- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
válasz
Shia-ko #6955 üzenetére
Nem tudok olyanról, hogy lenne S-video kimenet bármely dokkolón lenovoéknál. Nem, DVI akkor jó, ha van DVI vagy HDMI csatlakozó a TV-n. D-SUB (alias VGA) is akkor, ha van a TV-n ilyen csatlakozó. Lehet mindenféle átalakítót kapni a neten a VGA csatlakozó átalakításához, de ezek kétségesek, nem ajánlanám őket.
Üdv!
-
Mal[AC]
csendes tag
válasz
Shia-ko #1843 üzenetére
Köszi a segítséget, csak sajna nem igazán értem, hogy mit írtál
Ha megkérlek, leírnád valahogy másképp. hogy én is megértsem?
Azt sikerült kivennem, hogy magyarul, ha klónozom, és kicserélem a klónozott lemezre az eredetit, akkor nem fog elindulni a windows, mert nem találja az indítót, vagy valami ilyesmi?
Azt meg végképp nem értettem, hogy hogyan kell ezt kiküszöbölni, mit kéne az xp cd? ről visszamásolni?
Előre is köszi -
Shadowfax
addikt
válasz
Shia-ko #1774 üzenetére
Sajnos pont a T43-masba nem tehetsz akármilyen vinyót. Bővebben: [link] [link] [link]
Elvileg firmware frissítéssel megoldható a dolog, gyakorlatban azért jobb, ha megfelelő vinyót választasz:
Tapasztalatok szerint ezek nem sikítoznak 2010-es errorral bekapcs után:
Seagate ST9120821A (120GB 5400RPM)
Seagate Momentus 7200.1 ST980825A (80GB 7200RPM) on T43 with BIOS 1.23
Seagate Momentus 7200.1 ST910021A (100GB 7200RPM) (one user reports success, another reports failure; see here too).
Fujitsu MHV2060AH (060GB 5400RPM)
Fujitsu MHV2100AH (100GB 5400RPM) on T43 with BIOS 1.23
Fujitsu MHV2120AH (120GB 5400RPM) on T43 with BIOS 1.27
amargo kolléga már cserélt vinyót a T43-ban, ha erre jár , biztos beszámol a tapasztalatairól. -
Shadowfax
addikt
válasz
Shia-ko #1552 üzenetére
Ezt olvastam egy másik fórumon, január 4-ei bejegyzésként. Ez tényleg így van? Ha beviszem a kb. fél éves T43-amat, akkor rátolják a Vistás recoveryt ingyen?
Az klassz lenne, de sajna nem.
Amire emvy kolléga utalt a másik fórumon, az a Windows Vista Express Upgrade program, ami a 2006. október 26. és 2007. március 15 között XP-vel vett új Lenovo (3000 és Thinkpad) PCkre és notikra vonatkozik. Bővebben: [link]
Felraktam a rescue and recoveryt, és csinálni akartam DVDkre egy full rendszer mentést, de a repair disk után megállt, hogy nem fér rá a célra a cuccos. Magyarul nem képes darabolni a backupot?
De képes. Annyi dvd-re másolja, amennyire kifér, s folyamatosan kér újat, míg ki nem írja az egészet. Ha még nem csináltál az R&R-rel mentést, akkor készít először egy Rescue Media cd-t, ha kész, kilöki, kér új dvd-t, s kezdi menteni a backupot, ha betelt, kér új dvd-t, stb. -
Shadowfax
addikt
Látom, megkérdezted a másik fórumon is. Ha esetleg Fődudu utsó javaslata se jönne be, próbáld meg ezt:
1. Fn+F7 (Megnyitja a Presentation Managert), klikkelj a ''Manage Scheme''-re,
2. Jelöld ki a ''My Normal Settings''-t,
3. Klikkelj a ''Capture''-re, s a felbukkanó ablaknál az Igenre.
Hope that helps. -
Shadowfax
addikt
lletve azon filózom, hogy ha a mostani rendszert mentem le a beépített progival, ami úgyis aktuális lenne, hogy legközelebb ne legyen annyi macera a telepítésnél, akkor kell-e a recovery partíció?
Végülis a mostani állapotról is csinálhatsz egy mentést, s ha gond van, erre az állapotra vissza tudod állítani. Viszont a gyári állapotot nem tudod visszaállítani, ami egy esetleges eladásnál lehet, hogy játszana...
Herby-t elég rég láttam errefelé, de ha keresgélsz ebben a totyikban, megtalálod a nevét, s az adatlapján az emilcímét.
Én meg remélem, nem fog s*ggberúgni, amiért ajánlgatom őt.
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
Véletlenül?
Azért az annyira egyszerűen nem megy szerintem.
S most mire gondolsz? Windows reinstallhoz kell? Ha megcsináltad korábban a Recovery CD-ket, akkor arról megy.
Ha meg a rejtett partíciót akarod visszavarázsolni a vinyóra, ahhoz szervíz kell. De nem biztos, hogy ingyen megcsinálják, elvégre ez a felhasználó hibájából történt.
Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged