- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
Aktív témák
-
Blaise
veterán
Sziasztok !
Bővíteni szeretném a t60-asom 1GB memóriáját egy 2GB-os modullal.
Milyen márkát javasoltok ami probléma nélkül működik vele ?
-
Blaise
veterán
válasz
adnoctum18 #5261 üzenetére
Hehe...Szfváriak
Ismerem a boltot, vettem tőlük régen mobiltelefont. -
Blaise
veterán
válasz
KilgoreTrout #5197 üzenetére
Persze, normális...ez kb olyan mintha a füleddel akarnál beszélni és a száddal hallani
-
Blaise
veterán
durva hogy a laptopinfon 130k-ért dobják az ember után a t60-ast
-
Blaise
veterán
270k-ért jó kis gép ez a t61
-
Blaise
veterán
Esetleg vidd el Budapesten a laptopinfo szervízébe
-
Blaise
veterán
Én próbaképp felraktam a Vistát, utána a System Update-et, szépen leszedett mindent, ámbár eléggé belassult néha
Akinek Vistája van: Tapasztalatam olyat, hogyha hibernálom a gépet hihúzom a konnektorból, másnap reggel újra bedugom akkor minden alkalommal 3%-al esik az akksi töltöttsége. Ez mi
-
Blaise
veterán
válasz
adnoctum18 #3364 üzenetére
hát az kicsit sok
Közben eszembe jutott egy kérdés:
R&R-el megoldható, hogyha újrahúzom a rendszert, akkor létre tudom hozni a recovery lemezeket ISO fájlba ?
-
Blaise
veterán
válasz
adnoctum18 #3252 üzenetére
-
Blaise
veterán
Upgradelt már valaki t60-as notit Kingmax rammal ? Ahogy néztem 1GB 667-es ~4,5ezer Ft, egész baráti ár érte...
Cpu-z szerint ráadásul a gépemben lévő 1GB ram 1slotban van, így elvileg a másik slot üres
-
Blaise
veterán
Boldog Karácsonyt minden Thinkpad és "wannabe" Thinkpad tulajdonosnak !
-
Blaise
veterán
Ha kisérletezgetni akarok oprendszer cserével (kipróbálnám a vistát), és secured módba rakom a rejtett partíciót, akkor van esély, hogy épségben vissza tudom hozni vész esetén az XP-t ?
-
Blaise
veterán
válasz
adnoctum18 #3210 üzenetére
Nekem többször volt olyan probléma, hogy amikor visszajött a rendszer hibernálásból, akkor akadt a zene...de egy újraindítás megoldotta. Sztem ez Windows "fícsör"
-
Blaise
veterán
válasz
adnoctum18 #3203 üzenetére
Nekem is volt ilyen zeneszaggatás problémám...hibernálni szoktad a géped ?
-
Blaise
veterán
na a laptopinfo-n "karácsony" van
-
Blaise
veterán
megint foglalható egy jó kis t60
-
Blaise
veterán
válasz
adnoctum18 #3065 üzenetére
fapados ?
Jó az, ugyanaz van nekem is, abszolúte megérte az árát sztem, nálam már bizonyított minden tekintetben
-
Blaise
veterán
válasz
Kovács84 #2940 üzenetére
Érdekes cikk
"kevés RAM"
1G alatt nemigen láttam új t60-at, ráadásul ma már elég olcsón lehet bővíteni +1G-vel 6-7k körül akinek igénye van rá.
"az ár/teljesítmény koronát esélye sincs elvenni az Acertől"
Ha körülnéz az ember a piacon [link], akkor elég jó áron találhat jó gépet, ha a srác tényleg 240k-ért vette használtan akkor elég jól áthúzták
-
Blaise
veterán
Hihetelen, hogy még mindig nem vitték el a laptopinfo-s t60at
Ennyiért ajándék -
Blaise
veterán
hi !
Haználja valaki a thinkpadjét bluetooth fejhallgatóval ? Zökkenőmentesen működne a zenehallgatás és a VOIP a gép bluetooth moduljának a használatával ?
-
Blaise
veterán
-
Blaise
veterán
válasz
Kukupenko #2415 üzenetére
Akkor már szerintem érdemes t61-esben gondolkodnod. Kint jóval olcsóbban tudsz vásárolni, azonban legutóbb a lenovo webshopján mintha csak 1 év garanciát olvastam volna
Az árak vonzónak tűnnek, de erre még vmi áfa is rárakódik, ami államonként változó. Ezügyben kérdezd meg az ismerősödet. -
Blaise
veterán
válasz
Kukupenko #2413 üzenetére
Nos t60-at már nem nagyon fogsz kapni újan. (Bár t43-at is írtad akkor használtban gondolkozol ?)
Mennyit szánnál a dologra ?
Kijelző pedig elég személyfüggő dolog, valakit idegesít hogy kicsik a dolgok, de valaki pedig legalább ekkora felbontáson hajlandó dolgozniMindenképpen kéne nézned élőben ilyen kijelzőt.
[Szerkesztve] -
Blaise
veterán
válasz
Kukupenko #2410 üzenetére
Hello !
Mondanál pontosabb típust ?
Elvileg csak néhány típus létezik amire nem 3 év garancia van. De viszont amire 3 év garancia van az világgarancia, tehát itthon is érvényes.
XP telepítés nem probléma, azt raksz rá amit akarsz.
Billenytyűzet úgy tudom CRU eszköz tehát elvileg cserélhető garanciavesztés nélkül...de ennek még utána kell néznem -
Blaise
veterán
válasz
Shadowfax #2386 üzenetére
Én is ezt néztem...kicsit buherálva van
Based on 1951-CTO: T7200(2GHz), 2GB RAM, 60GB 7200rpm HD, 14.1in 1024x768 LCD, Intel 950, CDRW/DVD, 802.11abg wireless, Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, Fingerprint reader, 6c Li-Ion batt, WinXP Pro
mod: egy garis ügyintézésnél nem tudom mennyire kultiválják, hogyha más monitor van benne
[Szerkesztve] -
Blaise
veterán
Ha rendelni akarok kiegészítőt akkor ezek közül mit kell bediktálnom az IBM-nek ? E-mailen hogy lehet őket elérni ?
ThinkPad Serial ATA Hard Drive Bay Adapter:
Option part number (P/N) 40Y8725
FRU P/N 26R9246
[Szerkesztve] -
Blaise
veterán
Hello !
2.5-ös pata vinyó kell bele, ha jól emlékszem valahol azt olvastam, hogyha nem eredeti IBM vinyót raksz bele akkor indításkor kidob egy hibaüzenetet, aztán ha nyomsz egy gombot akkor betölti az oprendszert.
Azt sajna nem tudom megmondani, hogy mekkora a legnagyobb amit még felismer, de vásárláskor mindenképp éredemes a gépbe belepróbálni nehogy valami probléma legyen -
Blaise
veterán
Milyen előnyökkel jár ha bekapcsolom a t60-omban lévő security chip-et ? El tudok vele cseszni valamit ?
[Szerkesztve] -
Blaise
veterán
Használ valaki ultrabay-es wincsikeretet ? Találtam egy jót ebay-en [link]
Azonban: ''This is not orginal product,but it has 100% original/genuine quality''
Más is gyárt ilyen cuccokat ? -
Blaise
veterán
válasz
adnoctum18 #2242 üzenetére
sima System Update-el frissítetted ?
-
Blaise
veterán
mitől van az hogy a wifi néha ledobál ?
-
Blaise
veterán
üdv !
Hol lehet utánanézni, hogy egy t60-asba mennyibe kerülnek itthon az ultrabay dolgok ? (akksi, wincsi keret) -
Blaise
veterán
válasz
adnoctum18 #2210 üzenetére
a biztonság kedvéért ne felejtsd el kiírni a rejtett partíció tartalmát 1 cd + 1 dvd-re
-
Blaise
veterán
válasz
adnoctum18 #2208 üzenetére
hi !
Úgy tudom, hogy annyiszor húzhatod újra ahányszor akarod.
De majd jön Shadowfax és megmondja
[Szerkesztve] -
Blaise
veterán
Ha felrakom az NHC-t akkor az nem keveredik össze a lenovo-s power managemant-el ?
-
Blaise
veterán
Na megvan a t60 drágaszágom
Billenytyűzetkiosztást hogy állítom be magyarra ?
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lexus, Toyota topik
- Háztartási gépek
- Epic Games
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged