Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
Pontosabban csak azt, hogy hétfőn a győztes csapat egy nyitott tetejű busszal végighajtson a sugárúton és onnan üdvözölje a tömeget, ahogy az a franciák 1998-as győzelme után történt.
A prefektus a július 14-i nemzeti ünnep hétfőn kezdődő előkészületeire hivatkozott. A katonai felvonulás legfőbb helyszíne ugyanis a Champs-Elysées lesz.De:
A rendőrkapitány nem említett más helyszínt, de a francia hírtelevíziók úgy értesültek, hogy francia győzelem esetén a hazai válogatott tagjai a szomszédos Foch sugárúton fogják üdvözölni a szurkolókat.
-
yogibear
addikt
Nincs ott semmi.

Ej bakker elfelejtettem veretni a Middlesbrough.

Tipikus nem akarok feljutni, csak úgy teszek mintha, aztán tavasszal jó oddsokért sorra bukom a meccseket... és zsebelem befele a lóvét csapat...
Ipsziccs, Derby és még jó pár eljátszotta már ezt, de legszebb a Rec. Huelva volt, pár éve spanyol kettőben, még vezette is a tabellát ősszel, aztán tavasszal sorra rendre kikapott, még osztályoznia sem kellett... viszont qrva jó odds volt az ellenfélre, még idegenben is jó ideig... otthon meg pláne... valami 8. lett, pont nem kellett osztályoznia sem... -
szab.tam
nagyúr
össze és vissza raktam mindenféle kötéses kamikat.
főként 2-es kötéseket.
többnél az egyik jött, a másik vitte.
(ma nem volt kedvem szólózni.)amikor többedszer felidegesítettem magamat a gladbach - malaga bukott kötéspárokon, 2:1-nél tettem egy ilyet is.
lám, milyen érdekes, pont ezt nem publikáltam, egyből jött.
ez már a vicc kategória....Bari - Crotone (élő) 1X2 Crotone 19,00 Nyertes
17 szeló a mai nap.
ebből 2 nyerő, 15 bukó.
+1k.
köv. gól belenenses?

holnap el akarok kapni a prémium ligákban 2 db. fix 2:2-es 1. fi-t.
8100*-os eredőért... -
Atti1112
aktív tag
Szerintem az, h mindkét csapat nagyjából egál eséllyel indul neki a meccsnek...
legalábbis a bukik szerint. Akkor lenne érdekes ez az odds, ha mindhárom esély 3,2 felett lenne : 
Komolyabban : jól látod szerintem, megéri a 1,5 odds az X2-őt. Max tegyél mellé még valamit, h 2X fölé menjél, azt már Black mester is szereti
-
pohár
félisten
mit nem értesz ezen? veszel egy játékost X euróért, és el tudsz adni Y-ért abban a pillanatban
ahogy lesz egy jó meccse (gólpasszok, gólok) az eladási, Y ár fel fog menni, így ha eladod akkor, akkor neked profitot fog hozni, de lehet tartogatni is az embereket hónapokig is akár, akár egy rendes tőzsdén
-
szab.tam
nagyúr
éhes makkal disznókat álmodsz.

patnet
Urawa RD - Kashiwa R. Gólszám 0,5 Kevesebb, mint 0,5 12,50 Nyertes
Gamba Osaka - Sanfrecce Hiroshima Gólszám 0,5 Kevesebb, mint 0,5 9,00 Vesztes
Leicester - Manchester City 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Döntetlen és nem 18,75 Nyitottegy a city 0:0-t egyre kevésbé érzem.
ez nem olyan meccs lesz, mint a tegnapi mu. -
yogibear
addikt
sajnos prón nincs élőben, én baxhatom, de ha lenne agyon pakolnám...
Ha nem lesz 2/1, akkor bunda.
ha igen akkor is, de arra lehetett számítani, ahogy délelőtt írtam is...hazai a kaput lőtte csak körbe az 1. fi-ben, hogy még véletlenül se legyen gól... nézem a statot beten...
-
szab.tam
nagyúr
fogadsz valamire. az esemény úgy alakul, hogy nyerőre állsz. ekkor élőben a másik, ellentétes kimenetel odds-a megemelkedik. ekkor arra is teszel. élőben. ilyenkor akármi lesz a vége, nyersz.
ezt legfőképpen akkor érdemes elkövetni, ha a szelvényen az utolsó esemény zajlik.
vagy a visszafogadás szorzója nagyon magas, így relatív kis téttel is érdemes.a tét mértékét az határozza meg, hogy minden kimenetelnél kb. ugyanannyi legyen a nyeremény.
-
szab.tam
nagyúr
"Dzsudzsák 6x annyit ér mint a Feröer keret"
ez jó, mert akkor a többieknek nem is kell pályára lépniük.
de jó lenne pár burger king-es meccset elkapni.
(párszázas ajánlatért fullkami.)
eurosport azért konkrétan b*jon meg: nyivákolják az mls-t, de a mai 2 meccs közül egyiket sem közvetítik.
(legalábbis a upc epg szerint....) -
szállitó
senior tag
azért az kicsit bonyolultabb mert központilag akkor törölni kellene a fogadást illetve a sorjegynél az eladást valószinüleg lehet de nem tudom mi a módja. ha van egy kis nyereménye átmegy egy másik városba vagy feljön pestre odaadja kifizetik egy bizományosnál.
Azt tudom konkrétan a váltótársam síkasztot 2,5 millát 600e puttó 1,5milla tippmix -meg apróságok be lett jelentve de leszarták a szelvényeket a cégen meg elverték a port. annyi volt hogy után korlátozva lett a tippmix forgalom heti 1 millára amig nincs plusz befizetés letiltották a gépet,de hogy az mennyi ideig volt érvényben nem tudom anno 6 éve történt.
-
C0d3r
addikt
Jaaaaj!

(#123182) yogibear: Igen, de azt csak a 365 nap letelte után:
" legalább 365 egymást követő napon keresztül inaktív, és azokra a következő eljárás lesz érvényes. Egy számlát akkor minősítünk inaktívnak, ha azon egy adott időszakban az alábbiak egyike sem következik be: (i) sikeres befizetés, (ii) egy leadott sport- vagy tőzsdefogadás, vagy (iii) részvétel bármely kaszinó, póker, játékok, vagy vegas terméken."
Ha 365 nap után inaktív, akkor figyelmeztetnek, ha nem aktiválod (=fogadsz, töltöd fel az egyenleget), akkor 28 nap után elkezdik a vonogatást:
" a bet365 első figyelmeztetésétől számított minimum 28 nap elteltével a bet365 havi adminisztrációs díjat vonhat le a számlaegyenlegéről"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)