-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
Hát, azért efelett a lengyel sorozat felett eljárt már az idő
Inkább megmoslyogtató ez a harcjelenet
Nem emlékszem, hogy a könyvekben Geralt magáévá tette volna a láthatatlanná válás képességét.
Egyébként persze, ízlések, és pofonok, kinek ez tetszik jobban, kinek az. Nálam nagyon megdobta a sorozat megítélését a badass Geralt a Blavikeni piacon, de aztán ehhez hasonló jelenetre nem is emlékszem ezután a sorozatban. Az első évad ennek ellenére nagoyn tetszett, a második kevésbé, de még elment, a harmadikból bevallom férfiasan még egy percet sem láttam.
Azért majd megnézem, már csak kötelességtudatból is, de Cavill lecserélését már nem biztos, hogy be fogja venni a gyomrom. De azt kívánom, hogy lepjenek meg mindenkit. -
Szabi®
addikt
Rajtad kívül itt senki nem kevert semmit, a showrunnerezéssel te jöttél, mi* a jó rendezőkkel jöttünk, az hogy most már ezt hogy próbálod össze mosni, a te dolgod, de igazad az nincsen.
Néha nem hátrány ám, ha emlékszel mivel indítasz :
Lári-fári, akkor a witcher esetében mégis csak jó lett volna egy jó rendező igaz ? Mert én meg azzal indítottam, csak te vétóztad . . .
-
Szabi®
addikt
Azért érdekes, volt aki értette, te pont nem.
" A rendezést pont nem ő csinalta. Semmilyen rendezői kreditje nincs sem a Witcherben sem masban."
Kösz hogy linkelted, mert ez pont azt bizonyítja, amit írtam. És én beszélek összevissza? Sztem inkább beszélgess magaddal. itt le is zárom ezt. Neked az executive producer mit jelent ? Mondjuk nem csak ezt nem érted . . .
-
Szabi®
addikt
Ha már ennyire termékeny riszörcsör voltál ebben a kérdésben, akkor megerőltethetted volna magadat abban is, hogy egyáltalán utána néz ki rendezte a witcher sorozatot. És akkor már nem is kellett volna a "showrunner" kifejezéssel hadonásznod, ami láthatólag a fétised. De showrunnerezz nyugodtan itt minden más rendben volt, igazad van.
-
Szabi®
addikt
Mondjuk megnézném David Chase mennyire hagyta volna magát egy showrunner alatt csinálni a The Sopranos sorozatot . . . Kb semennyire.
Tudod a valamire való stúdiók úgy működnek, hogy van egy stúdióigazgató meg van egy több millió dolláros gázsiért dolgozó rendező és pont.
Egy mgm-nél nézd már meg mennyi showrunner volt . . . semennyi. Azt nem akarod tudomásul venni, hogy a valamire való rendezők felett, már nem áll senki, mert ha igen, akkor ők már nem rendeznek. Nem tudom milyen idős vagy, valszeg fiatal, mert nem igen vagy képben, hogy már a netflix előtt is volt élet . . .
Hozzál már nekem arra példát hogy pl. Oliver Hirschbiegel a Bukás- Hitler utolsó napjainak rendezője hány showrunner alatt dolgozott. Hagyjuk is ezt sztem, mert nem egy időtartományból nézzük ezt. Ott megbukik már az állításod, hogy a legjobb rendezésért is oszkárt adnak, és nem a "showrunner" kapja . . . -
Szabi®
addikt
Teljesen mindegy, amit írtam állja a helyét, egy zöldfülű kezdő rendező kapta meg az első évadot, nah onnantól már rossz is az egész. A poén az az egészben, hogy még kérdezték is tőle, hogy egyáltalán van-e valami halvány fingja erről az egészről, és közölte hogy nincs. Egyébként elárulom, sokszor egy jó rendező 3-szor annyiba kerül, mint egy két oscaros "aaa" színész. És látszik hogy ezen spóroltak. Ide minimum kellett volna egy Juan Antonio Bayona, akkor már lenne valami benne, amire emlékeznénk.
-
PS5 topicba nem akaródzott megírnom, de a W3 bármelyik mellékküldetésében több lélek és sztori van, mint az egész Spiderman - Miles Moralesben. Hihetetlen, hogy egy 8 éves játékban életteltelibb világot tudtak kreálni, mint egy 7 évvel fiatalabb játékba. Nagyon jó érzés volt visszatérni Geralthoz, most épp egy NG+-t tolok, amit még anno PC-n kezdtem, de már szinte csak PS5-ön játszok (így, hogy nincs összehasonlítási alap, már a gyengébb grafika sem fáj
), Skelligén tartok (tengeri kérdőjelekhez nincs idegem
), alapjátékot kitolom, aztán HoS és B&W (igazából ez utóbbi miatt kezdtem NG+-t, hiányoznak a napos szőlődűlők és nyomi lovagok, meg persze most bekukkantok az Őshöz, azt eddig csak egyszer néztem meg az ~1.700 óra játék alatt, pedig nagyon hangulatos, ahogy a fullra fejlesztett Geraltot alázzák
).
-
Igen, Ciri lapján is láttam, de mindig csak ellenfeleknél, a saját Geralt és Ciri lapjaimon nincs szemle funkció - meg Keszeg lapom sincs még.
Kis időt kihagytam mostanában, végigtoltam a Dead Spacet, Callistot, Unchartedeket, Burning Shorest, Miles Moralesszel is játszottam kicsit, Returnallal, belefogtam a Far Cry 6-ba is, de az utóbbi 3 egyáltalán nem kötött le, ezért visszatértem a W3-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- EREDETI HP Tonerek ( 641A fekete , 641A Magenta , 415x cyan-magenta-fekete-sárga , 142a )
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged