- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Elnézésedet kérem, való igaz, pontatlanul írtam. Merő lustaságból. Nem volt kedvem leírni, hogy az LCD panel és a külső borítás között, esetenként a merevítőpántokon átkígyózó saját antenna-kábelezésről van szó, mely típusonként eltér, milyen módon tekeredik. A keret szélében körbe, vagy bent is, össze-vissza hurkolva. Mivel az LCD fedlap adta területet (vagy kerületet) használják fel a kábelezésre, az egyszerűség kedvéért ezt írtam.
A műanyag védelemet nem értem. Tehát egy fémdoboz árnyékoló hatását két műanyag elemmel szüntetik meg?
Sipi -
atosz
őstag
Engem azért lepett meg, mert tudtommal a rekondi nem tud ''javítani'' az akkun, csupán újrakalibrálja, hogy mindig a megfelelő értéket tudja mutatni.
Mindenesetre még mindig nem beszéltem az ibm szervizzel, de erősítsétek meg, hogy nincs időkorlát a visszahívott akksik cseréjét illetően, mert most még nem igazán lenne értelme cseréltetnem... -
Terminus_
aktív tag
Köszi, ez működött!
Válasz a szervíztől: hivatalosan nem kompatibilis, mert nincs rajta se a T4x akku papírjain, hogy jó Z60-hoz, se a Z akku papírjai nem írják, hogy jó T4x-be. A szervíz eddig még nem próbálta ezt a felállást.
De gondolom az előlap miatt alapból nem írnák rá, hogy kompatibilis.Szóval még mindig lehet, hogy működik, mert sehol nincs kiírva, hogy ne használjam. (Ellenben a T61-nél feltüntetik, hogy a T4x-es HDD kerettel már nem kompatibilis.)
Viszont kiderült, hogy a Z-be a PATA és a SATA HDD keret is megy.
Aki esetleg próbálta már az akksi csere-berét, annak szívesen veszem a hozzászólását.
Bár ezt lehet a Z topicba kellene írnom...
Üdv,
T_
[Szerkesztve] -
Terminus_
aktív tag
Pont tőle akarok rendelni.
Felhívnám a lenovo-t, de már 1 hete nincs telefonos ügyfélszolgálatuk. Először bemondta egy kedves női hang, hogy megszűnt, de most már a a kedves női robothang se szól bele a telefonba. Korábban kaptam az ügyfélszolgálattól egy másik számot garanciahosszabbítás ügyében és az sem él. Pont emiatt hívtam volna vissza őket. Amúgy a megadott mail címre küldött levelemre se válaszolnak vagy másfél hete. Nagyon frankó...
Ennyit az ügyfélközpontú IBM-es hozzáállásról. Úgy tűnik a lenovo másképp gondolja.
T_ -
amargo
addikt
Én meg pont azért vadászok Samsungot bele, hogy biztos flappoljon..
Régebben volt ilyen, hogy azonos szériával biztos mentek (válogatott ramok vagy minek hívták) bár a biztos jelző nem zárja ki, hogy mással ne menjen, csak nem volt kedvem még ez után is kutakodni. No jó most fogok majd. -
microfrost
csendes tag
OK, úgyse fogom IBM szervízbe vinni, mert általában a gyári szervizek duplaannyiért dolgoznak, mint mondjuk egy márkafüggetlen.
De azért vissza fogok menni a boltba, ahol vettem, és megreklamálom, hogy egy leinformálhatatlan származású gépet adtak el nekem. (Meg kéne őket fenyegetni a fogyasztóvédelemmel, hátha kapok valami alkatrészt)
-
PLacc
senior tag
Nah, felhívtak őket, a műszaki ügyfélszolgálat vette fel, kiderült, hogy a gép nem helyszíni garos, így be kell vinni az akksit vmelyik viszonteladóhoz, és ott megrendelik az akkut.
Ezután átírányítattam magam a szervizbe, és az akku barcode bediktálás után megrendelték az újat, így csak akkor kell bemenni, hamár megvan az új (1-2nap elvileg). Korrektek. -
-
Neja
csendes tag
-
Neja
csendes tag
Igen ezt én is észrevettem; nekem is többmindent manuálisan kellett feltelepítenem. A Hotkey driver nem segített nálam se, de nem hinném, hogy a problémának köze lenne a recovery particióhoz.
Megtaláltam a megoldást: fel kell telepíteni az Access IBM Online User's Guide-t innen [link] ami többféle nyelvi verzióban létezik. Ekkor már működött a kék Access IBM gomb, de én még feltelepítettem egy customization tool-t is: [link]. A problémám megoldódott.
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest