- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
PLacc
senior tag
Nekem van egy 7200-as 100GB-s Hitachim, de akár hiszed akár nem, a 5400-as 250GB-s WD Scorpio jobb adatátvitelt produkált peakben is és átlagban is.
A 7200-as előnye egyedül a gyorsab hozzáférés a nagyobb fordulat miatt. De hangosabb kicsit, és sokkal jobba melegszik.
Ipon-ba nézz szét, HDD-kre jó áraik vannak. -
PLacc
senior tag
válasz
NGabor68 #2324 üzenetére
Tudtommal lehet downgrade-elni, de erről az IBM-et kéne kérdezni.
XP telepítéshez, először Compatible mód kell (ahogy írtad), majd miután feltelepítetted az AHCI drivereket (prepare könyvtár vhol a Drivers mappában) meg a chipset drivert, vissza lehet állítani a BIOS-t. -
PLacc
senior tag
válasz
adnoctum18 #2120 üzenetére
Grat hozzá! Jól választottál!
-
PLacc
senior tag
válasz
microfrost #1323 üzenetére
Pontosan.
De mivel át van ütve, senki nem tudhatja, hogy lop*tt (IBM szerviz sem). -
PLacc
senior tag
válasz
microfrost #1312 üzenetére
Ha át van ütve a serial, akkor a kutya nem fogja rádbizonyítani, hogy lopott, szóval orgazda biztos nem vagy. Átütés után már senki nem fogja megtaláni az eredeti serialját, így a gép elvileg tiszta. Sokmint nem tudsz csinálni, legfeljebb visszaviszed a boltba, és kicsit balhézol...
Az bosszantó, hogy így nincs rá gar, de ennyi pénzért T41-et szoktak árulni nem ilyen felszereltséggel... -
PLacc
senior tag
Hello!
Recovery Paríciót kéne másolnom egy HDD-ről a másikra...
Ez vajon megoldható?
Adott egy gyári IBM HDD, 4200-as baromi lassú, és hangos. Ezen van agyári rec cucc. Ezt kéne vhogy rámásolni egy 60G-s Seagate Momentusra...
Valakinek van 5lete?
THX -
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
Nah, felhívtak őket, a műszaki ügyfélszolgálat vette fel, kiderült, hogy a gép nem helyszíni garos, így be kell vinni az akksit vmelyik viszonteladóhoz, és ott megrendelik az akkut.
Ezután átírányítattam magam a szervizbe, és az akku barcode bediktálás után megrendelték az újat, így csak akkor kell bemenni, hamár megvan az új (1-2nap elvileg). Korrektek. -
PLacc
senior tag
Nah, az én 43-as akksim is belesik a visszahívásba. Felhívtam az IBM-t, de a recepciós fickónak f1ngja sem volt a dologról, és átirányított a lenovo.hu-ra, hogy ott minden le van írva. Elég vicces... Persze az nem volt leírva, hogy mikor/hova kell bevinni, vagy jönnek érte, csak az, hogy hol tudom csekkolni az akkut (amit már persze előtte megtettem az ibm.com-on).
Még hívom őket de.
-
PLacc
senior tag
Sorry a kicsit OFF-ért...
Combóra cserélhető egy T4x-es IBM multi DVD-RW FRU: 39T2507 (T43-ból való, 2005 augusztusi) -
PLacc
senior tag
Használ valaki X31-et?
THX -
-
PLacc
senior tag
válasz
Dr. Akula #61 üzenetére
Slim megy bele (nem szabvány), ha jól tudok, akkor csak a Panasonic/Matsuhita csinál ilyet UJDAxxx kóddal, és assem max. 4x lehet vele írni (no Dual Layer). Előlap nélkül már olyan 20k-ért lehet kapni ilyet, normál méretű (nem slim) meg már van 16k-ért is...
Nem tudom a 35-50-et honnan vetted?Bár az IBM-nél tényleg ennyi lehet...
Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest