Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
Aktív témák
-
Atikusz
senior tag
egyébként mi van akkor, hogyha hálózatról használom sokáig, de az akksi is csatlakoztatva van? olyankor érdemes levenni az akksit? vagy ilyenkor egyáltalán használva van az akksi? vagy csepptöltéssel töltve lesz folyamatosan? az akksi élettartama miatt kérdezek erre, mert ha állandóan csepptöltés ill. vmilyen szinten működés alatt van hálózati működés alatt is, akkor érdemesebb kivenni élettartam szempontjából?
-
Atikusz
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
notebook-tól, állapottól és ártól függ.

-
Atikusz
senior tag
a garanciabővítést, hogyan lehet vásárolni? csak a megvétel napján lehet bővíteni, vagy ha teszem azt, 1 hónap múlva lejár a garancia és veszek hozzá egy 1 éves garanciabővítést, úgy is lehet igaz?
-
-
Atikusz
senior tag
-
Atikusz
senior tag
csak még azt nem értem, hogy van ez a T4200-as 2GHz-es órajellel, meg van a T3400-as 2.16GHz órajellel. Én így elsőre a T4200-asat gyorsabbnak gondoltam volna, de úgy látszik, hogy mégsem így van. hogy miért, azt nem tudom. esetleg vki?

-
Atikusz
senior tag
akkor szerintetek egy lenovo 3000-res széria is bírni fogja a non-stop használatot? attól függetlenül, hogy nem Thinkpad széria?

-
Atikusz
senior tag
válasz
Scalpel
üzenetére
nem konvertálásra, szimpla letöltésre gondoltam, ha meg nem használnám, akkor alvó módba teszem.
szerk: de ha hálózatról megy, akkor nem mind1, hogy akkukímélő módban van, vagy sem? itthon semmiképp nem használnám az akksit, ki is venném, csak mikor nem vagyok otthon vele.
-
Atikusz
senior tag
válasz
Kobak77
üzenetére
nagyon köszönöm. sokat segített. nekem igazából egy teljesen átlagos felhasználásra, netezés, zenehallgatás, szövegszerkesztésre kellene, szerintem ezeket a feltételeket kielégíti. a hordozhatóságra majd figyelek, de ha vigyázz rá az ember, baja nem lehet. ha jövök-megyek haza egyetemről, ennyi lenne a hordozhatóság igazából.
-
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
Notebook vásárlása előtt állok, így lenne egy kérdésem.
A Lenovo 3000-es széria miben és mennyiben különbözik egy Thinkpad szériától (pl. strapabíróság stb.)
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Asus G14 - Ryzen7 / RX6800S 8GB / 2TB / 16GB
- Acer Swift Go 14" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- XPS 15 9520 27% 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 3591 27% 15.6" FHD IPS érintő Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi