-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
granini #23283 üzenetére
Ezt normálisan beállított senzivel egy jobb játékos a ~800DPI-is egerek óta lazán összehozza, rááll a keze a hetekig/hónapokig nem állítgatja. Nézzetek pro Quake Live playereket mit lehet művelni egy lightning gunnal..
(Ez mind az időindexes link utáni részekre vonatkozott & gunfightok..)Btw, sztem erre a pár pillanatra akadt fenn G/Hublot szeme: [link]
Na ezt valóban nem hozza össze senki, ez a tipikus aimbot mozgás, csak abban nem vagyok biztos, hogy halotti kameránál ez nem egy beépített funkció-e h centerben tart egy nmy-t/aki a finalt nyomta/ilyesmi, nem tudom mert ebben a játékban nem pvp-zek.
Amennyiben nem ingame fícsőr "ilyenkor".., simán lehet h a fekvés & gyógyegér vihogás közepette elfelejtette kikapcsolni pár sec-re, cumi. Gunfightok közben azonban nem igazán látom, ha használja is.., jól begyakorolta mert nem járatja sokat, max azt tudom elképzelni h tizedmásodpercekre kapcsolja csak be.
"Mi a lópikula az a piros pötty középen?"
Egy layer, rengeteg mindennel oda tudja tenni bárki, pl Reshade-el, hátránya h látszik a felvételeken. Van már jó pár "géjmer" monitor ahol OSD-ben/ből is tudsz ilyet rakatni magadnak középre, na azt nem fogja látni senki csak aki előtte ül.
-
Bird
addikt
válasz
granini #23210 üzenetére
Ugye a Diablo 3 esetében a kiégés nagyjából 6 évet vett igénybe. Itt elég volt kevesebb mint 2 év.... Na ez az ami nem mindegy. Úgy gondolom erről leginkább a játékmechanika és a sok fejlesztő oldali semmittevés, a nem éppen tudatos reszelgetés, a kellően nem komplex fejlesztés tehet. Amíg a dio3 esetében egy szezon egy teljes resete és sok esetben ujragombolása volt a játéknak addig itt mi van sezlonyonként? Sajnos ez a játék nem időtálló ezt már ki lehet jelenteni....
-
Gigant20
tag
válasz
granini #23164 üzenetére
Én már kb. 3500+ SHD óta nem farmolok magamnak célirányosan. Amit használok az majdnem minden godroll, egy két itemről hiányzik pár tized százalék, azzal együtt tudok élni.
Hiába kergetek dolgokat nem esik jobb, de ha őszinte akarok lenni már nem is tudom kell-e.
Ebben a tartalomban elvagyok a meglévő cuccaimmal. Ha valami újat kiakarok próbálni max akkor eredek a nyomába, de már ezt sem azzal a marha nagy lelkesedéssel.
Ha nem lenne a RAID2 (amit megint elkezdtünk speedezni, mert lassan menni már minek) akkor már nem hiszem ,hogy tolnám a játékot. Pedig nagyon szeretem, de egyszerűen így hogy még csak nem is ígérnek (hazudnak) valami új tartalmat amit legalább várni lehetne elmegy az egésztől a kedvem / lelkesedésem. Vártam ezt a tegnapi SOTG-t, de hát inkább nem is mondom mennyire csalódott voltam...Persze jövőhéten elmondják, hogy lesz egy új Zölt gear set meg egy új sárga, és lesz valami exo a kövi seasonba, de új tartalom nélkül ez kurva kevés. A PTS-en mit fogunk tesztelni? Ezt a 2 gear-t vagy az új 1-2 fegyvert? Netalántán megint lesz 2 új perfect talent ami "semmire" sem jó. Esetleg bevezetnek majd megint 2 új talentet ami baszó skill dmg-et fog adni...
Legalább hazudnának egy új raid-ről, területről, DLC-ről, hogy legalább legyen mit várni.
Eddig a season-ok mindig hoztak új tartalmat, 1-es WoNY, 2-es RAID, 3-as (buzis) Summit.
A 4. meg?? Remélem nem a buzis Kenly eventet mert akkor... -
Anonymus23
veterán
válasz
granini #23166 üzenetére
Erre akartam írni, hogy ahol nem a teljesítményt és a belefeccölt órát jutalmazza a játék, ott te nem tudsz "hatékony" lenni, mert nem rajtad múlik
Ebben max a challengeket és más kihívásokat lehet hatékonyan megcsinálni, de lootolni nem.
Na innetől kezdve, hogy lesz optimalizálás (nevezzük maxoló állomásnak), már lehet hatékonyan farmolni a szükséges alapanyagokat -
Anonymus23
veterán
válasz
granini #23162 üzenetére
Azért kíváncsi lennék, hogy nálad mit jelent a hatékonyan való famorlás egy olyan játékban, ahol a loot 99,99%-a random
.
Igazából a célhardverek ahol set gear van eleve nem akkor kunszt maxosat csinálni, főleg amiben skill tier van.
LOL, mint ahogy írtam, pl maxos Nego táska nekem csak nemrég esett, pedig én aztán farmoltam eleget, célirányosan, Heroic+5 direktívával -
Anonymus23
veterán
válasz
granini #23159 üzenetére
Ezzel a mennyiségű maxos cuccal amit itt leírtál (már ha nem költői túlzás volt
), te kb a 0,00001%-ba tartozol a játékosbázisban.
Nem neked szól ez az egész.
Nekem nincs olyan buildem, amiről ne hiányozna innen onnan pár százalék...Én most kimaxolom ezeket, hogy utána legyen mivel nem játszani
-
arnikusz
veterán
-
Lgabor007
csendes tag
válasz
granini #23096 üzenetére
Én a múlt héten a tizedik szintig csináltam meg egy karakterrel és a keddi reset után is onnan tudtam folytatni mindegyik karakterrel! Nincs időm és energiám sem végig menni még normálon sem 100 emeletet.
most kb. 30 szint körül vagyok nem emlékszem pontosan, randomokkal kb. addig jutottunk el. Farmolásra (XP, loot) nem éri meg úgy tapasztaltam még több direktívával sem, de kinek mi jön be! Sajnos most loot minőségben engem nem halmoz el a játék.
-
arnikusz
veterán
válasz
granini #23091 üzenetére
Elhiheted nincs szükségem infúzóra és semmiféle megbecsülésre, a normál életemben elég jól boldogulok
A játék már második évének a vége felé tart és stagnál.
Az a nagyon kevés játékos aki a tesztidőszaktól tolja már nem nagyon talál benne kihívást.
Az hogy megcsináljon bárki egy chc/chd alapú buildet és végigrohanjon alacsony szinten az már nekem nekünk nem pálya.
Én mindig is kipróbáltam minden build-fegyver ötletet, pl. tegnap este is míg rendezgettem a staht összeraktam egyet.
Ha megcsináltad a commendationok 96%-át, összegyűjtöd a Huntereket, exokat akkor már nem nagyon van mit is csinálni.Annyi van, ha a Clantársadnak segítségre van szüksége azt mindenek felett, ill. a jó társaság ami néha összejön.
A youtuberek majmolása nem alternatíva ők ebből keresnek pénzt, van amelyik szolgáltatászerűen. Ja és a videóik gondolom csak észrevetted összevágottak és csak azt mutatják amikor milyen ügyesek.DZ- az Easy anticheat ellenére vannak túl ügyes játékosok és vannak ám szépen cheatek a Division 2-höz is.
-
bozont
veterán
válasz
granini #23067 üzenetére
"Plána ha neutral lightning be van kapcsolva settingsben"
Én már leszoktam róla, egyszerűen annyira sötét van sok helyen, hogy az orromig sem látok, pedig elég jó monitorom van, kalibrálva. Értem én hogy ez így természetes, valóságos, de valahogy az első részben jobban meg volt oldva. -
centrino
aktív tag
válasz
granini #23067 üzenetére
Érzetre kb olyan, mint amikor spinterek úgy eddzenek, hogy mellény- és bokasúly, amikor meg futam van akkor szinte szárnyalnak...
Van egy Police M4 - 15%ARD 13%HD 10%DTOOC és Strained - egészen használható ezzel a build-el(persze ha main, akkor Fenris cuccal jobb esetleg)
Spotter-nek utánanézek... Reviver hive és Fixer drón vagy a Sharpshooter drónt használod? Vagy a TEchnician Laser-jét?
-
centrino
aktív tag
válasz
granini #23050 üzenetére
Igazából nincs még normális Striker Kneepad-em, azért a Fox...
Próbálgattam mindenféle kombinációt, pillanatnyi rendelkezésre álló cuccal ez a legjobb.
LMG-Rifle 90/10 arányban, szóval mindenképp Contractors Glove vagy egy Walker Knee lesz a tuti (pestilence-nek a walker 5% weapon damage hasznos)LMG-nél nem csak a supression ami néha nagyon hasznos, kicsit lelassítja a dolgokat, ha bedurvulnak a dolgok heroicon, hanem a hatalmas nagy stagger. Más fegyvernél szalad feléd miközben lövöd, LMG-nél sokkal inkább megtorpan, letérdel stb...
Szinte mindenki által lesajnált stat a weapon handling. Mióta azonban 10% weapon handling = 10%accuracy+10%stability+10%reload speed+10%swap speed, azóta Én a Perfect Braced-et nem tudom elengedni, főleg ha LMG-ről van szó.
Hihetetlen amikor a weapon hangling statok és rate of fire statok összeadódnak...
(nálam a build kb 50% weapon handling normál helyzetben, 100% cover-ben. Cover nek számít az is ha szembe állsz az ellennel, de közben nekitámaszkodsz egy falnak, szóval nem feltétlen jelenti azt h bujkálni kell)Sleipner: sokan nem gondolnak bele, hogy gyorsabb mint egy Vector, nagyobbat sebez mint egy Vector, DUPLA az otimális hatótáv, stagger, supression....
+statként extra ammo= 112 golyó, +42%weapon damage +42%extra rate of fire...Perfect Frenzy and Perfect Braced - Youtube videóban CSAK 50% weapon handling, szóval nálam a tárcsere/accuracy/stability dupla...
Bullet King, ha van +100% feletti weapon handling és +20% rate of fire (gunner és striker) egy egészen más fegyver...
Persze leginkább a weapon handling a Pestilence-nél adja magát, az nem skálázódik a CHC-CHD statokkal. Minden máshol ahol fontos a CHC/CHD ott valóban fölösleges stat lehet a weapon handling, bár egy próbát megér.(csak halkan mondom: hangosan felnevettem mikor olvastam a "tengersok időt bukok az atomlassú tárcserével"-t, +100% reload speed-el gyorsabb a tárcsere LMG-vel mint pár sima AR-nél
)
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #22819 üzenetére
Szerintem nincs ilyen build, ami egy értelmes középút lenne.
És ez a skálázás miatt van, ami működik szólóban, az nem működik 4-es csapatban.
Szólóban lehet ilyenm közép buildeket csinálni, de legendáson négyen kell a pure DPS, tank vagy healer és ez működik. Ja meg persze jöhet a skilles is, de az nekem unalmas, így hiába van összerakva csak GE-ken használom szinte csak a kihívásokra. -
Fl3x
aktív tag
válasz
granini #22819 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy ebben a játékban nincs aggro management, hiába szalad be az összes mob közé, amint egy full dps v skill elkezdi osztani az áldást kb az összes mob lefordul róla és kényelmesen szaladgálhat közöttük, az az 1-2 mob aki rajta marad meg nem öli meg. Pont ezért van az, hogy ő szedi fel az embereket, mert 0-hoz konvergáló dpsevél csak akkor érdekli a mobokat ha már rajta kívül mindenki halott
Szóval sima legán elszaladgál ezzel a builddel valószínűleg, csak semmi haszna, mert sem dps nem tol, sem tankolni nem tud igazán és még tovább is tart tisztítani ezáltal a szinteket.
-
arnikusz
veterán
válasz
granini #22814 üzenetére
Próbáld ki simán talpon maradok a pajzs 6.9 millió, a Chatterbox 250.000-et sebez, 51 chc, 73 chd, de nem ez a lényeg a survivalist specializáció az 56% elite védelem, foundry bónusza, a memento és az intimidiate együtt ütőképes szettet ad a solo játékosnak.
Ja hogy tudni kell vele játszani az más tészta. -
snipr
aktív tag
válasz
granini #22789 üzenetére
csak tipp, de valszeg az volt, hogy eljutottál valami kellően magas szintre, ahonnan már közel a vég, behívtad a kiskarit a csapatba egy csekkpont erejéig, majd kilép... így gyakorlatilag onnan tudtad farmolni a 100as szintig végtelenszer, mint ahogy raid2 esetén az utolsó boss-t (ezt persze exploitnak hívni barokkos túlzás
)
-
GAbre
veterán
válasz
granini #22712 üzenetére
Tudom,de jobb a teljesítmény dx 12 mellett.
Majd ha gondja lesz 3080-al(majd 1x :S ) is,akkor majd lehet dx 11 lesz.Abban lesz power elég
Ha minden igaz mától már nem lesz gtx-em.Szóval remélem ugyanúgy jobb lesz ez is rtx-el.
velizare:
Hát mire meglesz 3080:Addigra sztem kiadnák már 1 normális drivert is.
Januárig vmikor csak megjön ezzel a tempóval... -
Anonymus23
veterán
válasz
granini #22688 üzenetére
Jah kb ez van.
Akkor még rendesen volt aktivitás, a raid 2. hetében egyik nap volt hogy ott szívtunk a második bossal vagy 2 órát, nem ment le, késő este maradtunk páran még TS-en és elkezdtünk okoskodni rajta, és amit találtunk összeraktuk, és bementünk heten, hogy próbáljuk már ki az elméletet, és heten lehoztuk elsőre
Ugyanez volt a 3. bossal is
Ennek a gearnek a tűzállóság a lényege az armor visszatöltés mellett, de ~50% burn resist az ugye a módosítókból és a specializációból jön, így azt bármikor lehet módosítani.Summitra nem kellett külön gear, oda a szokásos DPS buildek/tank build simán viszi az egészet, csapat függő ez is.
Én a skilles buildeket annyira nem szeretem, mármint játszani velük, van CC, skill dmg, státusz effektes szinte maxos buildek, de csak akkor veszem elő, amikor global event van, és ez kell hozzá
(pl skill kill, véreztetés, felgyújtás stb.)
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #22684 üzenetére
Illetve a kék bónusz armor részt visszatermeli, de az alap armort nem.. fura.. magyarázd el mester ez hogyan van pliz
Lehet nem jól értem a kérdésed, de az armor regen nem a bónusz armort termeli vissza, hanem a normál armort. Ez kombinálva a drónnal 100k felett tölt vissza másodpercenként.
De most jövök rá, hogy hülyeséget mondtam a pajzzsal kapcsolatban, mert hive+drón van használatban, mivel nem én adom az armort, hanem mindig van a csapatban másik tank. Igazából régen volt már használva, korábban Foundry volt, amíg nem nerfelték, mire sikerült kimaxolni az új cuccokkal, addira rendesen alábbhagyott a klán aktivitása, akárcsak a Div2-é...
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #22684 üzenetére
Semmi extra, ez igazából a raidre (ironhorse) készült, irányítóterembe a 2. bossnál, illetve a 3. bossnál ezzel fent ha ég az egész felső szakasz, akkor is simán elvan benne az ember, azért van burn resistancra kihegyezve.
PvP-re biztosan nem így használnám, mert kb nulla sebzés.
Igen, persze pajzzsal (perfect vanguard) használom, pajzs + drón, csak szerintem cooldown alatt volt a hive ezért nem váltotta át pajzsra. -
axlfsi
veterán
válasz
granini #22565 üzenetére
Jo a Dark Winter is, de a Lady meg jobb. Egyszeruen ez igy van... a Hunter szettben, landmarkozaskor, pikkpakk felstackelodik a Hunter ... millio feletti kriteket szorok belole (nem vicc, aki nem hiszi, lescreenelem szivesen). Brutal meg mindig a Lady. PvP-re is. ... na meg a oneshot-shoti moka
UI.: ja, a 800-1M kornyeki kritek az 1.3M armoros buildben, amivel DZ-ben jarok mindig. PvP es landmarkra is hibatlan.
-
arnikusz
veterán
válasz
granini #22574 üzenetére
Ők csak annyit láttak, hogy bedobta valaki a Skyscapert és összetákolták, így kicsapták a térképre,mert milyen jól is hangzik a 100 emelet. Ugyanez, hogy Season 4-el jön egy új szett, de továbbra is DPS chc/chd kell, ha haladni akarsz. Lehet próbálgatni látod én teszem is folyamatosan, de pl. a Backfire bekerült a stashba.
-
válasz
granini #22570 üzenetére
elég sok mindent.
minden n3., n6., n9. szint ládás szint;
minden n0. szint boss szint;
100. szint;
amit írsz, az volt a div1 undergroundja. minden szint után töltőképernyő, és a lobbyban kötöttél ki, azaz bünti töltőképernyőd volt, ha vissza akartál menni. mondjuk 10 szintenként most van 4 töltőképernyőd, és mehetsz tovább. ug-ben 20 volt 10 sessionre, és a te verziódban is lenne 10;
se new yorkban, se washingtonban nincs 100, egymással szomszédos hacienda. lore szempontjából problémás elhelyezni a játékban. -
dvd24
senior tag
válasz
granini #22565 üzenetére
Amikor épp futsz bele egy harcba akkor jó a lady, mert full buffal indul, de utána nem nagyon van ideje felstackelődni mert folymatosan kell lőni (hacsak nem húzod el a fightot és rohangálsz a mobok körül), viszont a dark winternek (vagy bármelyik god rollos, jó talentes, 1200-as RPM-ű SMG-nek) nagyon durva burst damage van mindenféle előfeltétel nélkül, nekem egyszerűen jobbnak érződik.
és tetszik az a nyamvadt swarowski kristályos skin
-
need
addikt
-
need
addikt
válasz
granini #22490 üzenetére
jó kis beszámoló
az eslő 100-ast..az sunyiskodtuk.. persze DPS volt még a DPS-is..
szóval.. 100 szint.. 4 ből 3 kilép 1 bemegy..és azt mondja WFT!!!!
mi meg 3 vissza..így csak 2 hunter van..
jön is hamar hamar habosbabos gránátalma tessék NE.."mert tudjuk a gránát az egyetlen ami adni jó de kapni nem" és elborult mint kocsma előtt a bicikli..Majd kis idő múlva a kettes számú Hunter is így járt..!
A második 100 ott nem volt furmánykodás.. 4 player 5 Macska Jancsi.. Full DPS és szép lassan egyenként kijöttek majd a szájba szexuálás ténye megesett..
végül közös fotó erekció meg amit akarsz..
Majd szent eskü.. "Ide se jövök még egyszer.."Ma valaki azt mondta hogy olyan jó a SUMMIT annyira hamar ki lehet farmolni ott mindent..
Töröltem a barát listáról -
Nagus
senior tag
válasz
granini #22473 üzenetére
Meg lett a 100. szint összes hunterje is. Négyszer kezdtük újra mire jött az ötlet, hogy vált mindenki DPS-re az utolsó résznél és kell trap. Szépen ki is jöttek a hunterek de elmenni már nem tudtak, mert úgy le lettek darálva. Amúgy 91-től a végéig skill buildel nyomtuk le és egy egész jó kis random csapat volt amely összeszokott a végére.
Már csak egy exo mellény alkatrész hiányzik a 81-től beszerezhető. -
törölt tag
válasz
granini #22468 üzenetére
mondjuk a wildlands se lett az a huu de nagy eresztes.
az alap elkepzeles nagyon jo lett, de a nehezsege a jateknak egy kalap kaki, mivel az egeszet ugy oldottak meg, hogy nehezebb = jobban lat sotetben, jobban hall. ami meg okes is lenne, ha nem tobb szaz meterrol szurna ki az ejszaka kozepen.
amugy ha nem tetszik ne eroltesd. en par napja elinditottam tobb het utan a torony miatt. majd jott egy kinyomhatatlan video, amit mar elotte lattam, igy ment a "kukaba" megint. hidd el a napok ugyanugy eltelnek csak azert, mert nem maxos az a fenris melleny.
es tenyleg egy halom masik jatek van.
-
arnikusz
veterán
válasz
granini #22473 üzenetére
Tegnap kétszer bementem randomokkal 91-97. Rajtam Sharpshoter Coyote-Fenris mellény- 4 Nego, EB-M1A, 48%CHC, 172%CHD. A randomok között mindkétszer volt skilles turret-drón- estek keltek, volt Hunter's F is az meg Rambo és dőlt. A healer legalább velem mardt és fedezékből a dagi és a drónok hullottak. Ja többször volt, hogy szépen visszamentünk és leszedtük 2-en a siserehadat. Csak megfontolt haladás és 3 DPS 1 Healer simán célt ér.
-
arnikusz
veterán
-
Nagus
senior tag
válasz
granini #22338 üzenetére
Nos jelen formában használhatatlan a game nálam! Amikor vége van egy pve-nek akkor egyből nyomja a videót loopba amiből csak alt+f4-el lehet kijönni... A torony megy, az összes többi korábbi kontent használhatatlan!
Az a 60 EUR az sokszor 60 EUR és ezért még kapom a popup ablakot is a pofámba, hogy invitáljak embereket, hogy megvegyék... ezt a fost. -
-=Jam=-
őstag
válasz
granini #22290 üzenetére
Azért fontos, mert nem mindegy, hogy egy DLC-t majd hányan vesznek meg. Ha alacsony a játékosbázis, akkor jó eséllyel nem fog annyi embert megmozgatni, ergo nem is érdemes belefogni a fejlesztésbe.
Akinek a Diablo 4-ig eltart a Div 2 az kib@szott kitartó azt azért jegyezzük meg
Addigra a Div 3 is le fog csengeni kb., ahogy a Blizzardot ismerem.
-
arnikusz
veterán
válasz
granini #22245 üzenetére
3Foundry-2Golan-1 Murakami Emperorguard-84.000 armor regen.
Ha lesz az új Brandset akkor bemegy abból a térdes ésaz 1 szettelem 1% armor regenje mellé bemegy a max 4925 armor regen stat és eléri a 88-90.000-et.
Most öltem le az 50 . szint bosst erre bebugolt és nem engedett tovább visszalépve 41 szinten találtam magam. -
need
addikt
válasz
granini #22225 üzenetére
a vgc-st a haverom mesélte jött valami f.kalap akinek kellett egy klán mindenáron a vgc-t akarta össze szedte még a maradék embereket és az ember anyagból csinált egy klánt..
Próbálkozott sokfelé és ahol megvetette a lábát ott ment a meggyőzés.noxon a TFR elég aktív de ott van még az AVA akik nyomják meg itt is van egy Klán
Anonymus23 keresd meg itt szerintema f.kalap klán nevét nem tudom..
-
arnikusz
veterán
válasz
granini #22023 üzenetére
Nem nagyon fognak változni a dolgok. Ez a franchise már a vége felé jár minden nagyobb dolgot már megcsinálták amiből pénzt is láttak.Igen jön majd a Skyscaper, de filozófálhatunk mi lenne jó úgyse azt csinálják. Alapvető hibákat nem tudnak javítani. Ha valamihez hozzányúlnak azt baltával teszik. Ahogy az 1. idejében a 2. esetében is lenne potenciál de mivel nem ismerik ill. játszanak a játékunkkal fogalmuk sincs mit is kéne plussz hallgatnak a YouTube rekre. A RAID 2 is kifullad szeptemberre míg kiszedődik minden és van társaság. Végül pedig aki teheti farmoljon péntekig mert hétvégére visszaveszik a loot esőt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #21917 üzenetére
Az a 4 ami esik open PvE területen azokból bőven sok esik, hogy összetörve tudj belőle alapanyagot kiszedni. De kell hozzá a csak raiden szerezhető base material, ami még külön szívatás, hogy nem közös a 4 lehetséges karakteren kiszedhető base material mennyiség, azaz minden karakteren külön kell gyűjteni.
Ami viszont ELVILEG jó hír, hogy a tervrajzok azok megjelennek msáik karaktereken is, azaz ha egyszer feloldod, akkor utána már csak a maxos cuccokat kell megtartani a Foundry-ból, a Future meg ugye skilles, szóval abból bármelyik is azonnal maxos, illetve visszaadja a projekthez kért alapanyagot is a zöld projekt.
Így néz ki egyébként:
Ugye az alap projekt kér minden zöld itemből 1-1 db-t, plusz alloy-t és base materialt (az alapanyagot visszaadja a projekt reward). Viszont ezzel még nincs vége, mert ahogy leadtad a zöld projektet, a BP-ket nem kapod meg azonnal hanem az alábbi sárga cuccokat kell még összegyűjteni:Foundry:
Richter maszk
Overlord mellény
Fenris tok
5.11 táska
Badger kesztyű
Sokolov térdvédőFuture:
Alps maszk
China mellény
D&H tok
Provi táska
Petrov kesztyű
Murakami térdvédőJa és kraftolt nem jó, csak lootolt
Ezt is köszönjük Ubi, még több felesleges időtöltés.
-
snipr
aktív tag
válasz
granini #21917 üzenetére
A crafting station írja mi kell hozzá akkor is, ha még nem tudod gyártani, csak a mennyiséget nem látni... viszont az a fenti videóból kiderült (10 Ironworks base materials, 3 Ironwoks future fabric + némi "common" alapanyag).
Szóval igen, kell a raidről alapanyag hozzá úgy fest... (mondjuk a boss-ok általában dobtak). Egyelőre én sem adom be a cuccokat, jó lesz healer buildnek a következő körre.
-
Habugi
addikt
válasz
granini #21917 üzenetére
Echte uaz a szitu mint a Dark Hours & Nego set esetében volt egészen a közelmúltig.
Táska & mellény csak "bent" esik (még jó pár hónapig..), továbbá minden darab legyártásához kell az az alapanyagat ami pl a kulcsok mellett a ládákból is jön (Alloy-ok & Base material).
Ugye Nego és egyéb DarkHours-os setek gyártásához is a mai napig kell olyan cucc, ami csak RAID-ből jön. -
Bird
addikt
válasz
granini #21704 üzenetére
Ezt azt jelenti, hogy kellően hatékony build és csapatban még healeled is a melletted lévőket. Damázs is van, tehát nem egy kifejezetten support build, amolyan átmenet..... 600 - 700m sebzés a vége, mondjuk engem a statisztika full hidegen hagy, az e-péniszből már kinőttem.
Én csak hatékonyan szeretném élvezni a játékot.
Ezzel a builddel nyílt világban 150 shd szintet szedtem magamra challenge fokozaton 4 direktívával három nap alatt.
A full crites rifle build meg már qrva unalmas.....
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #21627 üzenetére
Ugyanez a tapasztalat, mármint, hogy vannak időszakok, vagy helyek, pl tegnap és tegnap előtt az East Mall tipikusan ilyen hely volt, hogy akkorát lőttek a mobok, hogy helyből leszakadt az ember feje (Heroic+5 direktíva always on + glass canon), máskor meg kés a vajban.
Két dolgot konstatáltunk:
Szerver lag, azaz messze nem az történik a szerver szerint amit látunk.
A mobok agresszivitása visszaállt egy korábbi (akkor eléggé sipákolt miatta a scene, főleg a casual réteg) állapotra, amikor is extrém módon agresszívek lettek a mobok.
Pl tegnap is jó pár olyan volt, hogy a boss 1v1 rám futott, kiszámolta, hogy az adott esetben tárbanlévő dmg-m kevés lesz a lelövéséhez, és odajött és khhmm, megszexuált de szárazon. ugyanebben a sessionben, csak másik területen, meg nem volt olyan boss, akit ne fedezék mögül kellett volna kinegozni, mert nem mert előbújni sem. -
TheSoloenOne
tag
válasz
granini #21509 üzenetére
Mar nem tudom ki linkelte, de loptam es itt van ujra.
[link]
En az AFK-s hasznalom. Tenyleg az. Raadasul az en gearem nem is ennyire optimalis, mit a redddit postban levo. Nalami hianyzik meg azt hiszem 10% skill dmg a 2x Hanna U-bol.
Ezt : "AFK Ballistic Skill Build (Assault Turret and Striker Drone)"Annyira nem AFK, neha loni kell 1 headshot-ot, aztan lehet enni stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest