- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
malacka87 #19517 üzenetére
elvileg javították, de továbbra is elég szutyok. szerintem itt már arról van szó, hogy nem hibásan működik, hanem egyszerűen csak túl gyenge lett. nagyon jó pontosságot igényel, és csak kevés szituációban működik igazán jól. vannak ugyan pillanatai, ha fel tudod stackelni, és úgy is tartani, akkor tud darálni, viszont amíg alacsony a stack, egyszerűen túl sok sebzést veszítesz amiatt hogy bebuksz 4 piros gear slotot, meg 1-2 talent helyet.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
malacka87 #19197 üzenetére
ennek hogy kéne működnie? felstackeled a strikert a bullet kinggel, és utána váltasz az M1A-ra?
az ugye megvan hogy a system corruption backpack-el így egymagában nem csak egy stat rollt, hanem egy gearset bónuszt is elbuksz? gear setet csak akkor érdemes használni ha 4 elemet felraksz belőle.
-
arnikusz
veterán
válasz
malacka87 #6850 üzenetére
Mivel Sharpshoterem nincs Macro és barátai által mutatottat írom neked:
1. Airaldi Holdings 3db- Providence Defense 3db.
2. Airaldi Holdings 3db- Murakami 2db- Overloard 1 db.
És a mindegyik szettelemen legyen talent ami él is.A mostani szettedben pedig nincs mindegyik szettben mód az is kell ahogy írtuk, mert ad plussz páncélt, healt, fegyversebzést, chc-t stb.
-
arnikusz
veterán
válasz
malacka87 #6843 üzenetére
Ha megfelelő geared van nem.
Szombaton Occupied DZ-ben voltam kb. 2 órát igaz, hogy vesztettem 8 szintet, de estek jó dolgok, mondjuk ott Hype banda szedett igaz nem 1 hit, mert a korábban mutatott szettben voltam.Vasárnap normál DZ-ben csináltam délelőtt a napi és hetit, pont meglett mire délutánra kivették. Ott egyedül voltam szintén, de hozzácsapodtam egy 3-as csapathoz és landokat fosztogattunk ott is estek jó dolgok.
Ahogy írja Anonymus, meg leírtuk többször a Berserk szett talentet, de ott van a 20% armor visszatöltő, a 10% healelő. Van még egy Efficient
Using an armor kit has a 50% chance to not consume the armor kit.
Páncél kit felhasználásakor 50% esély van rá, hogy nem használódik el.Mi most a szetted, mutasd hátha tudunk segíteni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
malacka87 #6843 üzenetére
Nem felejtős, de megfelelő gear kell hozzá, mint kb az egész játékhoz.
Jelenleg kevésbé számítanak a brand attribútumok, sokkal inkább a gear tálentek fontosak, hogy abból rakj össze megfelelőt, illetve módosítókkal és a gear attribútomokkal a lehető legnagyobb base damage legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged