- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bsony
tag
Nekem z620 workstatationom van, 96GB memóriával. 0 pagefile beállítva. (mert minek)
De nekem nem rakja tele. Viszont még is elkezd akadni, szóval más lehet a bibi.
Mondjuk DX12 még nem fagyott ki nálam. Windows 10 LTSB verziós van. Asszem 1709 build verzióval. 1060, 6GB Nvidia, legfrissebb driver.
Nincs felrakva a Nvidia Experience, Uplay overlay kikapcsolva.
-
-
Bird
addikt
Tier = világfokozat, a térkép jobb felső sarkában látod. Összesen 5 van belőle, a black tusk érkezésével a küldetések újrajátszásával, az erődök visszafoglalásával tudsz hatékonyan feljebb lépni lvl30-at követően. Jelenleg 4 a max, de már nem sokáig.
Annyi még, hogy az smg tervrajzhoz csak challenge fokozaton férsz hozzá, így a lekraftolom a fegyót Tier 4 alatt hozzászólásom megdőlt azóta.
Viszont a kulcsokat, összetevőket addig is gyűjtögetheted.
-
Bird
addikt
Nem, sőt szerintem minél kisebb a Tier annál könnyebb kifarmolni. Én Tier 3-ban,Tier 4-ben és a legutolsó Tier 5-ben is fogom lekraftolni, jobban tetszik mint az M60.
Tehát 3x3 alapanyag (összetevőként 3db) fog kelleni összesen.
GAbre #5050: A ládák 24 óránként spawnolódnak, a kulcsok random.
-
Anonymus23
veterán
Ja még egy:
Eladni vagy szétszedni.
IS-IS.Attól függ, hogy mennyit akarsz craftolni. Craftolni csak addig érdemes (egyelőre) amíg szinteződöl felfelé, és már megszereztél pár használható fegyver tervrajzot (Police M4 Replica + M60 Replica), akkor kell alapanyag, de abból sem sok igazából.
Szerintem:
Az elején én mindent eladtam, mert a pénz jobban kellett mint az alapanyag, persze törtem be fegyvereket, mert én közben craftoltam, de nem sokat, mert olyan gyorsan megy felfelé a szint, hogy egy egy fegyver hamar elavul.
Geart nem érdemes craftolni, mivel tömkelegével esik a cucc, és az is nagyon hamar elavul.
Nálam kb így alakult az elején:
Fegyverek:
90% eladni - 10% szétszedni
Gear:
99% eladni - 1% szétszedni -
Anonymus23
veterán
Eltérő sebzés:
Vagy nem egyforma fegyvertípust (értsd pl fegyver osztály és típus) nézel, vagy pedig az van, hogy a két különböző szintű, de azonos fegyver sebzése különböző szinten van.Alap fogalmak:
A különböző fegyvereknek különböző a sebzése még azonos fegyver osztályon belül is, ez elsősorban az RPM-től függ, így oldják meg, hogy a különböző tűzsebességű fegyverek közel hasonlót sebezzenek.
Ezen belül egy adott fegyvernek a sebzése tól-ig határon belül mozog, azaz pl egy 25-ös fegyver sebzése mondjuk 800-1000-ig van, egy ugyanilyen 26-os fegyver sebzése pedig 900-1100-ig lehet. Adott esetben egy maxos 25-ös erősebb lehet mint egy minimumos 26-osé. Illetve az sem mindegy, hogy az adott fegyver az Standard (zöld), (kék színű, nem jut eszembe a neve), Superior (lila), vagy High End (arany).Ugyan ez igaz a geareknél a páncélra, az is tól ig határon belül mozog.
-
törölt tag
mivel nem egyformák a fegyverek, így a nagyobb sebzést általában valami más ellensúlyozza. pl.: kisebb tár, alacsonyabb rpm vagy a visszarúgás, szórás lesz nagyobb.
a távcsövessel az a baj(?), hogy nagyobb scope esetén automatikusan belenéz. ha ilyennel sorozatot akarsz lőni akkor a rendelkezésre álló fegyvereknél valószínűleg belefutsz majd stabilitási gondokba. értsd: ha sorozatosan lősz az mindig felrántja a célkeresztet és ha nem hagysz neki elég időt visszaállni akkor a levegőt fogod lőni. értelemszerűen minél nagyobb a táv, annál nagyobb a gond.
szerintem próbáld ki a rifle kasztot "belenézős" távcső nélkül. mdr, sig esetleg lvoac. előbbi kettőből nagyon stabil fegyvert lehet csinálni, míg utóbbinak nagy a visszarúgása. cserébe viszont lehet rá nagyobb tárat rakni.
lmg se feltétlen szükséges. a játék elég hamar beadja az extended magazine-t. ha rápakolod egy p416-ra vagy egy ctar-ra akkor simán jó vagy. bónusz, ha tárnövelő talent is van rajta.kicsit katyvasz lett, remélem azért érthető mit akartam kihozni az egészből.
-
umbibumbi1
tag
szia
először is marha nagy segítséget szerintem ne várj itt,én is csak érdekességképp olvasgatom,de arra jöttem rá,hogy mindenki csak a saját kis szettjeit meg szintjét mutogatja....először is döntsd el milyen fegyvereket használsz.van aminek a tűzgyorsaság az erőssége (RPM),van aminek a sebzése,de ennek általában az rpm és a tárméret az ára.a shotgun is remek,csak lassú és közelharci.
hirtelen ajánlott mondjuk egy mk17 vagy hasonló,az egy elég erős fegyver.aztán majd variálsz.az,hogy először a main storyt csináld végig szerintem egy hülyeség,inkább területről területre haladj és akkor nagyjából elég erős leszel,hogy továbbmenj.
ne feledd a fegyvermodifikációt.kiválasztod a használt fegyvered és F billentyű.már ha lehet.a kis fekete négyzetek mutatják modolható-e a fegyver vagy cucc és mennyi mod fér bele.
de modolni itt már csak akkor tudsz ha a quartermaster-nél kifejleszted az adott perket.ilyen a grip,muzzle brake,optics és társai.ott fenn tudsz variálni jobbra a skillek,perkek között.
ehhez shd tech fog kelleni,ismét egy változás az első részhez képest,itt mindent ebből fizetsz.
ha csapatban játszotok akkor úgy vettem észre csak az kapja meg a faction keyt és az shd tech-et aki felveszi,szóval majd erre figyeljetek.ami fontos,hogy ami változott a modoknál az az,hogy ad valami bónuszt,de cserébe csökkent is valamit.erre majd figyelj.
alapvetően a játék csapat alapú,lesznek helyzetek amiket már egy idő után nem biztos,hogy megoldasz egyedül.
cuccokból próbálj törekedni nyilván az armorra is,de nagyon fontos,hogy ha lehet állíts össze szetteket amik bónuszokat adnak.ezeket az inventoryban látod az adott cucc jobb oldalán.ha valamelyik brandtől használsz több felszerelést egyszerre,akkor egyre több bónusz jön (asszem max 3 talán).plusz erre jön a tárgyak saját bónusza ha van neki.ha szétkapsz fegyvereket vagy felszereléseket akkor 2 különböző materialt kapsz,ezeket a theater districtben összeszedett csajnál tudod felhasználni aki közben átkerült az operation base-be a bejárattól balra lévő szobába.ott tárgyakat tudsz craftolni,random értékekkel.ehhez kellenek a gyűjthető nyersanyagok.
remélem tudtam segíteni valamennyit.
-
micafighter
nagyúr
Ez direkt van igy, nem csinaltal semmit rosszul, így késztet a játék hogy kicsit barangolj, foglalj control pontokat, stb a mapon, ami annyira nem ia gond szerintem, mert igen mozgalmas a térkép, van mit csinálni
Cuccokbol ami nem kell érdemes mindig tartani párat mert egyes projektekhez kell 2-3 db pl táska, a többit szerintem érdemes lebontani, később majd kell a crafting alapanyag, majd ha tele lesz a karaktered alapanyaggal akkor meg el lehet őket adogatni hogy tudj venni is új cuccokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged