- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Ha hálózat, akkor symantec firewall - akármilyen beállítással próbáltam (trusted zone, manuális ip-tartomány engedélyezés, bármi), csak az segített, ha a taskját kilőtem. (Nem látom, hogy nálad fut-e)
Ami viszont a nagyobbik probléma: ugyanazt az IP címet adtad a gépnek, mint a routernek. (IP conflict) - hagyhattad volna DHCP-n is, ha a routeren be van kapcsolva.
SMC roterekkel olyan tapasznyalatom van, hogy 15-20 nap után mindig lefagy - Embedded Windoze fut rajta
A nagy lakat az alsó sor - security: WEP -re vonatkozik.
(Kérdés: melyik prog, amivel méred a proc-chipset hőmérsékletét?) -
Blaise
veterán
-
Tim82
félisten
jó lenne, ha kicsit tagolnád az érthetőség kedvéért.
driver-t letöltöttél és telepítettél a Wifi-hez? ha igen, akkor azt hiszem, automatikusan kellene keresnie a Windows XP-nek (már ha az van a gépeden) a vezetéknélküli hálózatot... (a saját T40-emből kiindulva - igaz, én ritkán használom Wifi-ről, és akkor nyitott hálózaton) -
Sipi
addikt
Kiírta a rejtett részről az ott lévő, előtelepített rendszert, eltette a CD/DVD-ket, majd elégedetten hátradőlt. Nem piszkált semmi partícót. (Miért kéne formázni kiírás után?!?)
Ajánlat: hozzá ne nyúlj! Ne sértődj meg, de olyan borzalmasan írsz, hogy fájdalom olvasni, értelmezni majdnem lehetetlen. Ha törlöd és problémád lesz, napokig azzal vesződik majd a fórumozók többsége, hogy kitalálja, mit akarsz...
Sipi -
Shadowfax
addikt
BIOS - Config - Display - HV expansion (ezt kell ON-ra állítani).
Vagy ha van ThinkPad Configuration progid a Start - Minden Program - ThinkVantage cuccok közt, akkor ott is átállíthatod. Az LCD menüben (jobb felső sarok) kell [link] a screen expansion-t ''enable''-re állítani. -
sssent
senior tag
OFF!
Sikítófrászt kapok a következetesen nem létező helyesírásodtól, azt hiszem talán nem egyedüliként itt. Mivel szerintem nem szenvedsz diszgráfiában, így azt hiszem elvárható, hogy egy kicsit megerőltesd magad Te is, ha már mások segítségét kéred. Tehát amint veszed a fáradságot, hogy helyesírási hibáktól mentesen megfogalmazd a problémádat, én is veszem a fáradságot, hogy leírjam a megoldást rá. -
amargo
addikt
Nekem is fent van és jó, szerintem drivert is frissítettél(ha update-el csináltad és clikk all akkor a drivert is felpakolta). Mivel tetted fel az access-t?
Szerk:
El is felejtettem.
Ez a winyós dolgot tovább görgettem:
Nálam a hiba üzi az elején konkrétan azt jelenti, hogy nem tudja hadweresen levédeni.
Eddigi olvasmányaim alapján, a noti már képes a BIOS-t sokkal durvábban levédeni a security chip segítségével. Tehát, azzal figyelni, a BIOS-t és a winyót.. meg a többit nem tudom. így ha másik gépbe rakod a winyát és védve volt, akkor nem fogod látni. BIOS reset nem tünteti el a kóódolást itt. Pont ezt védi ez a chip.
Nagyon nem ástam bele magam, de ha tévednék, akkor valaki javítson ki.
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
T42-höz itt a BT szoftver: [link]
BFecó itt részletesen leírta a telepítés menetét: [link]
Az FN+F5 problémára még keresem a megoldást, a #1115-ben már leírtam két dolgot (nyilván a ''billentyű izé'', amire hivatkozol, az a Hotkey driver nálad. ().)
Ha mindenkinek az utolsó System Update-s (Software Installer-es) driver szoftver frissítés után jött elő ez a Fn+F5 probléma, akkor gyanítom, hogy a friss Wlan-kari driverben van valami gubanc.
(Én nem frissítettem, mert ami rendesen műxik, ahhoz ne nyúljunk.- Nekem nincs is ilyen problémám.)
Ezt a mesterezést, guruzást, légyszí', ne. -
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces videók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Béta iOS-t használók topikja
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest