-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
A pálya felépítése is sokat nyom majd a latba. Nyilván ebből a tech demo-ból nem lehet az egész játékra következtetni.
De itt a nyílt részeken, nem volt akkora látótered, kicsit "alagút" hatása volt ennek a keskeny ösvénynek, sok szikla és fa, ami takarja a többi objektumot. Pár szépen lerenderelt fán tovább egyébként sem láttunk.
Ezzel nem azt mondom, hogy csak ilyen lesz, tuti lesznek nyílt "pusztaságok", rétek, szántók, (bár meg ott eleve kevés a látnivaló), de pálya design-al lehet trükközni. A városi részek lesznek érdekesek.
-
ripla
addikt
2027-nél hamarabb tuti hogy nem lesz kész, de inkább 2028. Illetve meg kell várni azt is, hogy a GTA6-ot még hány alkalommal csúsztatják el, mert két ekkora név nagyon nem lenne jó ha egyidőben jönne ki. Legalább fél évet hagyni kell a két játék között.
Én amúgy értékelném, ha ez már a következő generáció nyitócíme lenne, a konzol eladásokat is az egekbe lökné. A PS5 amúgy is egy gyalázatosan rosszul menedzselt generáció, és ha tartják a 7 éves megjelenési ütemtervet, akkor 2 év múlva már múlt időben beszélhetünk róla. -
Feck
tag
Épp ma akarok újra nekifutni!
Sajnos nekem rendesen kedvem szegte a pocsék optimalizálás, nem győztem mókolni, crash-elt is többször a játék, pedig nagy reményekkel vágtam neki úgy a nextgen megjelenésekor, hogy még életemben nem játszottam a sorozattal, s ilyen jellegű játékkal sem. Azonnal beszippantott a komor hangulat, a kézzel fogható mélysége, de... amilyen népszerű, annyi baj is van vele, elég szétnézni az interneten.
Nem a RT tett be, ha mindent low-ra raktam, akkor is ment a stuttering, ill. amikor Velen (?)-be teleportáltam át, folyamatosan kivágott az asztalra, de ez egy sokakat érintő probléma volt. MSI-afterburnert végül kiiktattam, nem igazán szereti a játék... -> ahogy az a felhasználóit sem!No és a modok. Nem akartam/mertem nagyon belepiszkálni, apróságokat módosítottam, nehogy teljesen hazavágjam. Pl. Geralt, Yenn és Ciri szeme, ill. Ciri ruházata + más smink, és eltüntettem az arcáról a sebhelyet. Talán valahol van is meg néhány képem, amit játék alatt lőttem
Amikor ezzel babráltam, sok mod vagy futott valakinél nextgen-en, vagy nem. Talán azóta javult a helyzet.
Engem is érdekelne, ha valaki tud esetleg egy nagyobb csomagot, ami stabil, az ne tartsa magában! -
cyberkind
félisten
Egy kis ízelítő az E3-as hud-ról, nem értem miért hagyták ki még a nextgen update-ből is...
Én most a texture frissítést várom, aztán benne van, hogy nekiállok ismét a játéknak.
-
Biga123
addikt
Mondjuk nekem azok a fajta "easter egg" ek jobban bejönnek mint pl ha jól emlékszem a FarCry ban volt h konkrétan át lehetett skippelni az egész küldit, Mert a főgonosz mondta az elején h várj, és ha sokáig vártál akkor elvitt a pálya végére helikopterrel és kész lett
Vagy pl a cyberpunk ban a Keszeges videojáték -
-
tibaimp
nagyúr
Örülök, hogy segíthettem!
A W3-nak van egy ilyen varázsa, ez így van! Én már korábban belenyomtam még egy NG+ t is, összesen vagy ~370 órát, csak az új RT-s frissítéssel nem játszottam még, csak kipróbáltam, de a 2070-emet valamiért nem szereti, csúnyább dx12-ben RT-vel, mint dx11-ben, nem is értem...
-
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez viszont nem valós vívás.
Persze jó jelenet, csak igazából az, hogy nem hatnak Renfrire a jelek, nem menti meg Geralt emberfeletti gyorsaságától, mert az független ettől. Itt persze még mindig a legközelebb áll a könyvhöz a sorozat, azonban itt sem pontos. Míg az általam linkelt jelenet tűpontosan másolja az eredeti irodalmi művet. Abban az irodalmi műben viszont Sapkowskitól eltérően (Vilgeforz vs. Geralt ) tökéletes a magyarázat a jelenetre. A két jelenet forgatása között eltelt vagy hatvan év, persze követi az ízlést, ellenben a sorozatbeli jelenetben vívás gyakorlatilag nincs. Pár vágás és állóképek. A Sienkiewicz könyvéből forgatott (filmre!) műben komoly előkészület után egy igen jól megkomponált vívójelenet látható. Ami a valóságban is létezhetne. Kb. annyi a különbség, mint a valós harci jelenetek (pl. Mariupolban) és mondjuk a CoD-ban lezajló "harc" között. Biztos jelent vagy 5% előnyt Mariupolban a feleknek, ha játszottak már pl. a CoD-dal, de ha valós harcban vettek már előtte részt, az összehasonlíthatatlanul többet fog segíteni. Olyan, mintha még sohasem vezettél autót, de valamilyen játékszimulátorban már eltöltöttél sok-sok órát vezetéssel. Ezt próbáltam. Szinte nulla segítség volt anno. Ellenben a kerékpárral a forgalomban töltött többszáz óra sokkal, de sokkal többet segített nekem. -
philoxenia
MODERÁTOR
A játékban ez nem spoileres végül is...
Pont ez az, hogy a vívás részét nem értem én sem, az nem tetszik...
Sienkiewicz, akitől Sapkowski nagyon sokat tanult, világosan leírja, az Özönvízben, hogy melyik szereplő, hol, miért győzi le a másikat.
Itt lehetne magyarázat a mágikusan erősített reflexek, az élet előző, akár többszáz éves részében (ugye varázsló) elsajátított vívótudás stb.
Persze a fantasy sosem teljesen logikus, mindig van mismásolás, ugye ez a dimetrium is érdekes, hiszen, ha egy dimetrium bilinccsel megakadályozható a mágikus tevékenység, akkor egy dimetrium bottal, dimetrium pácélban legyőzhetetlen kéne legyél egy mágus által például... -
Biga123
addikt
Az emberek minden sz@rt megnéznek. Én is végignéztem a vér eredetét.
És a nézők többségének lövése sincs arról mifán termnek a regények, vagy a játék.
Nem is érdekli őket. Legyen benne csihipuhi/csecs és jólvan.
Meg lehet nézni pl imdb-n a 2 évad epizódjainak az értékelését, 8 pont körül vannak, ami jónak számít. -
-
CriticalHit
addikt
Eddig senkit nem zavart, pedig még a redániai hírszerzés nélkül is mind a játékban mind a sorozatban eddig is teljesen nyilvánvaló volt Kököcsin öltözködéséből és testbeszédéből. Csupán a regényben nincs - a leghelyénvalóbban - semmiféle utalás Kökörcsin szexuális beállítottságára. Hiszen semmilyen jelentősége sincs. Nem ez vágja tönkre a sorozatot, hanem a regény teljes átírása és az egy kivételével elhibázott szereplő válogatás. Az első évad azon epizódjai, amelyek az elbeszéléseket követik egészen (Renfri, Striga, Buxa) jók.
-
Alpi.
addikt
Tudom, ez így önmagában nem sokat ér, de nekem semmi drop nincs. Sem kicsi sem nagy. Sőt, az első botladozások után, most azt kell mondjam, nagyon szépen fut.
Nem tudom, mi okozhat ekkora drop-okat máshol. Mivel elég gyakran hallani ezt a problémát, valami általános dolog lehet pedig. :S -
Biga123
addikt
Witcher 3 Next Gen Update seems to have a memory leak issue Reddit
FPS Gets lower, the longer I play. CPU Issue. [Solved] Steam
Pár fórumon feltűnik a problémám, úgy néz ki még mindíg fennál.
És mások is az RT re gyanakodnak.
Akor várás van, ismét , bár ahogy a CPt patchelték sok jóra nem számítok . -
Biga123
addikt
Pont az RT lenne a lényeg számomra .
De egyszerűen valami nagyon nem kerek, mert RT mellett folyamat 50 ről beeseik az fps mostmár olyan 20-25 környékére, és full darabos az egész.
Visszatöltve ua helyszínt , megint megvan az 50 fps.
UH ez a DX 12 + RT nem sikerült túl jól. -
Alpi.
addikt
"sima" 1440p-től nincs olyan hűdemessze a 3060 Ti. A 3440 mondjuk egy pöttyet odébb van a 2560-hoz képest. Egy nagy 3000-essel szerintem megvan. Vagy egy bármilyen 4000-essel.
Nyílván nem 100+ fps, de ha konzolon szépséges módban tolod, gondolom nem kizáró ok a 60. (ha jól tudom 60 fps-t tud ott)
Novigrad-on kívül kb. akasztja a 60 fps sync-et 1080p-be a 3060Ti mondhatni kompromisszummentes grafikai beállításokkal. Amennyire a játék kompromisszumos mivolta engedi a kompromisszummentességet.
[pl. így fut és így néz ki] -
philoxenia
MODERÁTOR
Most meg akartam kérdezni, hogy mi baj a konzolokkal, azonban eszembe jutott, hogy az este, mikor a víz alatt tizenkétszer kerültem már meg egy ládát Skelligén, hogy ki tudjam fosztani és közben háromszor találtak meg újabb és újabb szirének....
(De mámor perce mért vagy oly rövid!) [Na kitől idéztem?
]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Én teljesen jól elvagyok a látvánnyal PS-en egyébként, mert a gyengébb grafikát jól ellensúlyozza, hogy PS-en 65"-on játszom, míg PC-n csak 49"-en.
Ami engem igazából zavar konzolon, az a nagyon döcögős látvány. Elvileg 30 FPS-t nem kellene döcögősnek látni, és mondjuk CP2077-ben is 30 FPS a beállítás, de ott semmi ilyesmit nem tapasztalok konzolon, Witcher meg nagyon darabos vmiért. -
-
Biga123
addikt
Velenben nekem kikapcsolt hairworks , és über beállításokon (nem über +) az új patch el performance RT mellett teljesen vállalható, megszűntek az fps beszakadások, a betöltések utáni furcsa szinek , és kb 40 fps felett maradok (olyan 55 fps átlaggal)így számomra teljesen játszható.
De most nincs fenn semmi mod se az RT optimalizáció se a fake hairworks .
(PC, 1440p) -
PAtr0n
addikt
A Zeró Dánt most tolom PC-n, azért érződik hol gyengébb mint a Wicser 3, értem itt ezalatt a küldetéseket, és monológokat. Minden más tekintetben, simán hozza a Wicser színvonalát, a történet AAA+, a grafika nagyon álleejtős, van benne randomfaktor, rengeteg gyűjtögetnivaló, egyszóval nagyon kellemes játék lett, szerintem belemegy 150+ óra nálam (Wicser 3, 300+ lett elsőre).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest