-4-nél.Gondolom hivatalosan nincs is lezárva, gondolom, mert nem akarja kifizetni az oldal. "Függőben". Király, három fogadás van bent a meccs kapcsán...
-
Chereiose
addikt
Gijon-Villareal érdekes meccs lesz...Oké, hogy a Gijónnak kellene a győzelem, hogy bent maradjanak, de a Villareal meg sokkal jobb csapat, lehet nekik min1 már az a meccs, de akkor is simán nyerhetnek, 7,5-ös oddson meg megér egy próbát szerintem.
-
Digestive
veterán
Újra és újra rá kell jönnöm, h a Tippmix Pro egy köpedék! Se az Argentin, se a Brazil, se az Amcsik meccseire nincs élő fogadási lehetőség! Ezek nem akarnak pénzt keresni, vagy mi a tosz?

-
yogibear
addikt
Tömegverekedés tört ki egy moszkvai temetőben, többen meghaltak
épp a legjobb helyen nem is kell tovább vinni őket... -
bammbula
tag
válasz
szab.tam
üzenetére
Székesfehérvár.
Több maszek lottózó is van a környéken, de egyik sincs vasárnap nyitva.Itt pl. a vasárnap nyitva tartó üzlettel nem tudom mi lehet...
[link]Zárva:
Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy a Szerencsejáték Zrt. lottózói 2016. május 15-én és 16-án, pünkösd vasárnap és hétfőn zárva tartanak.Milyen benzinkútakon szoktak portálok lenni?
-
bammbula
tag
Holnap szerintetek mekkora esélye van annak, hogy találok lottózót nyitva?
-
szab.tam
nagyúr
Montreal - Philadelphia 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Vendég és igen 9,25 Nyitott
Columbus - Colorado 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Vendég és igen 7,75 Nyitott
Odds összesen 71,69***
Sassuolo - Internazionale (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 5. gólt? Internazionale 2,15 Nyitott
Belenenses - Estoril (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 4. gólt? Estoril 1,95 Nyitott -
yogibear
addikt
Misimókus is nyerte az első szettet Djoko ellen... szép munka.
-
Digestive
veterán
Celta gól 2,60x-ért jó lehet?
-
szab.tam
nagyúr
Sassuolo - Internazionale Pontos végeredmény Döntetlen 0:0 14,25 Nyitott
Paris SG - Nantes Pontos végeredmény Döntetlen 0:0 29,00 Nyitott
Tét összesen 200 Ft
Várható nyeremény 82 650 Ft -
szab.tam
nagyúr
mai 3 olaszra és 2 spanyolra toltam egy 2/5 1fi 2:2-t.
sok értelme nincs, de 100 ft-ot szántam rá.
lehet, hogy 2/10-ben inkább a franciákat kéne megrakni.
Monaco - Montpellier 1X2 Monaco 1,45 Nyitott
Guingamp - Nice 1X2 Nice 1,71 Nyitott
Belenenses - Estoril 1X2 Estoril 1,95 Nyitott
Sassuolo - Internazionale Kétesély Döntetlen vagy Internazionale 2,09 Nyitott
10* -
szab.tam
nagyúr
ezt továbbra is nagyon érzem:
Napoli - Frosinone 1X2 Döntetlen 8,55 Nyitott
Milan - Roma Hendikep 2:0 Roma 8,00 Nyitott**
(#148119) Digestive
de jó, hogy szóltál. elfelejtettem volna veretni őket.
-
Digestive
veterán
Leicestert nem rakja senki holnap?
-
tigipuf
senior tag
A barca kispadon már megy az ökörködés
, -
yogibear
addikt
válasz
L_YKing
üzenetére
Na álljon meg a menet... a 2/1 v 1/2 az nem egy "normális" kimenetel... nem véletlenül jó magas az oddsa...
egyszer-egyszer persze kifuthat ilyen is, volt már akár a Barca meg a Real esetében is, hogy elbohóckodták az első félidőt, és a végén az ellenfél kb 2. kontrájából kaptak egy gólt... a másodikban meg kijöttek és bohóckodás helyett nekiálltak focizni és persze fordítottak...
De náluk ilyen három évente egyszer fordul elő.
de az esetek nagyon nagy többségében szőr a dolog... nem feltétlenül van benne mind2, sok esetben elég ha az erősebbik csapat, mondjuk egy Benfica hagy egy gólt az első félidőben az ellenfélnek és a másodikban fordít, mert annyival jobb, hogy ez képes lehozni így... vagy a fordítottja, hogy első félidőben vezet, majd a 2-ban látványosan nem csinál semmit, csak nyeli a gólokat... az ilyen a statból jól látszik...
Vagy mindkettő benne van és ősszel az egyik, tavasszal vagy következő évben a másik nyer így...
Ha egy évben egyszer lenne ilyen, akkor azt mondhatnám, okés, van ilyen, de például:
Fulham 4, Chesterfield 4, Colchester 5, Gillingham 4, Peterborough 5, Shrewsbury 4, Cambrdige 5, Wimbledon 6 (!!), Lorient 4, Metz, Sochaux 4-4, Békéscsaba 5, Videoton 4,
Vagy tavaly Benfica 4, Moreirense 6 (!!)
Hogy csak pár példát hozzak... ennyi darab már kizárt, hogy véletlen legyen...
Nem beszélve amikor valamiért nem merik lehozni, sok ilyen is van, minden adott, félideji vezetés, 2. elején gyors egyenlítés és a vége X lesz... például mert kiderül, hogy ellenőr van a nézők közt, vagy mit tudom én...Plzen zakó is csak azért bosszant, mert még tegnap kisasoltam, csak ugyanúgy elfelejtettem mint a Vysehrad zakót...

-
pohár
félisten
igazán jöhetne egy 3. már a Realtól

-
yogibear
addikt
válasz
L_YKing
üzenetére
Fasság.... Szpíker mondta, hogy a Granada szerdáig ünnepelte a bent maradást (A Getafe és a Gijon érheti be pontban, de az egymás elleniben mind2él jobb)...
innentől kb belexarnak akárki ellen...
Ez mindig is így volt... ha még lenne nekik tétje, harapnának, de szvsz akkor sem lennének ellenfél a Barcának...
Ráadásul a Barca győzelemben nincs pénz... mármint fogadásilag... -
yogibear
addikt
Dortmund V 11 oddsért... csak a futball szépsége...

Plzen hendi -3-ra 21-ért... kell a pénz a BL-hez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(pedig az a tiszta 7k jólesett volna)