Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Deck #25412 üzenetére

    Ha most kezded akkor jó játékot, szólj ha tudunk segíteni! Több hónap jó kontent van benne end-game szinten is, szóval nekem a fenti kirohanás 2.5 év után kvetkezett be, addig kb napi szinten lekötött.. :K

    Pár reákció még arra mit írtál:

    - a Legendary nehézséghez ahogy nézem kell Skill build (nem akarok ilyet használni)
    Van pár olyan szóló build ami nem skill build és tudsz vele haladni legenary-n, de egyikkel sem könnyű játszani (shotgun build, focus rifle build..)
    - csak raid-ba elérhető exotic
    Hát a 8 playeres raid egyik vonzereje hogy raid only exotik van benne. Megsúgom mind szar. Csak az exo miatt kb nincs értelme raidezni. A Raid arról szólt hog 8 ember teamworkjét hogy hangolod össze, és közben megy a hangulat a discordon.. :)
    - a fegyverek is lehetnének a set részei (mint sok más játékba)
    Ebben látok fantáziát.. igen lehetett volna "szett exclusive" fegyó, hogy csak akkor hordhatod amikor az adott szettből 4 rajtad van, és még jobban boostolta volna az adott szett előnyeit. Nem lett..
    - drága stat fullozás
    Pedig már eccer olcsósították mert vinnyogott a nép hogy több órát kell farmolni mire valamit tud optimalizálni. Az optimalizálás egy nagyon end game feature, és konkrétan arra jó hogy ha ilyen 1% vagy annál kevesebb stat hiányzik azokal felmaxold. Ha egy 8.7% crit damaget akarsz 15-re felhúzni az valóban több esti monoton célirányos farmolás..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák