- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Atikusz
senior tag
egyébként mi van akkor, hogyha hálózatról használom sokáig, de az akksi is csatlakoztatva van? olyankor érdemes levenni az akksit? vagy ilyenkor egyáltalán használva van az akksi? vagy csepptöltéssel töltve lesz folyamatosan? az akksi élettartama miatt kérdezek erre, mert ha állandóan csepptöltés ill. vmilyen szinten működés alatt van hálózati működés alatt is, akkor érdemesebb kivenni élettartam szempontjából?
-
Atikusz
senior tag
válasz
Napfénysüti #9479 üzenetére
notebook-tól, állapottól és ártól függ.
-
Atikusz
senior tag
a garanciabővítést, hogyan lehet vásárolni? csak a megvétel napján lehet bővíteni, vagy ha teszem azt, 1 hónap múlva lejár a garancia és veszek hozzá egy 1 éves garanciabővítést, úgy is lehet igaz?
-
-
Atikusz
senior tag
-
Atikusz
senior tag
csak még azt nem értem, hogy van ez a T4200-as 2GHz-es órajellel, meg van a T3400-as 2.16GHz órajellel. Én így elsőre a T4200-asat gyorsabbnak gondoltam volna, de úgy látszik, hogy mégsem így van. hogy miért, azt nem tudom. esetleg vki?
-
Atikusz
senior tag
akkor szerintetek egy lenovo 3000-res széria is bírni fogja a non-stop használatot? attól függetlenül, hogy nem Thinkpad széria?
-
Atikusz
senior tag
válasz
Scalpel #9440 üzenetére
nem konvertálásra, szimpla letöltésre gondoltam, ha meg nem használnám, akkor alvó módba teszem.
szerk: de ha hálózatról megy, akkor nem mind1, hogy akkukímélő módban van, vagy sem? itthon semmiképp nem használnám az akksit, ki is venném, csak mikor nem vagyok otthon vele.
-
Atikusz
senior tag
válasz
Kobak77 #9429 üzenetére
nagyon köszönöm. sokat segített. nekem igazából egy teljesen átlagos felhasználásra, netezés, zenehallgatás, szövegszerkesztésre kellene, szerintem ezeket a feltételeket kielégíti. a hordozhatóságra majd figyelek, de ha vigyázz rá az ember, baja nem lehet. ha jövök-megyek haza egyetemről, ennyi lenne a hordozhatóság igazából.
-
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
Notebook vásárlása előtt állok, így lenne egy kérdésem.
A Lenovo 3000-es széria miben és mennyiben különbözik egy Thinkpad szériától (pl. strapabíróság stb.)
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- Dell notebook topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest