-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
philoxenia #27844 üzenetére
Ja, értem. Ez nekem is tetszene, mert erősen növeli az újrajátszhatósági faktort.
-
VTom
veterán
válasz
philoxenia #27842 üzenetére
Milyen értelemben vársz nagyobb szabadásgot? A harmadik részben gyakorlatilag azt csináltál, amit akartál, nekem a mai napig az az etalon open world játék, ami pl. a felfedezést illeti.
Egyébként, ezt mondta a srác a bemutatón:
"We are making this game to be the most immersive and ambitous open world witcher game ever"
Mivel a harmadik rész előtt azt mondták, hogy az lesz az "RPG fans dream come true", és az be is jött, remélem, hogy ez is be fog
Ennél kevesebbet nem is várunk tőlük
-
válasz
philoxenia #27769 üzenetére
Amennyiben a leírás alapján csináltál mindent a korábbi küldikben és mégsem azok a párbeszéd-lehetőségek jönnek fel, mint amik az összefoglalóban le vannak írva, akkor lehet ezen is faragtak valamit az alkotók valamelyik update során? Nekem még jó néhány hét el fog telni, amire odajutok, mivel most érkeztem Skelligére, szóval egy 150 óra minimum hátra van a B&W-ig, ami napi 3 órával számolna is közel 2 hónap.
-
válasz
philoxenia #27763 üzenetére
Azokat a válaszokat adod neki rendre, amik kiadják a pozitív befejezést?
-
dannyl
addikt
válasz
philoxenia #27765 üzenetére
Jaja! Nem emlékszem pontosan, talán valami kötőt kell a hajába választani valahol, vagy mi... -
dannyl
addikt
válasz
philoxenia #27763 üzenetére
Akkor valami el lett kefélve a missönben.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #27751 üzenetére
Így van! Főleg az miatt is, hogy míg régebben 5 skill pontot kellett rátenni egy-egy skillre, addig most már csak 3-at, így nullázva a karaktert egy csomó új mód könnyebben kipróbálható. Én majd ezt tervezem is, csak még az NG+ később jön, előbb GTA5 Enhanced újrajátszás
-
válasz
philoxenia #27739 üzenetére
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #27739 üzenetére
Beteg...
-
válasz
philoxenia #27708 üzenetére
Javítani nem, gyorsítani csak Shifttel ugye, illetve konzolon valami mással. De tény, hogy elég idegörlő, ám egyben igen nemes elfoglaltság.
Mivel sokszor kell menni úgyis eladni a cuccokat, nem nagyon kell javítani a csónakot, mert amikor tele lesz a puttyonyod, akkor a csónakkal fast travel egy kikötőbe, és ott le tudod cserélni egy zsírúj csónakra a régi töröttet.
-
válasz
philoxenia #27682 üzenetére
igen, ez a mod lényege...
-
válasz
philoxenia #27680 üzenetére
Nem hinném, hogy küldetések terén bármi eltérés lenne a PC és a konzol verzió között. Ezt a küldit nem láttam én sem, mindig úgy kezdem, hogy amikor közeledek a falu felé, már repülnek a bombák a kalózokra, szóval esélyük sem szokott lenni szóba állni Geralttal.
De a következő végigjátszásban rámegyek. Nyugati kapu. Észben kell tartanom.
-
válasz
philoxenia #27673 üzenetére
Nincs ilyen összefüggés,
én is mindig megmentem Annyiban függnek össze, hogy a Trastamara birtokon találsz egy furcsa, kanál alakú kulcsot, amivel elindul a küldi - több lépésből áll, a templom alatti labor a legvége. -
válasz
philoxenia #27671 üzenetére
Nem, az a műhelye ott, amint linkelték, a Danamebi Templom alatt. A játékban ugye a Ra'mses Gor-Thon erősen Gordon Ramseyre utal.
-
válasz
philoxenia #27667 üzenetére
Ez a 4.0-val került be? Mert egyáltalán nem ismerős.
Mod: nem... De akkor se ismerős. Újra kéne már játszani
-
S0227
újonc
válasz
philoxenia #27656 üzenetére
Egy kis plusz érdekesség ezzel kapcsolatban, ezt a kis rejtvényt egy magyar fejlesztő készítette, név szerint Gelencsér Péter(saját magáról nevezte el az ott található várat Kaern Gelen
), anno készült vele egy podcast, ahol erről beszélt, érdemes az egész beszélgetést végig hallgatni 44. perctől kezdődik.
Mellesleg ő narrálta a 2014-es E3 gameplay demot is.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Nekem nem volt meg ~560 óra játékidő után sem, pedig bejártam a térképet, legalábbis azt hittem...
szerk:
CriticalHit: +1 -
CriticalHit
addikt
válasz
Még ma is kiráz a hideg és libabőrös leszek ettől a hangulattól.
-
válasz
Igen-igen, amikor a nap fénye a két szikla között világítja meg a célpontot.
-
válasz
philoxenia #27646 üzenetére
True.
Aztán nekiállsz kikeresni a megfelelő olajat, szépen, megkenni a pengét, előveszed a megfelelő potit és felhajtod, valamint bekészíted a leghatásosabb bombát.
-
Empihal
újonc
válasz
philoxenia #27627 üzenetére
Rendben, talán jobb is így. És köszönöm az ajánlásokat, utánanézek!
-
Empihal
újonc
válasz
philoxenia #27625 üzenetére
Nem tudom, én úgy látom, mint mondtam, hogy nincs benne inkonzisztencia. Egyáltalán nem akarom hasonlítani más művekhez vagy univerzumokhoz, mint a Gyűrűk Ura, vagy a Trónok Harca et cetera. Már csak azért sem, mert oly' sok más mellett az ízlés és beállítottság is befolyásolja az embert abban, melyiket mennyire kedveli. Azonban Sapkowski Vaják-történetei, véleményem szerint, az utolsó oldalig természetesek és következetesek. Nem mondom, hogy hibátlanok, de én nem látok konkrét problémát, ahogyan egyébként te sem írtál.
Ha teljesen őszinte akarok lenni, pár részlet van, amire nincs egyértelmű magyarázatom, de - ahogy egy másik kedves válaszoló megfogalmazta - Sapkowski sokszor bízza az ember saját interpretációjára a cselekmény hátterét és részleteit, nem mindent fejt ki.
Egy hibát találtam akkor, mikor Ciri említi Vysogothának, hogy látta Geraltot álmában, amikor az Yennefert vádolja a lány elrablásával. Itt a vajáklány azt mondja a remetének, hogy akkor látta egyetlenegyszer Geraltot álmában, pedig akkor is látta, mikor a ló fejberúgja. Ezen kívül van Dijkstra családja, de erre is ki tudunk találni többféle változatot, mint láthattuk. A dátumoknak sokszor utánaszámoltam, ott sem észleltem hibát. Talán azt, hogy Yennefer elvileg segített az Ősi Vér nemesítésében, pedig tudjuk, hogy csak kilencvenpár éves, vagyis olyan régre visszamenően nem avatkozhatott bele, hiszen már sok generáció óta tart. Ha te ismersz más eseteket, továbbra is szívesen hallgatom. Igaz ez bárki másra is, egyébként.
-
Empihal
újonc
válasz
philoxenia #27619 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Személy szerint ezzel nem értek egyet, ahogy mondtad, Sapkowski életművéről beszélünk, amiről én azt gondolom, hogy pokolian realisztikus a maga mítikus és fantasztikus elemeivel. Sőt azok még valósághűbbé teszik, hála a kontextusnak és a szereplők hozzáállásának. Én nem látok bennük olyasmit, ami úgy látszana, hogy írónk csak beletette, és még ütközne is logikailag a történettel. Eltekintve egy-két részlettől, amit nem tudok megmagyarázni. De ha rendelkezel konkrét példákkal, szívesen meghallgatom, elvégre többek között azért vagyunk itt, hogy ilyeféle dolgokról vitatkozzunk. És elnézést a kissé késői válaszomért, pár napig elfelejtettem felnézni ide.
-
dannyl
addikt
válasz
philoxenia #27576 üzenetére
Nekem ez is nagyon tetszik.
-
válasz
philoxenia #27568 üzenetére
most is lehet, csak nem akarják kifizetni a grafikust.
-
válasz
philoxenia #27561 üzenetére
de rühellem én ezeket az AI borzalmakat
-
dannyl
addikt
válasz
Amúgy mit megadnék egy ilyen animációs sorozatért... Nem csak a csöcsök miatt
Egy igazi fanmade sorozat, hát olyan nézettsége lenne, hogy egyedül lenyomná az egész netflix-et
-
dannyl
addikt
válasz
Bammeg... Nem bírtam levenni a szemem... Geralt szakálláról
-
válasz
philoxenia #27555 üzenetére
A novemberi NG update során bekerült a worst endingbe egy kis apróság a W4-et előkészítendő. (Nem nagy spoiler talán, hogy Ciri ebben az endingben sem hal meg.)
-
válasz
philoxenia #27553 üzenetére
Ez a worst ending, szóval minden Cirivel kapcsolatos döntési helyzetben a negatívat kell választani.
-
Biga123
addikt
válasz
philoxenia #27528 üzenetére
Fake ..
TheNewDawn:
Amúgy a Vikanderes verzió nekem bejövősebb volt mint a régi.
Volt pár jelenet benne, mikor konkrétan az volt az érzésem mintha a game ben lennék.
És hogy mért nem folytatták? (Nem volt elég Woke)
Amúgy minél többet látom az "új" Cirit, egyre jobban megbarátkozom vele. -
dannyl
addikt
válasz
philoxenia #27518 üzenetére
Hát igen... Ilyennek kellett volna lenni a sorozatnak. Nagyon fájó pont, hogy néhány idióta így elfuserálta a nagy lehetőséget, mert nekik fogalmuk nincs az apasztoriról meg a játékokról, és dacból nem is voltak hajlandók foglalkozni a rajongótáborral.
-
dannyl
addikt
válasz
philoxenia #27493 üzenetére
Ó, én a legjobban a fast travel from anywhere-nek örültem
Csak be kellett másolni, és mehetett a buli. Anélkül én nem tudnám már játszani a W3-t.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
philoxenia #27441 üzenetére
Ha beleveszem a második felét a gondolatodnak akkor ott is vagyok, hogy... Cirinek nincs szüksége a vaják képességekre és mutációkra ahhoz, hogy bármit elpusztítson. Érdekes megoldás lesz ez!
---
Egyedül leszek de... nekem jobban tetszik ez az új dizájn. Sokkal inkább hozza egy átlag csajszi arcának a feelingjét amit varsóban sétálva láthatok, mintsem valami művibb - kreáltabb arc a korábbit nézve.Alpi.
[link]
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #27412 üzenetére
Akkor úgy már érthető, mert tuti, hogy a korábbi 2 végigjátszáskor nem találkoztam ezzel a szettel, pedig akkor is kipucoltam a térképet. Illetve a hozzá kapcsolódó küldetés is ismeretlen volt. Köszi az infót
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #27409 üzenetére
Köszi az infót
Engem nem szeretet a Nexus, ismét csak 1,5MB/sec-el jön, de nem téma.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #27381 üzenetére
Igen, kb. én is ezt csinálom, megveszem az összes elérhető lapot + Zoltán küldetésénél a kártyákat választottam arany helyett, ill. Velen-ben játszottam minden kereskedővel, de ők csak pénzt adnak, lapot nem. A kifejezetten Qwent küöldetéseket egyelőre hagyom, mert nem akarok túlfejlődni a küldetések szintjein, bár megemelték azokat +10-re (kivéve a Heart of Stone DLC-nél, mert ott maradt az +5 szint, szerintem véletlenül, így kb. semmi XP-t sem kaptam végig), a "piros" DLC már megint +10 szintet ad, és kapom rendesen az XP-t. A Bárót végül, nagy nehezen, sikerült megvernem, így az ő lapja meglett "rendesen" ill. Triss-el az álarcosbálon is megvertem a 3 fickót!
Akivel kell játszanom és nem hozza külön Qwent-es küldetés:
- Shani, remélem még ott lesz;
- a Báró házánál lévő törpe kovács hölgy "segéde";
- a meleg tünde ruhakészítő Novigrad alatt;
- talán Thaler a kocsmában?? (bár vele már egyszer játszottam)
- Skellige-n a főbb karakterek
Aki tuti kimaradt:
- Dijkstra -- keksz...Hirtelen ezek jutnak az eszembe, biztos van még.
Szerk:ja és még nem NG+
-
válasz
philoxenia #27338 üzenetére
Ó hát a Heilung nem ma kezdte. Érdemes egy teljes koncert rituálét bevállalni tőlük nagyképernyõn, megtekert voluméval. Van tubuson választék asszem. Rendes utazás
-
válasz
philoxenia #27338 üzenetére
Hát ők se a C&A-ból öltözködnek.
-
válasz
philoxenia #27336 üzenetére
Bőven jó a konzol os persze. Én is gondolkozom, hogy valamikor behúzom boxra is.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #27331 üzenetére
A 4070TiS-en szépen fut
-
dannyl
addikt
válasz
philoxenia #27331 üzenetére
De mennyi minden mást is tudsz csinálni egy PC-vel... Ezt a konzol vs PC háborút azt hittem, hogy már kinőtte a világ.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #27329 üzenetére
PC-n is! Csodaszép a játék.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #27320 üzenetére
philoxenia: Akkor úgy!
Jó kiestek a dolgok....A hozzá való kardokat, meg az Üvegmester területén lehet összeszedni, vagy csak az egyiket? Lenry: OK, ezt kipróbálom, annyit megér, hogy eltűnjön a listából a küldi. Köszi
Kérdés:
Ha Az Álmok barlangja küldetésnél segítek Kékrevert Lugos-nak, akkor nem kell megölnöm a klánjával együtt, mikor visszatérek a csajokkal Skellige-re a végső csata előtt? Ez a küldi véletlenül kimaradt, és akkor már nem volt kedvem visszatölteni, így Sikertelen lett! -
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #27316 üzenetére
A Vipera szett valamelyik darabját, ha jól emlékszem? -
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #27312 üzenetére
Az árverés ill. az öreg hölgy
az, aki Vesemir-ről kérdez ill. a szeretője is volt? És Skellige-n van egy beragadt küldetésem is 21-es szintű.
Egy óriással kellett megküzdenem az út mentén, ahol holttesteket találtam, és egy levelet, amit oda kellene adnom a Kaer Thorde-i kovácsnak, de nem jön létre a megfelelő interakció a kováccsal! -
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #27305 üzenetére
philoxenia, Jorus: Köszi
Újra kellene tolni a W2-őt...ahhoz meg most nincs kedvem, jól el vagyok a 3-al
-
válasz
philoxenia #27300 üzenetére
egyébként igen, csak ügyesnek és gyorsnak kell lenni
-
válasz
philoxenia #27300 üzenetére
Elvileg, de nekem még nem sikerült. Vagy nem értem oda, vagy ha ugrottam, akkor abba haltam bele.
-
válasz
philoxenia #27278 üzenetére
Ahol Geralt átmenetileg szakmát váltott?
-
Biga123
addikt
válasz
philoxenia #27253 üzenetére
Amikor walkthrough -ot nézek néha , akkor én pont azt nézem h hogyan játszik, mi merre.
Szal igen van létjogosultsága bizonyos esetekben, ha pl elakadok, és megelőzvén az agyvérzést ráfanyalodok.
Amúgy nekem irritáló a csaj , de hát ízlésekkel nem lehet vitatkozni. -
válasz
philoxenia #27254 üzenetére
Ezzel én is így voltam.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #27254 üzenetére
Ez igaz, de azokban ritka a +5% TP szörnyekért, emberekért.
-
Biga123
addikt
válasz
philoxenia #27241 üzenetére
Sose értettem mért jó másokat nézni ahogy játszanak. És emberek ebből megélnek, h streamelnek, bolond világ.
-
_drk
addikt
válasz
philoxenia #27216 üzenetére
Az a paklit nagyon túl tolták. Vagy 3 féle taktika van benne, de abból kettő pl a berserkeres gombásnak alig van esélye.
Az időjárások se olyan jók.Ahogy Jorus mondja, Cerys nagyon jó, csak kapd a kezedbe..
-
válasz
philoxenia #27216 üzenetére
Én amikor csak lehet skelligevel játszom, ott annyi a lényeg, hogy Cerys legyen a kezedben és el kell egy kört bukni szándékosan, hogy visszajöhessenek a lapok a temetőből.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #27204 üzenetére
Nem, ezeket nem ismerem. Az se tudom, hol keressem. Én eddig kereskedőkkel, meg kovácsokkal játszottam, de azok csak pénzt hoznak, ill. lapokat vettem.
-
dannyl
addikt
válasz
philoxenia #27195 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy más az ízlésünk
-
dannyl
addikt
válasz
philoxenia #27193 üzenetére
Jó csaj? Molnár Piroska? Nanemá'
-
Biga123
addikt
válasz
philoxenia #27190 üzenetére
Sok kém ellen érdemes tartani a pakliban több olyan kártyát amivel le tudod őket szedni az asztalról és utána kijátszod megint. Nagyon frankó partik tudnak ebből kialakulni, amikor oda vissza mennek a kémek
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #27190 üzenetére
OK, köszi
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #27188 üzenetére
Köszi, ezt jó tudni. Ez igaz a Báróra és egyéb "neves" játékosokra is?
Illetve, ha ilyen játékostól/NPC-től kikapok, célszerű visszatölteni, vagy fölösleges? -
válasz
philoxenia #27150 üzenetére
Ha a serpenyősre gondolsz, azt már akkor elbukod, amikor eljössz Fehér Gyümölcsöskertből.
-
dannyl
addikt
válasz
philoxenia #27125 üzenetére
Ami durva, hogy Geraltot leszámítva az összes karakter hitelesebben néz ki itt, mint a netflixes agymenésben.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Érdekes. Túl "tiszták", olyan steril az egész.
-
CriticalHit
addikt
válasz
Amatőr színitársulat elhízott Geralt-al. Nem méltó.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #27123 üzenetére
+1! Ez nagyon így van!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
philoxenia #27104 üzenetére
Cyberpunkot ajánlom figyelmedbe. Azért mert lementem a gondolataid és a személyiségJEGYEID az a másolat nem Te leszel.
-
CriticalHit
addikt
válasz
A Lélek örökkön-örökké tovább él.
-
Biga123
addikt
válasz
Az a rész nekem is kimaradt mikor Geralt ot lementették De lehet csak figyelmetlen voltam -
CriticalHit
addikt
válasz
philoxenia #27102 üzenetére
A tér és időugrás sem képes a végzetes hasszúrás okozta belső szervi sérüléseket, belső vérzést és teljes kivérzést gyógyítani. Az időmanipulációval lehetett volna kezdeni valamit, mielőtt a csőcselék, siheder Rob a kezébe veszi a vasvillát. Vagy egy nappal korábban érkezni és együtt pirított fokhagymás csiga vacsorázni Geralttal és barátaival, majd közös erővel véget vetni az aljas módon a más fajúak ellen fellázított tömeg dühödt, vérgőzös tombolásának. -
CriticalHit
addikt
válasz
philoxenia #27100 üzenetére
Ez számomra úgy hangzik, hogy
Geralt és Yennefer is meghaltak, hiszen sorsuk egybeforrott Geralt kívánságát követően. -
CriticalHit
addikt
válasz
philoxenia #27096 üzenetére
1. Köszönöm a spoilerem rejtését.
2. Nem győz meg, hiszen Geraltegyértelműen elvérzik mert Yennefer (majd Zoltan, Yarpen Kökörcsin és a korcsmáros felmentő serege) csak későn érkezik, ezért gyógyító varázslatai már nem képesek megmenteni Geraltot. A kimerültségtől még ő is halálközeli állapotba kerül. Csupán az álmokban, mesékben és legendákban él tovább. Ha Sapkowski életben akarta volna hagyni nem hagyja, hogy a semlegesség diadalmaskodjon, hiszen ha Geralt tartotta volna a magának tett ígéretét nem vette volna le a falról a kardját még egyszer utoljára.
S0227: Minden tiszteletem Sapkowskié. Tökéletesen megértem, hogy valamit kellett mondania, hogy létrejöhessen a játéksorozat és népszerűbbé váljon a regénye, mert megjelenésekor semmi port nem kavart, alig olvasták. -
Szabi®
addikt
válasz
philoxenia #26939 üzenetére
Igen, a Witcher is ezen korokban játszódik, csak ugye ott a szférák együttállása miatt, mindenféle különös lény került a földre, ami megszokott lett. De érdekes ez a timeline 1500-ig van, de ott a szereplőkről már nem ír.
Nálam a Fable kimaradt valamiért, viszont az újat nagyon várom, azzal játszani szeretnék.
-
cyberkind
félisten
válasz
philoxenia #26895 üzenetére
Csak várjátok meg a Bioshockot, csodát fogtok látni, nem is akármilyet!
-
válasz
philoxenia #26885 üzenetére
vannak egyáltalán konzolra modok?
-
dannyl
addikt
válasz
philoxenia #26870 üzenetére
Én is azt mondom, hogy PC-n az elejétől kezdve jó volt. Nem volt bugmentes, de a fikázók nagyon rámentek ezekre. Szerintem zseniális játék lett.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
Annyira szutyok, hogy sokunknak 600+ órája van benne többszöri végigjátszással. Nálam (pc) semmi olyan bug nem volt, amivel más játékban ne találkoztam volna és egyik sem ölte meg az élvezeti faktort. Nem én voltam az egyetlen, aki lelkesen irtotta a bandákat és haladt a történettel mialatt mások azzal töltötték az idejüket, hogy szentségeljenek a topikokban. Végül is mindkettővel telik az idő...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Ha annak hirdetik amilyen végül lett, és legalább egy W3 műszakilag mikor kijön akkor még klasszikus is lehetett volna.
-
_drk
addikt
válasz
Huu, ez meredek téma.
Mikor megjelent technikailag egy katasztrófa volt az biztos.
Már széjjel patch-elve elvileg egész jó.
De ez akkor is csak egy közepes játék. Ami nem lenne gond ha nem hazudtak volna bele mindent is. -
_drk
addikt
válasz
philoxenia #26867 üzenetére
CDPR a cyberpunk botrányok után inkább vissza menekült witchert csinálni.
Azt mondták készül a 4 és az 1 remake.
De hogy ebből mikor lesz valami az jó kérdés.
Az bizakodásra ad okot, hogy dobták a Red engine-t, viszont így egy újat kell megtanulni... -
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #26867 üzenetére
Bár úgy lenne....
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #26865 üzenetére
Elvileg jön az 1 remake UE5 motorral, az komoly lesz.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
philoxenia #26812 üzenetére
Azért egy játszhatatlan W4 szíven ütne.
Szerintem készülj fel pedig.
CP, TLoU, Starfield, a most bejelentett Alan Wake 2 igény(1080p Medium FSR PERFOMANCE!!! 3700x + 6700XT) -
Aventador91
őstag
válasz
philoxenia #26807 üzenetére
ez azért hülyeség, mert egy akkora játék mint a cyberpunk, sosem lesz bugmentes. és így hogy kiadják, és több millió ember játszik vele, a legutolsó kis szar bug is előjön, így több infót kapnak hogy mit kell javítani, mintha csak a párszáz fejlesztő "játszik" vele.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #26807 üzenetére
Köszi! Érdekes volt, de sajnos igaz.
-
válasz
philoxenia #26794 üzenetére
-
válasz
philoxenia #26792 üzenetére
ha csak körbeírod, hogy X és Y falu közti úttól északra, szerintem az alapján is megtalálom
-
válasz
philoxenia #26790 üzenetére
hol?
-
VTom
veterán
válasz
philoxenia #26786 üzenetére
Én sem emléklszem erre.
-
CriticalHit
addikt
válasz
philoxenia #26772 üzenetére
"Ez volt mögöttük.
Előttük meg minden." -
CriticalHit
addikt
válasz
philoxenia #26770 üzenetére
"Aztán már csak a köd maradt. Hazudott, gondolta Triss. Soha többé nem látom viszont. Nem látom viszont mert...Vaesse deireadh aep eigean. Valami véget ér..." "- Miért sírsz ó, Tó Úrnője? - Egyáltalán nem sírok. A széltől könnybe lábadt a szemem. Ennyi!" Sapkowski új Vaják regényen dolgozik. Talán kiderül az igazság.
-
Szabi®
addikt
válasz
philoxenia #26766 üzenetére
Igaz, jogos.
-
Szabi®
addikt
válasz
philoxenia #26757 üzenetére
Így van, sajnos a casting nagyon mellé ment, ahogy Geralt stimmelt, (meg számomra Yen is valamelyest) addig a többiek hasraütésszerűen belepakolt noname karakterek akik abszolút idegenek a játékkal/könyvvel szemben. Ez a "Triss" verzió is inkább hasonlít egy vándorcirkusz mozdonyszőke jósnőjére, mint egy szépséges fiatal kortalan varázslónőre. -
Szabi®
addikt
válasz
philoxenia #26754 üzenetére
Hát pedig ez sztem tökre hasonlít rá . . .
-
dannyl
addikt
válasz
philoxenia #26754 üzenetére
Simán ő is jobb lett volna, mint a sorozatba beválogatott förtelem.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #26747 üzenetére
Jó lett a sorozat? Na, akkor elkezdem nézni.
Én a könyveket olvastam viszont, konkrétan zseniális!
-
Llew
senior tag
válasz
philoxenia #26739 üzenetére
Szerintem nem voltak jók a harcok. Kezdve ezzel a Blavikenessel. Tipikusan a kevesebb több lett volna. Mindegyikből árad a legyen nagyon menő, meg látványos, de közben meg olyan szinten túltólják, hogy teljesen irreálisak.
Az első fejszétvágós jelenttől kezdve egy barbár brutalitás van benne, a fordított fogással meg olyan, mintha egy baltát forgatna valami favágó.
A mutáció adta erőn és gyorsaságon túl Geralt egy évtizedes tapasztalatokkal rendelkező képzett vívó, amiből itt szerintem nem sok látszik.
Érdemes megnézni egy szakértő, hogy értékelte.
Meg mellé a lengyel Witcher sorozat Blaviken jelenete.
Minden amatőr film jellegű bénasága mellett Geralt szerintem sokkal inkább egy tapasztalt kardforgató benyomását kelti benne, aki a képzettségével, nem pedig a puszta fizikai brutalitásával győzi le az ellenfeleit. -
VTom
veterán
válasz
philoxenia #26735 üzenetére
Ahogy írod is, az általad linkelt jelenet egy vívás, az általam linkelt egy harc. Geralt részéről hárítás, vágás. És ennyi elég is, mivel sokkal gyorsabb, és erősebb, mint az átlagember. Nem a Renfis részre gondolok, hanem előtte a martalócosra.
De persze, két külön kategória a két video. Nekem az első epizódban a Blavikeni harc nagyon magasra tette a mércét a sorozattal kapcsolatban, ami ezután már csak romlott sajnos.
-
VTom
veterán
válasz
philoxenia #26732 üzenetére
Háááát....
Szerintem inkább ebből kellett volna sokkal több (SPILER lehet): Blaviken fight
Ez az első epizódban volt, ennél a jelenetnél dőlt el számomra, hogy Cavillnél jobb Geraltot keresve sem találhattak volna. Látszik, hogy mindent belead.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest