-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
velizare #8565 üzenetére
Még mindig "top-on" van a játék.
CP-ket úgy szoktam megcsinálni,hogy egy boss-t sem kell leszedni,és kimaradnak körök,amik normál esetben jönnének,mert így van megírva a játék..ubi szerint.
Utána mehetek ládákat nyitogatni,sokszor van ilyen,jókat röhögök.Hihetetlen...
Azt hittem ilyenkor már régen elindult a leárazás,mert nem tudják eladni a bughalmazt,de nem. -
-
arnikusz
veterán
válasz
velizare #8452 üzenetére
10 db SMG t craftoltam egyse hagyom, összeraktam egy ilyet robbangatni cél a gyorsabb cooldown és a nagyobb seekersebzés most a single seeker 345000-et sebez, volt korábban egy 440000 res de ott plussz 2 talent vol még szettelemen robbanásra. PVE egyedül challeng -ig elmegy szórakozni a commendations-al.
-
arnikusz
veterán
válasz
velizare #8428 üzenetére
Maxon vagyok mindennel jelenleg.
Basil mellett a bejárattól balra, ha szembenállok van 2 fán a kis házacska körül alapanyag supply az biztosan adja 8-8-at 24 óránkét termelődik újra.
Itt van mellette egy fertőzőtt terület ott is vannak alapanyagok szépen, viszont van egy vizbe sűllyedt daru amin van egy fegyverláda, de még nem tudtam odaugrani este majd berakom a képét.
Ha valakinek sikerült jelezze a know-howt.
Köszönöm. -
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #8387 üzenetére
De azt már én is vettem észre, hogy ha a Chatterboxxal lövöm le, és újratárazok, nem ad +RPM-et, ugyanúgy lassan kezdi el, illetve az ikon sem látszik.
Olyan mintha a 3. tálent csak a többi fegyverre lenne hatással, azaz "only when holstered" kategória lenne.
Igazság szerint nem túl sokat használom, kb olyankor mint pl tegnap este amikor heroic bounty kifogyott a lőszer az AR-ből, mert előtte nem táraztam.Este majd lecsekkoljuk.
-
-
TommyS_27
senior tag
válasz
velizare #8340 üzenetére
stability loss pedig messze nem tette használhatatlanná a talentet
Mert a sharpshooter visszaadja majdnem az egészet, plussz egy ilyen talenttel még stabilabb
Az a baj, hogy a következő patch igy fog kinézni PvP szempontjából.
Megnövelik a "tankosságunkat"
Igen 200k Armor és 300K élet.(a clutch buildek még erősebbek lesznek)
Plusz jön egy kis PvP modifikáció a sebzésre. A TTK növekedni fog és mindenki LMG-vel (mivel ennek a legnagyobb a sebzése és sajnos hipfireben is elég pontos) fog rohanni hipfire-el.
Nem lesz akkora büntetés kirohanni nyilt terepre a sok hp és armor miatt. Ezzel az lesz elérve, hogy ugyanaz az ostoba körbe rohangálós PvP lesz mint az 1-ben. Nesze nekünk cover based shooter. :/
-
TTomax
félisten
válasz
velizare #8080 üzenetére
Ja értem,az látod lehet én az ilyen CPek én kerülni szoktam.
(#8079) GAbre
Hát sajnos ilyenek vannak,nálunk jultkor az invaded heroicot kellett félbe hagyni,mert valahol beaggroztunk egy külső mobot a zárt épületből,akit ugyan mi nem láttunk,de a játék nem volt hajlandó kinyitni a következő fázist,mondván löjjünk le mindenkit... -
-
Habugi
addikt
válasz
velizare #8045 üzenetére
(#8046) nyulnyulu:
"ìgy már érthető,számodra is?"
nyunyuka meséld el pls enélkül kinek volt még érthető rajtad kívül?!
(#8049) Anonymus23:
Thx!
Ez a tár nekem cirka egy hónapja megvolt, szerves részeként a chc AR setupnak, azzal a 65-el kb most érted el h nem esik több mod bp a patchig, bár egy plusz 1-2 benne lehet még mivel te hetiből is kaptál mostanság.
Ez kb igazolja is amit tudni lehetett. -
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #7946 üzenetére
~10 lap fixen megjelenik amik rögzítve vannak, meg maximum +5 lap szokott lenni. Azt néztem már, hogy olyan 2 GB-ot eszik memóriából.
De mondom nekem nem is fagy mióta visszaraktam DX11-re, és az akadások is eltűntek amióta azt a memória tisztító progit használok (amit elvileg beleraktunk az összefoglalóba is, egy reddit threadet linkelt be ide anno valaki). Meg be van állítva asszem 20 GB virtuális memória is. a mikro akadások és a nagyobb 1-2 másodperces akadások is megszűntek. -
törölt tag
válasz
velizare #7814 üzenetére
nekem van egy olyan érzésem, hogy van ebben némi túlzás is. az ember hajlamos a sok rosszat felnagyítani, lásd: "sose kapok mást csak lmgt és shotgunt" és ezzel önmagát heccelni. így az egész móka részéről lassan elmegy egy, csak hibákat észrevevő valamibe, ami minden játékélményt megöl. ezen persze az fps értéken való rugózás se segít. 50fps, most mi lesz.
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #7478 üzenetére
Egy kicsit visszatérnék a PvP szettre, ma este nekikezdtem összerakni az AR sebzéses PvP szettet a tegnap kiesett WW tok miatt, és ez jött össze a nálam lévő cuccokból:
Megjegyzés: Van Clutch-os kesztyű, kicsivel kevesebb HP és jóval kevesebb Armorral (465 GS Murakami) de azonos AR sebzéssel, van Critical kesztyű is, de azon nincs HP és csak +2% CHC + SMG sebzés (5.11), de ezt majd ki kell próbálni.
Van olyan mellény is, amivel 60% lenne a CHC, kicsivel kevesebb a CHD, viszont azon 10% armor van, igaz azzal 220k lenne, de akkor csak 44k HP. Majd kipróbálom mi ér többet az a pár % CHC (ami ugye lutri) vagy inkább a több HP + pár % CHD.
A P416-on az első tálentet kellett pörgetni, mivel az valami használhatatlan volt, és ez tűnt hasznosnak és használhatónak.
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #7474 üzenetére
Az lenne, ha nem lenne a loot ilyen elcseszettül lehetetlen, hogy kiessen pont az, amire neked szükséged lenne...
Mondjuk tegnap pont esett egy WW tok, amin 12,5% CHC van alapból, tálentként a Surgical, ami +8% CHC, és ugye ez a 3. WW amit be tudok rakni a szetbe, így azzal is +10% CHC, így csak ezen tokkal +30,5 CHC lesz a statokban.
Ja és még egy Offensive mod hely van rajta.Ez jó PvP-re is és PvE-re is (pl átteszem hardenedre), de szerintem megy PvP-re, mivel az nem akar gyűlni sehogy sem...
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #7351 üzenetére
Igen, nagyon sok lehetőség van, azzal együtt, hogy most megnéztem, és nekem is csak 18% CHC-m van a PvE fegyverrel és 32% CHD, de várom hogy essen egy VV tok a megfelelő statokkal és talenttel, és akkor +10% CHC lesz azonnal, és most is van 111% DTE.
Szombaton ugyanez még 30% CHC volt, de akkor nem volt Strained fegyver, és most így is az 5-ből 3 helyen CHC van, egy helyen AR sebzés, 1 helyen meg módosító +2% Weapon dmg-vel. Ha egy olyan tok esne, amin Offensive attribútum van, és az CHC (+max 15% vagy +max 24% CHD lenne) akkor még a VV +10% CHC-val már komoly lenne a sebzés, mindez a lenti CTAR-al ~1200as RPM-nél dúrván osztja.
Ennek a P416-nak meg van egy valamilyne alapsebzése, erre még bármilyen tálent mehet az első helyre.
-
-
Habugi
addikt
válasz
velizare #7073 üzenetére
Terveznek foglalkozni azzal h a Hive random szed fel?!
Marha unalmas, sőt mondok jobbat.., revive után amikor az ember nem tud megmozdulni.., Heroicban amikor a checkpoint timer/teleport sem megy, nincs respawn és disconnectelni sem tudsz.
Nálam ez a kettő lenne fucking finally kategóriás.
-
GAbre
veterán
válasz
velizare #6802 üzenetére
Köszönöm!
Így már lett végre 1.
Érdekes,hogy a hex-et mondják a legrittkábnak,habár abból nekem már volt 8,azt nem tudom,hogy a videón található helyen szedtem össze,de van olyan ritka ez a csavarhúzó is minimum.Más:
Invaded mission-öket csak baráttal lehet újra játszani,ha nincs több?
Szettekre vadászok,de dz-ben se esett eddig,csakis invaded küldiken. -
TTomax
félisten
válasz
velizare #6255 üzenetére
Nem hinném,főleg hogy mennyi material kell a crafthoz,ami még random is még csak nem is fix item,menj már el craftolni valamit full inventoryval,majd gyorsan rájössz hogy nem sok itemet tudsz lecraftolni máris rohanhatsz materialért.Aztán még az se biztos hogy tetszeni fog amit lecraftoltál...
Más: 9 SHD techem valahol nincs meg...Semmit nem látok már a mapon,valakinek ötlete esetleg?
-
micafighter
nagyúr
válasz
velizare #6000 üzenetére
Valahol össze vannak szedve a chat parancsok? A /quit is hasznos
Amugy cheat sheetet nem tudom néztétek-e már, de teljesen tökéletes buildet kb lehetetlen összerakni, annyi féle szempont van, hogy 1-2 useless stat mindig be fog csúszni.
Nem feltétlen baj ez mondjuk, de igy joval összetettebb lett a geareles mint Div1ben.
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #5879 üzenetére
A tegnapira még kicsit visszatérve, jó hogy kulcsot adtak, mert az legalább bugos is:
[Apparel/Skins] Opening High End Apparel Caches will only show a grey worn backpack as a reward.
Status: Investigating
Note: This is a visual only bug, you still receive the intended cosmetic item and they can be found on your character.Forrás: The Division 2- Known Issues
Érdemes lehet olvasgatni bárkinek, hátha van jelzés a problémáról, amibe beleszaladtál. -
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #5879 üzenetére
Ezek megint csak elvek:
Akik megvették a játékot, és nem volt meg valamelyik, azok kaptak egy komplett játékot, azok, akiknek megvolt, azaz "hűséges" vásárlók, azokat meg megint kb. leszarták.
Nem baj, megtanítanak arra, hogy tényleg semmit sem előre, majd 1 nappal a megjelenés előtt megveszi az ember.Komolyan? Ezek a szarok egyenlő arányban vannak egy komplett játékkal? És az a 3 játék nem is rossz egyébként, erre fel megint és újra...
A másik meg, hogy már mennek fel a screenek, hogy a High-End kulcsokkal nyitott ládákból DUPLICATE itemek esnek, azaz még csak azt sem kapja meg, amit "ért" volna (szart se) a kulcs.
Az Ubi "ajándékozni" akart, erre fel megint akkora felháborodást váltott ki azokból, akik hasonló helyzetben vannak mint én is, hogy csak na.
Igazából az zavar, hogy tényleg nincs ott egy vezető, aki ilyenkor megszólalna, hogy gyerekek ez így nem lesz jó, mert kb. kicsapja a legtöbb embernél a biztosítékot???? -
FireKeeper
nagyúr
válasz
velizare #5659 üzenetére
tudtommal nincs cap, mindet ki lehet maxolni. azt nem tudom akkor mi lesz ha mindet kihúztad, de gondolom szintlépésnél akkor csak field ládát kapsz spec pontot nem.
GAbre: héliummal töltött? kérdés apokalipszis idején hol találnak épp héliumot, de szerintem működne
Hunner: hármas control pont is ad ugyanúgy 1 spec pontot (és blueprintet, ha még nincs meg), szóval szerintem a 4-est nincs értelme csinálni mert jóval nehezebb és csak több lootot ad.
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #5659 üzenetére
Amelyikre állítod annak gyűjti a pontokat, mindegyiket ki lehet maxolni.
A pontokat javarészt küldetésekért (napi sztori/bounty-k, CP, stb) kapod, azok meg újratermelődnek, illetve ami nekem most új infó volt, az XP ládákból is esik, szóval simán ha csak játszol és gyűlnek az XP-k, azokért is kapsz. -
Hunner
senior tag
válasz
velizare #5659 üzenetére
Folyamatosan kapod a pontokat ahogy csinálod a dolgaid a játékban.
Ami fontos, hogy az invaded missionök előtt válaszz egyet és válassz jól, mert ha ott cserélsz közben, magaddal szúrsz ki, tekintve hogy gyengíted a saját karaktered, ha world tier ugrásoknál mondjuk specet cserélsz. Ott fontos maximum, hogy az ember végig ugyanazt használja, utána simán lehet váltogatni.
Maxos Sharpshooter, minden ami érdekelt survi és majdnem kész demo vagyok perpill.
Minden Field Cache ad 3 spec pontot, minden bounty ad 3-5 spec pontot, minden 4-es controlpont ad 1-2 pontot (ennek semmi értelme), minden napi küldetés ad 5(?) pontot.Szóval van bőséggel.
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #5639 üzenetére
Én csak a leírásokat böngésztem, és mindenhol lvl3 CP-t írtak, hogy ott dobta ki a tervrajzokat, és nem kering fenn semmilyen olyan tervrajz, ami csak lvl4-en lett volna dobva, persze ettől még lehet, hogy csak annyira rare, hogy csak pár valakinek dobta ki, akinek lehet fel se tűnt, hogy valami újat dobott.
Könnyebb egy Challenge küldit megcsinálni, semmint egy lvl4 CP-t, mondjuk az sem mindegy, hogy mit választ az ember, mert van olyan hely, ahol annyira nyílt a terep, hogy simán lőnek öten hatan is, és még csak nincs is a közelben spawn hely...Más:
Másnak is újra unlockolódik a napi küldetés félidőben? -
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #5436 üzenetére
Én még nem sokat PvP-ztem, de ami eddig volt, ott nem tapasztaltam furcsaságot, de igazából olyan kevés a TTK és olyan nagy a különbség szettek között, hogy egyelőre nincs mire fogni, ha 1 pillanat alatt fekszik is az ember.
Az biztos, hogy illlilllil szintű, falon, a nyugati DZ-ből a keletibe átlövő csíter szerintem nincs. -
Dani79
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest