- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
granini #27510 üzenetére
6500 felhasználható SHD-ből saccperkábé 3000-el feltolod 15-re a maradékból meg lesz az a fegyver bőven.
Azt írogatják mintha a ezzel a barmolással hozzányúltak volna a Heartbrekerhez is, nem stackkel úgy mint korábban. Csak kérdezem aki használja a buildet tapasztalt ilyet? -
Anonymus23
veterán
válasz
granini #27503 üzenetére
Tényleg le volt írva már párszor:
A legolcsóbb:
* Ott ahol targeted lootot tudsz állítani (Summit vagy Countdown) bemész és farmolsz, amit kihozol, azt donateled, és ennyi. A Countdown annyival jobb, hogy ha jó a csapat, akkor több a loot időarányosan, illetve itt jó pár nevesítettet ki lehet szedni a hunterekből. SHD farmra nem jó, mert alíg szinteződik az ember.
* Summit lvl10 farm, ha nem egyedül csinálod akkor akár több loot is esik (jóval több) mint a Countdownban, SHD farmra kiváló, 3 embertől heroic, a lehető legtöbb directívával 30-40 SHD/óra ha nem kellene kiüríteni az inventory-t néha, üres karakterrel érdemes bemenni.Kicsit drágább de gyorsabb, de ha van credit, vagy creditre fordítható SHD, akkor a heti eresztésből MINDENt is (gear, brand, neves, fegyverek) meg kell venni a megfelelő mennyiséget, és donatelni. Pl én végigfutottam a vendorokat és ahol az adott brand a legolcsóbb volt, ott vettem meg a 80-100 db-t (olcsóbbtól -> drágábbig: térdvédő/maszk -> tok/kesztyű -> Mellény -> Táska), fegyverből ugye nincs választás, de abból max csak 20 db kell, akárcsak a nevesekből. Exo-t nem érdemes donatelni, de ezt gondolom tudod.
Én lvl16-ra lettem rollbackelve, de ezt a szintet a fenti módszerrel értem el, sajnos az első héten még nem vettem meg mindent is, csak a fegyvereket és a neveseket, de felesleges.
És ehhez nem kell SHD-t használni (kivéve ha creditet veszel).
Ami olyan esik, hogy már Proficient, akkor azokat törtem, és az alapanyag capre figyelve azokat is donateltem be olyan cuccokba, amiket nehéz lenne pl játékkal kimaxolni.Jelen héten már csak 12 db Pyromaniac-et tudtam csak megvenni. Neves fegyverek, exo-t és skillek maradtak ki a maxolásból a lvl20-hoz.
Saját véleményem, hogy jelenleg a PvP-n (nem próbáltam, lehet nem is igaz a véleményem) kívül máshol nem profitálsz akkorát a plusz %-okból, amiért most ez a hype megy.
Sokkal többet ér egy jó csapat, semmint a maxolt build.
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #27387 üzenetére
Jelen állás szerint nálam Expertise lvl15-nél jött el az a szint, hogy normál itemek (minden normál fegyver (2 kivételével), minden gear és brand szett kivéve System Corruption) ki lettek maxolva, néhány vásárolható neves, 2-3 használt exo, pár skill, 2 specializáció és innentől kezdve vagy SHD-t tol bele az ember, vagy az ilyen módszerekkel egyenként elkezdi feltolni.
Jut eszembe, pár óra SMG farm után gyakorlatilag minden normál SMG ki lett maxolva, de van egy amiből 1 db sem esett, aki ugyancsak játékkal + item donate-al maxolja, az megnézné, hogy esett-e UMP45, (nem a Tactical UMP45, hanem a sima) mert nekem 1 db sem, ez azért furcsa...
Köszönöm, ha valaki ráles erre -
arnikusz
veterán
válasz
granini #27252 üzenetére
Sokmindenre nem volt. Anno a Div 1 Resistance alapján kellett volna csinálni az egész Expertise rendszert. Semmi gond ahogy Anonymus is írta korábban egy szett és specializáció és annyi. A Hunter F/Firewall nálam két típussal Scorpio és Eagle B, Memento/Badger mellény, Fenris mellény/Catharsis maszk ha kiesik. A héten 15 db Exo ládát nyitottam egyikben se volt Catharsis maszk, így maradt a nyugodt játék és ennyi.
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #26943 üzenetére
"És akkor 3 Nego meg egy CC / Healer végre le tudna hozni egy Legendást..
"
Akor már nerfelték őket? Mert ez már régen megvolt
Igazából az érdekelne, hogy tényleg igaz-e a hír, illetve egy ilyen nevenincs senki odakerül, vajon mit akar módosítani a játékban, már ha igaz
Az első kérdésem amúgy az lenne az ilyenhez, hogy hány ezer órája van a játékban -
MortalMilka
csendes újonc
-
Garsza
veterán
válasz
granini #26648 üzenetére
Persze ezzel tisztában vagyok. Az nem is annyira fontos mármint a Ravenous. Inkáb a Regulus a prioritás.
De a EB -t emlékszem, hogy 2x is az első raidemen megkaptam.
Ugye akkor is mikor még csak 30 szint volt. Azt betörtem mikor 40 lett a max (nem tudtam hogy fel lehet majd fejleszteni), és a 40 farmnál is megkaptam elsőre. -
melega
őstag
válasz
granini #26572 üzenetére
Annyi én beleszoktam unni a normal fokozaton, challenging meg nekem magas.
Holnap kettő óra után fél háromkor ráérek ha gondoljátok invadiailjatok be.
Másik lehetőség ad meg a ps azonosítódat és beinavodllak a miniboss bountyk feloldása unalmas egyedül, vagy néhai szerver gép segítséggel.
A ps azonosítók jöhetnek más nem privatba, az enyém samman_metro.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
NoOne1976
őstag
válasz
granini #26554 üzenetére
Ez nincs leírva és nem is lesz. Nem azzal van a fő gond szerintem, hogy a pénzünkért semmit sem kaptunk. Hanem azzal, hogy egy live service koncepció lényege (szerintem), hogy folyamatosan jön új tartalom, ezzel tartva életben a játékot és fenntartva a játékosbázist. Ennek - ilyen szempontból - hibátlan példája a Destiny 2. Már rég kijelentették, hogy nem is terveznek 3-al, a 2-t supportálják, nagyjából évi egy dlcvel és évi 4 seasonnel még évekig.
Vagyis a live service lényege, hogy mindig van miért szaladgálnod, lootolnod, még ha 100. alkalommal is vagy az adott pályán. A Division esetében én ezt hiányolom. Fizettem volna én évente egy dlc árát, csak legyen új térkép rész, gear, akármi... Nem azt várom (és szerintem sokan mások se), hogy az egyszer megvett játék áráért 5 évnyi contentet adjanak. Bár azt is hozzá kell tenni, hogy a live service "velejárója", hogy alig tartalommal jelenik meg a játék, illetve a campaign résszel, és az end game jön később, így van az az érzése a playernek, hogy kap új contentet. Live service nélkül bizony édeskevés volna az, amit ad, megjelenéskor. -
Gigant20
tag
válasz
granini #26554 üzenetére
Igen itt a legnagyobb baj, hogy tavaj az utsó SOTG végén nem vallották be, hogy a Summit után elkaszálták a game-t. Pedig ők ezt már nagyon jól tudták, az opti asztal mondjuk előre jelezte, de ugye baszták ezt kijelenteni. Aztán februárban bedobták a mézes madzagot és azóta csak hallgatás aztán hülyítés. Ez tényleg nem korrekt a division játékosokkal szemben akik azért kurva sokan vannak. Mert valljuk be hasonló játék nem nagyon van a piacon. Persze ott a destiny2 , de azért az nem pont olyan...
-
Habugi
addikt
válasz
granini #26551 üzenetére
Mielőtt gyászmenetet indítunk szegény Ubi kedvéért, vegyük már számba h az amúgy elképesztően kontár munka Summit óta milyen játékok jelentek meg.
FC.., Valhalla..Az utolsó valós tartalom a Div2-höz a WONY volt, azon pedig rohadtul látszott az első pillanatban is h már akkor készvolt a fiokban amikor az alapjáték megjelent.
Még a kupac mellé lehet tenni a Heartlandet és társait melyekből már mutattak is valamit.
Totál nyugodtak lehettek h bőven van emberük, Div2-t azért szarják le mert elengedték. Baromi nagyot szakítottak azzal, h a WONY előtt ~negyed évvel gombokért adták a játékot, állítom h minimum 10x annyi ember vette meg 3-5euróért, mint ahányan az alapjátok a megjelenéskor, Div1 fanként.
Jött a WONY és aki gombokért vette az alapjátékot és megtetszett neki a Division világ, szemrebbenés nélkül húzta is be 30-ért. Zseniális üzletpolitika volt, sztem így a WONY többet hozott nekik magában mint az alapjáték a megjelenését követő első fél évben.
Lazán pénzüknél vannak és voltak Div2 síkon, azzal együtt is h minimum 2x vesztették el a játékosállomány ~70%-át. Baromira nem érdekli már őket h mennyien játszunk vele, ezért is szarnak az egészbe, bugostul mindenestül.
Lehet elmélkedni Yannickhoz hasonló kaliberű "akkor is hazudik vagy félrevezet amikor kérdez" típusú bazári f@szmajmok kijelentésein de sok értelmét nem látom.
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #26482 üzenetére
Lőtéren
Számomra meg is válaszoltad
Kipróbáltam Legendary-n + open world, közelében sincs egy normál Optimistos vagy InSynces Negohoz (Fenris GC+Fox) képest
pedig stack az volt bőven, és bár nem mindegyik Strtiker full maxos, a 4 itemről talán ha 2-3% WD hiányzik összesen, az attrik és modok meg maxosak.
Ha az értékeket nézem, akkor ~stackelve lő akkorát a mobokra, mint a másik szett alapból, és akkor még nem is említettem a jelölésekből fakadó extra sebzést.
Ugye a bábuk nem bújnak el ha hirtelen nagy sebzést kapnak be, a Nego-t ezért szeretem, mert ha már fel van jelölve, akkor ugyna bújkálhat rettegve, annak már mindegy. és sokszor votl olyan, hogy azért buktam stacket, mert elbújt az összes mob, és ugye csalnak, mert amelyikre célzol, az elbújik, a többi kihajol, de mire odakapod a célkeresztet visszabújnak, és így tovább.Mindezeken túl viszont így, hogy téves lövés miatt nem buksz stacket, nem rossz build, lehet vele játszani, nem egy teljesen elveszett elképzelés, sőt így nem is rossz, de nálam megbukott, mert kb arra tudnám használni, mint a Nego-t, de az meg jobb ettől összességében.
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #26456 üzenetére
Az a bajom nekem ezzel a Strikerrel, hogy papíron egy glass cannon messze megelőzi, nem beszélve a kevesebb CHC/CHD-ról, illetve pl egy Negóhoz hasonlítva pl a mellékes sebzésről.
Jó, persze itt magasabb a bekapott sebzés is, és ezzel másképpen kell játszani, bla-bla.
Ha esetleg nem az a két szetbónusz lenne, akkor hamarabb kipróbálnám, de szerintem túl sokat bukunk a vámon, amit nem hoz vissza a rév...
A matek nem nagyon szokott hazudni ebben a játékban, kivéve ha valamit elszarnak a fiúk, ami valljuk be könnyen előforul Ubiéknál, bár az is tény, hogy ha a javunkra tévednek, azt villámgyorsan szokták javítani, nem úgy a CTD-tMondjuk a mellény 100%-os tálentje Legendáson még jól is működhet...
Hmmm, lehet kipróbálom, úgyis a kedvenc GE van, legalább van értelme játszani...Egy ilyet összerakok, 4 Striker + Memento + Fox, meglátom, hogy hogyan is muzsikál.
-
alibiman
aktív tag
válasz
granini #26445 üzenetére
Mindenképpen Striker mellény. Miért? Mert weapon damage-t ad, nem CHD-t, mint az obliterate és 50%-ot - ha sikerül felstackelni. Az meg heroic dagin, sárga kutyán, pajzson, bosson lehetséges. Sima dagin szinte meg sem mozdul, mert rá nézel és elesik. Általában az a probléma, hogy akkorát lősz, hogy túl hamar elesnek, ezért nehéz felstackelni. A nagyot lövés szerintem a 15% WH miatt IS lehet. Olyan a Famas, mint egy lézerfegyver.
Én AR-t használok, ezért bent van egy Fenris is, meg hogy legyen normális CHC egy Cseszka. E kettő valamelyike Vigilance-s hátizsák. A maradék meg striker. 60 / 105 a CHC / CHD. Sokkal jobban darál, mint a 60/183 provis szettem. Ha LMG-s vagy, akkor meg Petrov Contractor kesztyűt tennék be a Fenris helyett.
A Famas TOC-os harmadik tulajdonság, és Killer vagy In-SYNC. A killerhez előbb ölni kell, az insync-hez meg turret vagy drón kell. -
alibiman
aktív tag
válasz
granini #26440 üzenetére
Pár szettet már összeraktam, de ilyen gyorsan, mint a mostani, módosított Striker még semmivel sem sikerült. Általában az a taktikám, hogy gyorsan felstackelem magam valami dagin, bosson, pajzsoson, kutyán, aztán aprítom a többit. Olyan nagy a DPS, hogy úgy kell összevadászni a mobokat a CP4-en, bountyn, annyira begyávulnak.
Mondjuk azért a csúcs az, amikor a Gunslinger övből előkapod a Regulust és fejbe durrantod a csoport közepén állót. De ehhez kell ez a spec. helyzet, tehát erre azért nagyon nem lehet gyúrni. Ugyanakkor nekem ez a legkedvesebb cuccom. MK17 Rifleman-el, fejllövéssel a primary, és időnként előkapom a Regulust. Nagyon szórakoztató. Nem annyira hatékony, mint a mostani Striker szett, de kit érdekel? -
alibiman
aktív tag
válasz
granini #26430 üzenetére
Érdekes dolog ezzel a Famassal bármit eltalálok dolog. Korábban én is így gondoltam. Aztán betettem egy Braced-es mellényt, és valahogy jobban olvadtak a mobok. Olyan érzésem van, hogy a szoftver valamilyen statisztikai alapon dolgozik, beszámolja, hogy mennyi a stabilitásod. Pl. ha 0, akkor a lövések 30% kuka, annak ellenére, hogy nem úgy látod, ha meg 50% a stabilitásod, akkor csak 10% "megy mellé". Ráadásul a handling nem csak stabilitást, hanem pontosságot is ad. Na innentől kezdve már elég képlékeny a dolog. + a tárazási sebesség is nagyobb.
LMG vs. Famas DPS Striker szettben. LMG-vel nem igazán tudod 6 millió fölé vinni a DPS-t, míg a Famassal a 9 millió+ teljesen normális. De a DPS önmagában - engem - nem boldogít. Kb. úgy vagyok ezzel, hogy odamegyek az OP cuccal, mindenkit lemészárolok egy mozdulattal... aztán egy idő múlva már nincs hozzá kedvem. A szórakoztatás már annál érdekesebb. És nem számít, hogy egy CP4, vagy egy heroic bounty 2-3x annyi ideig tart. Odamegyek egy pisztollyal és jól érzem magam. Vagy elkezdem őket megsütögetni. Aztán meg véreztetni, stb. Már rég nem érdekel, hogy baromi gyorsan leöljem a bandát.
De ebben a játékban pont az a jó, hogy mindenki megtalálja a maga szórakozását. -
arnikusz
veterán
válasz
granini #26430 üzenetére
Hát látom nem jött át, hogy kipróbálok minden variánst
, a skilleseket még fel sem raktam, de kellemes időtöltésnek jó a napi game time-ban.
Ja ha megnézed a Ghila zsák talentjét és gondolkozol lehet rájössz.
Famas pedig szétszaggatja a PVE Rugó ügynököket, meg a Huntereket.
Egyébként végül a korábbi Nego és Hunter Build mellé harmadiknak ez a Striker maradt PVE-re. Ja a Scopio shoti elég jól jön szorult helyzetben.
-
Habugi
addikt
válasz
granini #26366 üzenetére
Firewall spec, 4db Eclipse (táska+mellény), mindenen status effect, Vile, 1db Golan, skill dmg & status effecttel, skill tierre pörgetve.., capacitor vagy insynces bármi, M1A perpetuation.
Felstackelt capacitorral a Chem így 450K fölött éget, egyszerre akár 8-10 enemyt, baromi gusztustalan, önmagában annyira OP h kb mindegy mi megy második skillnek.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
granini #26363 üzenetére
jah healnek nem sok értelme van sajnos. egyedül legendary-n van létjogosultsága.
crowd control mondjuk nagyon fun volt, én baromira élveztem, hogy sétagalopp lett tőle minden, ami még heroic-on is viszonylag nehéz volt mikor kijött a WoNY.
de elég nehéz ezeket balanszolni, mert ezek jóval kevésbé népszerű szerepek, elvégre is ez egy shooter. a legtöbben nem sarokban kuporogva akarják életben tartani a többieket vagy vakítani az NPC-ket. mikor még a heroicon volt minimális kihívás, volt értelme healerrel vagy crowd controllal bemenni matchmakingre. most már nincs. mert persze akkor is kevesen vittek ilyen buildeket, aztán jött a sírás hogy nehéz a content, mert mindenki papír DPS és hullottak mint a legyek.
-
FireKeeper
nagyúr
-
centrino
aktív tag
válasz
granini #26358 üzenetére
Új játékmód, legendary world tier/mission, új gear set/brand set, pár új exo...
Amilyen játékmenet beli változást hozott önmagában akár csak a Hunters fury/Memento/ Scorpio vagy skill cuccoknál a Capacitor/Empress, úgy egy jól átgondolt bővítés teljesen új játékstílust tolhat előtérbe.
Snowrunnerhez jön rendszeresen új map, új tartalom. Nextgen update is már jöhetne végre, már egy éve ígérik... (4k/60fps, és high detail környezet)
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #26057 üzenetére
A HC elhalálozása utána felhúztam egy 4. karaktert SHD felhasználás miatt, azon még maradt 4-5000 SHD, abból futja kiszedni az alapanyagot bőven ha nem játszanék is valamennyit. kb 5 óra egyedül egy ilyet felhúzni lvl40-ig a boosttal.
Mondjuk még senki sem keresett ez ügyben
-
arnikusz
veterán
válasz
granini #25949 üzenetére
Nem csinálnak semmit, csak majd ha véget ér a Season a legacy cache visszajön és ennyi. Már nem hiszem, hogy elérem a 3000 órát, most 2526 körül járok. 1 Alt maradt két szettel és ennyi. Hetente egy két órára benézek, de UBI játékot most már csak mélyen leárazva vagyok hajlandó venni.
-
pilipi
aktív tag
válasz
granini #25881 üzenetére
Csak kíváncsiságból rákerestem az online live service game [10 Best Live-Service Games, Ranked link] kifejezésre, de sajnos az derült ki, hogy az mind él és köszöni jól van.
Csak a Division 2 van a tetszhalál közelében, ez gondolom nem véletlen. -
Anonymus23
veterán
válasz
granini #25471 üzenetére
A között különbséget kell tenni, hogy a játék szar, vagy szar állapotban van jelenleg.
Erre írtam, hogy helyén kell kezelni.
Ha ez a típusú játék tetszik csak igazából, akkor te is szarban vagyNem nagyon van (meg merem kockáztatni, hogy nincs) ilyen játék még egy.
Azzal egyet értek, hogy a játékkiadók elkanászosodtak, de ismenri kell egy picit a hátteret, mert amíg a pénzügy diktál, sokkal jobb nem lesz a trend. Persze a másik oldala, hogy lesz egy szint, amikor már a minőség a pénzügy rovására fog menni, de sajnos ezt még nem értük el, hogy végre felébredjenek.
Én egyelőre új játákot nem veszek, hosszú évek óta először kölcsönöztem ki játékot, pechemre az bejön
, de van még legaláb 4-5 játék talonban, amit vagy be kell fejeznem, vagy egyáltalán el kell kezdenem, és tudom, hogy azokat szeretem
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #25463 üzenetére
Azért érdemes helyén kezelni a dolgokat...
Mennyi játék van még, amibe ennyi időt töltöttél? Biztos vagyok benne, hogy ennek az időnek a jó része szórakoztató volt.
Kiégtél? Mint sokan mások, de ez azért összefüggésben van az eltöltött idővel illetve, hogy kinek mennyire jön be a játék miliője/mechanikája.Jó persze mi sosem leszünk akkora fanok mint pilipi, mert nem járunk ide időre időre sírni a játék miatt, hanem szépen elengedi az ember, hisz oly sok minden van még ezen kívül
-
Gigant20
tag
válasz
granini #25413 üzenetére
"- csak raid-ba elérhető exotic
Hát a 8 playeres raid egyik vonzereje hogy raid only exotik van benne. Megsúgom mind szar."Ezzel ezért erősen vitatkoznék. Igen az EB már nem meta, de anno igenis a legjobb AR volt. Az Iron Horse exo fegyverek most is baszók, a Ravenous damage buff-ja és a Regulus egy pisztoly buildben most is a legerősebb pisztoly. Szarnak nevezni szerintem erős túlzás, max nem játszol vele.
-
Deck
titán
válasz
granini #25413 üzenetére
Köszi, én is elleszek vele egy jó darabig!
Elhiszem, hogy szarok, de azért szeretném az összeset összegyűjteni, mint a Pokémonokat
Jelenleg 110 körül van az SHD szintem és Heroic-on játszok. A build kész ha kitudom a statokat maxolni és sokkal magasabb szintű leszek a passzív bónuszok miatt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #25275 üzenetére
Ugyanez a kettős érzés van bennem is, egyrészről egy nagyon jó játék, sok potenciállal, másrészről meg az van vele, hogy maguk a fejlesztők sem tudják, hogy mihez kezdjenek vele, avagy akik a döntéseket hozzák, azok csak és kizárólag a pénzügyi számokat nézik, és itt már nincs brand építés, hanem csak a gyors és minél nagyobb profit. És így le van szarva, hogy mit is lehetne kihozni a játékból, csak a szaldó érdekli őket.
Aztán, hogy ebből CP 2077 meg a mostani Outriders sül ki, az megint egy más tészta.
Vajon ki lesz már végre az első igazi nagy áldozata ennek a gondolkodásnak, hogy a többiek megijedjenek egy kissé, hogy forduljon a világ...Én egyébként megoldottam a kísértést, töröltem a játékot, jó ebben volt egy "kis" ráhatás is, de megvárom mi lesz a román tesók felhozatala, addig meg felszámolom a felgyűlt lemaradás egy kis részét.
-
Pferi
senior tag
válasz
granini #25275 üzenetére
Igazából amíg ezt a Season 5-öt nem nyomták a képembe, én is szerettem a játékot.
Pl. a karakter mozgásánál jobbat nem láttam még játékban, maga a kerettörténet, a fegyverek, a környezet nagyon bejött, most tartok 1027 playtime-nél, ami a többiekéhez képest nem sok, úgyhogy megérte az utolsó forintig, de ezt a Season 5-öt inkább ne is tették volna be...
Bár vannak olyan újabb játékosok akiknek esetleg jól jöhetnek az ebből kiszedett cuccok.
Ja, és akcióban a gyerkőcömnek is megvettem, hogy majd pár év múlva együtt fedezzük fel WashingtontHacsak le nem lövik addigra a szervereket...
-
Warzoz
senior tag
válasz
granini #25275 üzenetére
Hatalmas +1!
Nálam is már a tudom is én hanyadik reneszánszát éli a játék. Most épp asszonypajtással ökörködünk. Gyűjtögetjük a köménymag karaktereinknek a felszerelést, meg lépegetjük a szinteket.
Ha meg tényleg igaz, hogy esetleg lesz még itt +10 szintnyi szórakozás, fizetős, letölthető tartalomban, valamikor ősszel.... háááát
Akinek meg nem tetszik a tomkláncsi demizson kettő, mehet kívülállózni. Állítólag az olyan nagyon hú de jó játék. -
válasz
granini #25084 üzenetére
Sehol nincs definiálva és nem is lesz amíg a jog nem kötelezi rá őket, az pedig addig nem fogja kötelezni rá őket amíg nem lesz valami istentelenül nagy balhé abból amikor egy játékot nagyon rövid időn belül lelő a kiadó (és itt nem is 1-2 éves távlatra gondolok hanem heteken/hónapokon belül). Sajnos ez nem úgy működik mint az autóiparban ahol törvény kötelezi a gyártót, hogy x évig biztosítson alkatrész ellátást, de nem így működik az enterprise software-ek területen sem mert ott a felhasználók komoly összeget fizetnek éves szinten a supportért illetve a használatért és a szerződésekben pontosan le van írva, hogy ki, mikor, hogyan és miért mert egyéb esetben megy a kötbérezés és ez nem ugyan az mint amikor te megveszed a legújabb season pass-t. A probléma ezzel az, hogy ha megszabályozzák ezt a területet és megköveteli a törvény tőlük a mondjuk minimum 5 éves supportot (vagy éppen amennyit a céges lobbi enged) akkor lehet azt mondják a kiadók/fejlesztők, hogy oké de akkor innentől minden 5x annyiba kerül és lesz szíves mindenki x összeget befizetni évente különben nem használhatja (annak ellenére, hogy biztos lehetsz benne, hogy amikor elkezdik tervezni az új címet akkor készül üzleti terv/költségvetés x idejű supportra a várt sikertől függően) akkor semmit nem tudsz majd tenni.
Addig is marad az, hogy egy licenszt birtokolsz ami igazából csak annyit jelent, hogy a kiadó kegyet gyakorol és használhatod amíg másképp nem döntenek és ki vagy téve a kényük kedvének, azaz ha megveszel holnap egy AAA online címet és egy moderátor egy életre bannol mert mellényúlt és a support meg elhajt mert nincs helye fellebbezésnek akkor maximum a sóhivatalba mehetsz kártérítésért, mert egy árva petákot sem fog megítélni neked egyik bíró sem.
Szóval ez a szomorú helyzet ami egyfajta 22-es csapdája. -
Anonymus23
veterán
válasz
granini #25084 üzenetére
Ha kvázi 1 játékos kiadó lenne, mint pl a CD Project Red (kvázi, mert ugyebár nem egy játéka van, de nem 6-8 AAA játékot tartanak egyszerre a tűzben, akkor talán lehetne rájuk hatni, de az Ubi ugyebár másfajta üzletpolitikát folytat, így a felvetett kérdésedre válaszként marad a csődőr hímtagja a hátsódba....
-
Elims
veterán
válasz
granini #24798 üzenetére
"...na eriggy a k.."
:-DDDDD
Ezt nem te írtad.Az igazi Granini ilyet soha nem írna gyengébbről. (vagy mégis)
Nekem kicsit tetszik az,ha vki gyengébbel megyek és tudok neki segíteni/gázból kihúzni.Ha csak egyetlen csúzlija lenne 4db. kaviccsal az sem érdekelne,majd én nyomom az ellenséget (Arnikusz szettben ;-) ).
Ez csak akkor lehet gáz,ha legendáson 4 játékosból 2-3 olyan.Ahhoz nekem sincs hangulatom..Apparel.Ugyanúgy gondolom mint M and Ms,picikét sem mozgat. :-(
Nem zavar,hogy benne van,de én nem barbizok a játékban. :-)
Legalább te,ti használjátok. :-)40fölött??Nem gondoltalak annyinak.
StevenPeter: "A legutálatosabb ellen tartom a heavy armoros gépfegyverest..."
Én meg kedvelem őket.Egy-egyben hősin simán hozom.Egy karc nélkül lenyomom. :-)
Ha majd meglesz a warlords of new york-od,rakd össze az Arnikusz szettet és állj oda a heavy armor-os gépfegyveres elé.
Nyugodtan!Fontos,hogy nem szabad megijedni.Ha futsz és fedezékből pufogtatod 6-7x annyi idő lesz,mint Arnikusz szettben a shotgun-nal.Arnikusz: Érdekes agent. :-)
Szegéény.Küldj neki screenshot-ot a szettedről. ;-)
Vmelyik nap a svédhez hasonló 2000szint felettivel futottam össze.
A küldetés végén -nem akarok számokat írni (pedig csináltam screenshot-ot)- eléggé le volt maradva tőlem.. :-(
Nem írom le mégegyszer,hogy melyik szettben voltam. :-)Ha nincs vki fent ilyen topikban,hatalmas hátrányban van.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
granini #24798 üzenetére
"Apparel.. őszintén..? Aki rajong ezért a játékért - mind mi itt sokan.. - anna már az is új kontent lenne hogy valami b*szó, jól kinéző új apprelbe csomagolja a babáját hogy azzal szaladgáljon"
Hát engem meg pont ez hagy hidegen, sőt ha lehetne kikapcsolnám ezt, hogy ruhákat adogasson. Néha olyan, mint anno a lányom öltöztetős, fodrászkodós Barbie divatbemutatós játéka volt.
Kicsit illúzióromboló is, amikor épp beleélem magam az apokalipszisba, erre lila kabátban és mikulás sapkában rohangál valaki, egy sárga pöttyös Marksmannal a hóna alatt. Röhej.
Na jó, azért egy napszemüveget felvettem én is. -
Habugi
addikt
válasz
granini #24754 üzenetére
"mire a Gimmeahug suicid bomber csávó : ..na fog meg a söröm.."
Ez rohadt jó..
Hát igen.. ha kicsi, zárt helyen vagy és már nem csak hallod de látod is, akkor már késő..!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest