Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
centrino
senior tag
Salvo jött egyből Countdown-ban több is (10 Challenging run), mellényből 1, az is skill damage meg armor regen stattal…
-
Bird
addikt
Targeted loot (pl.: torony, küldi, erőmű, területek, stb.). De ennek pont az ellenkezője igaz.... Eddig csapatban tolva 1 mellény esett 20 küldiből. Várom a fegyvertokot.
-
Bird
addikt
Jó aránnyal dobja az új AR brand szett nevesített mellényét és fegyvertokját.
Elleszek vele egy darabig. -
need
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Reggelt..
Ma játszottam fél hattól fél hétig ez a DZ idöm..
Dobálgatja szorgalmasan a Deltát
Jó kis frissítés nagyon jól sikerült
Gondolom ma megint szünetel hogy ezt a dolgot helyre hozza. -
granini
őstag
válasz
alibiman
üzenetére
Valszeg nem oldja meg a problémád, de viccből kapcsolj ki minden "overlay" funkciót, tehát se Discord, se UPlay platform-ot ne engedd hogy semmit a képernyőre halózzon amig játszol.. vannak rendszerek / játékok amik érzékenyek erre..
Esetleg ezen a listán is érdemes végigmenni.. nem biztos hogy segit, de minvanha véletlenül ezek közül bármelyik megoldja a problémád... --> [link]
-
alibiman
aktív tag
Sziasztok!
Van egy érdekes gondom, aminek az okára nem tudok rájönni. Az utóbbi kb. 1 hónapban véletlenszerűen lecrashel a játék. Háromféle módon:
1. Gyorsutazáskor.
2. Futok a karival, durva frame drop, 2 mp. , crash.
3. Logoutnál.
Kipróbáltam vacsiúj windows 11 telepítés, összes frissítéssel, csak discord, az ubiconnect, meg a játék van fent. Ugyanazt csinálja. Természetesen már többszőr telepítettem újra a játékot. Van olyan nap, amikor egyáltalán nem csinálja, van, amikor 2-3-szor.
Intel core i7 14700, Asus Z690 Plus, 64GB RAM, Nvidia RTX 4070Ti
Van valami 5letetek, mi lehet a hiba oka? -
spleenszuru
őstag
Imádom, hogy heroic mission kellős közepén kidob delta-03-al, és utána még van képe 100-as queuet tolni a képembe...mindezt már kétszer.
Jó, akkor nem játszunk ma Div 2-t... -
spleenszuru
őstag
Y7S3 Mutiny Season Bundle ára nem 20 euro kéne, hogy legyen? Mert most 30-at mutat a Steam.
-
TommyS_27
senior tag
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Gyakorlatilag is
-
TommyS_27
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Most láttam!
-
granini
őstag
Maintenance 15:30-ig meg lett hosszabbitva.. megint jol indul a season..
-
i@lex
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Igen, ennyi.
-
i@lex
őstag
Annyi biztos, hogy a perfect obliterate chest és a salvo holster bekerül a korábban linkelt pfe buildbe.
-
i@lex
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ha Elmót használok nekem tök felesleges volt a 105 ammo, mindig korábban táraztam.
De ide hozom toasty véleményét a ninjabike-ról:
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Biztos esik majd, illetve a season alatt tuti lesz egy garantált drop is.
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Az Elmo még nagyobb tárral nem lenne rossz, de így már a Lexi is jobb lehetne. Szerencsére van több striker tatyóm, Ninját meg amúgy is használom a hazpro buildben, szóval csak ki kell grindelni az Unitokat.
A neves mellénye és holstere vajon esik simán countdownból? A Salvo ad plusz 5% rate of firet még..
-
szabesz0524
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nekem nagyon bejön a refactror build. Azt hittem béna a sebzése és soloban nem lehet haladni vele, de ez hatalmas tévedés volt. Drón és turett darál mint állat.
-
spleenszuru
őstag
válasz
szabesz0524
üzenetére
Nincs, az csak attribute.
Duration, Haste, Repair skill, asszem ezek vannak modként.Amúgy én is pont napokban kérdeztem a refactort itt, tervezem építeni, viszont valószínűleg előre veszem ezt az új Unit Alloys buildet, túl jónak hangzik.
-
centrino
senior tag
válasz
szabesz0524
üzenetére
Ha assault turret+drón akkor mindenhova ahova lehet Skill Damage oda Skill damage, nem érdemes damage-et feláldozni plusz Skill Haste-ért. Második attribútumnak mehet Skill Haste, utána szinttől függően (Legendary) megfontolandó Gear Mod-nak PFE. (minusz 1-2 sec cooldown helyett 36-39% PFE is tud számítani)
Major attributes: Skill tier
First minor attribute for all: Skill Damage
Second minor attribute for all: Skill Haste
Mods: Skill Haste > PFE > preference -
szabesz0524
tag
Tudnátok abban segíteni, hogy refactor-os buildben mi az ideális skill hast/dmg arány. Nekem most 13 sec a CD a skilleken.
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
CHC vagy CHD némileg megszívná, de amúgy igen, brutálnak hangzik az a kombó.
-
i@lex
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
*striker táska
-
mg1992mg
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
-
Az előző streamer arm patchek és a mostaniak is elérhetők lesznek mindenki számára egy kód formájában

-
need
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Bakker tényleg.. ez eszembe se jutott..

Végre valahára van már Bullet Kingem. ki akarom maxolni...de ahhoz olyan alap anyag kell amit az Outcast dob.. elmentem DZ-be ott nem dobot semmit.. így jött az ötlet hogy Bounty csak hát meg csináltam mindet
-
need
addikt
Sziasztok..
Mennyi idő után indulnak újra a Bountyk..? Outcast alapanyag kellene.. a fegyver fejlesztéshez..
Vagy még az az ötletem támadt hogy ha valaki behív játékra akkor az övét dézsmálom meg
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
armor on kill healeren teljesen felesleges, mivel nagyon ritkán érsz el te killt, illetve a saját healed sokkal erősebb mint amit talentből kapsz. refactornál szerintem az egyetlen érdemi talent ha nem Capacitorral mész, az az In Sync, lehetőleg a neves fegyverrel (Harmony vagy Test Subject), de a Capacitor minden szempontból jobb fegyver, szóval az In Sync-et csak akkor ajánlom ha fel akarod tenni a pulse-olós fegyver modot.
"normál" (tehát nem refactoros) healernél általában Scorpion exo + Lefty/Stage left szokott lenni a felszerelés.
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Az armor on kill sem rossz valóban, de elsőnek maradok majd a hanás neves tatyónál, mert az már van.

Mop és Harmony is van szerencsére, szóval azzal sem lesz probléma.#33051FireKeepe
Nem, vagy-vagyot írtál.
Én vagyok a hülye, hiszen 4 refactor, 1 hana-u táska, és egy waveform mellé már be sem fér a wyvern.
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
jah közbe nézem hülye vagyok. ha Waveformmal mész, akkor a neves Hana-U táska a nyerő. a wyvern akkor jobb ha birdie-t viszel.
Igen, technician-al érdemes menni, ami ad +1 skill tier-t, tehát az egyik elemet hagyd/pörgesd át armorra vagy damage-re.
modok attól függ hogyan játszol, kell-e regen vagy resist.
szerintem a legjobb kombó a drón+turret, mert azoknak a leginkább konzisztens a sebzése, és neked az kell. jó lehet még a véreztetős hive vagy az oxy chem launcher is ha valami interaktívabb játékra vágysz. ha turret+drón-t viszel, akkor érdemes elgondolkozni skill duration modokon is.
-
centrino
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nekem így van a Csapat Skill build: (drón+turret) főleg Legendary Summit és Legendary Mission-re
Refactor mellény + 3 db Refactor
1 Wyvern (8% Skill damage) 1 Palisade (10% armor on kill)
TechnicianMindenhol Skill Damage és Armor regen/PFE (Skill Haste is lehet Armor regen/PFE helyett)
Fegyver Capacitor és Shotgun The Mop (Armor on Kill) vagy Harmony Rifle
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Még jó hogy kérdeztem, köszönöm.
Birdies nincs, nem is lesz egy ideig, ahogy nézem, mi kellene hozzá.
Turret+drónhoz nem ragaszkodom 100%-ban, de melyik másik skilleknek lenne értelme refactorral? Egyiknek sem, nem?
Waveformom viszont van.Tehát akkor így lenne valahogy?
Refactor: mellény, +3 másik darab még, skill dmg+skill haste modok
Táska: neves Hana-U
Waveform
1 db WyvernMivel van 1 skill tierem technician miatt, az egyik db geart át kellene raknom WDMG corera?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
ez inkább dmg-re fókuszál, kevesebb healing-el. én a mellényt mindenképp ajánlanám refactorból ami nagyban növeli a healt, és ha turret + drón kombót akarsz használni akkor jó lehet a waveform exotic holster, ami megnöveli a sebzésed, ezáltal a heal-t is amit kitolsz. másik exo opció (ha megvan) a Birdie's Quick fix pack, amivel ugyan a sebzésed kevesebb lesz, de az elhullott társakat nagyon gyorsan fel tudod vele szedni ami legendáson/masteren néha többet ér. ha használsz exot, akkor az utolsó elem legyen wyvern wear, mert ennél a buildnél a skill sebzésed egyenesen arányos a heal-el amit a refactorból kapsz.
-
spleenszuru
őstag
válasz
TommyS_27
üzenetére
Más:
Úgy döntöttem, építek egy healert, és akkor tudnék menni onnantól teamben is. Olyat szeretnék, amelyik minden difficultyn megállja a helyét.
Ez a refactor jó hozzá?
3.04 RF TurretDrone - Google Drawings -
centrino
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
20%al gyorsabb de 20%al alacsonyabb base damage. Ha nincs Rock 'n Roll akkor biztos jobb, azzal összevetve még alaposabban ki kell próbálni
-
TommyS_27
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
több alternativa is van, Close & Personal vagy Pummel esetleg Brazen
-
spleenszuru
őstag
-
centrino
senior tag
Na megvan a Stack Broker Shoti és úgy tűnik számít a Div 1 is, mert gold skinnel jött.
ACS12 shoti 300 helyett 360 RPM -
válasz
granini
üzenetére
Jaja, nem mindet, de a ládák megvannak, meg van 63 csillagom. Én még nem a többezer SHD-5 direktíva-heroic/legendary-t tolom és a buildem se arra van kihegyezve, hogy speedrunt nyomjak
(mint az a kedves játékos, aki letolta a glitch szettel pár hete az incursiont szólóban 8 perc alatt...) -
Ez a Hollywood másfél óra alatt meglett, úgy, hogy se buildet nem raktam át, az első 7-8 stage-n még a special weapont sem használtam, utána jöttem csak rá, hogy pukkan tőle mindenki

Valaki kérdezte a Lexingtont, miért jó. Én próbáltam a másik favoritot, de annyi stability-t raktam a Lexingtonra, hogy már-már lézerfegyver, a St. Elmo karakterisztikája meg nem tetszik (meg ott nyilván már nem tudok modot cserélni). Ezért kedvenc.
Az hogy minél magasabb expertise levelhez minél több és ritkább nyersanyag kell, szerintem nem öli meg a játékot, bár a grindot megtolja, viszont nem leszel meg vele 2 perc alatt, aztán meg is untad az egész játékot, mert nincs hova fejlődni. Nyilván nem a legjobb megoldás, de még ez a kisebbik rossz.
Külön nem fogok farmolni, de nekem ez a pár nap most jó lesz, hogy elérjem az 1000 SHD-t végre.
-
capulet75
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nem találom az opciót a mission settings-ben. -
capulet75
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
A Pact ha jól emlékszem a scout9 elsője az, hogy
Complete 2 Invaded Missions a True Sons territory-n. De már nincs invaded mission. Akkor most ennyi volt? Mert elvileg még van 4 nap a végéig. -
Cr00py
senior tag
válasz
centrino
üzenetére
Szerintem sokkal hatékonyabb xp-s prio mission-t vadászni.
Próbaképp futottam stranded tankert..1,2m xp-t adott a prio..+ a küldiért járó xp.. ja igen, hero 5 direktíva. Gyorsan végig lehet szaladni, pedig nem a legrövidebb küldetés a játékban. Az event miatt, pedig csak minigunt, vagy cluster mine-t használtam. Alig kellett elő venni a fegyvert. A szintet nem igazán néztem, de 13+ szint lett a vége.
-
centrino
senior tag
-
centrino
senior tag
Sajnos kevés az új kontent (új dlc nagyon sokára jött) és rengeteg újonnan behozott rendszer csak grindfestet csinalt a jatekbol. Tinkering station, Proficiency, Expertise…. Játékos arra van ösztönözve, hogy minél több loot minel hamarabb.
Master mission nagyon jó ötlet, ilyet kéne még. Minden missionből nem csak heroic, mert hatalmas a dps különbség a régi heroic hoz kepest. Legendary nem csak stronghold hanem minden missionből.
“Unalmamban” elkezdtem egy uj agent et csak piros buildben level 1 rol, hogy meglegyen a kihivas, a regi feeling.Szerencsére azért történnek jó dolgok is. Zoo legendary pályán mentem három randommal. Végén ketto kilép, maradt egy shd 200 ügynök. Lövöm a padlót, odajön. Lövi ő is a padlót. Kidobom neki a kapott BigHornt, hátha még nincs meg neki. Erre kidob ő is egyet.
Ilyenekért érdemes elindítani a játékot. -
Octi
aktív tag
válasz
centrino
üzenetére
Lincoln Memorial Heroic+4 direktíva a mostani eventben kb 5 SHD szintet ad. Lengmo Overdogs Turmoil Pestilence build-el kényelmesen mondjuk 8 perc. És akkor nincs még a legkisebb "glitch" sem kihasználva.
Pontosan ezért van a játékban rengeteg több ezer SHD szinttel rendelkező játékos nulla játéktudással. 3-4 ezres szinten képtelenek egy heroic strongholdot soloban lefutni, mert az első sarkon összedőlnek mint a telefosott búvárruha.
Sajnos a játék kezd agyag galamb lövészetté válni. Emlékszem annó, amikor behozták a legendás fokozatot pár küldire, az Arenán kezdéskor egy akkora heal ládát raktak le bent az épületben (!!!), hogy a szomszéd kerületig elért. Mi meg egy full piros DPS szettben ha megláttunk egy 7 jegyű számot sebzésértékként, el voltunk ájulva magunktól.
Ma a pár százas szintű játékos bemegy CD-ra, és pár körből össze szed egy olyan szettet, amivel simán meglövi AR-rel a 1.5 millát. A lega küldik nehézségi szintje meg alulról súrolja a béka hátsóját (már az eredeti nehézségükhöz képest). Röhej. -
centrino
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ha nézel egy "Hollywood event build guide"-ot, jó ötleteket kapsz mit mivel érdemes, sima build-ben problémás lehet, előbb le kell szedni róluk az arany világító armort jammerrel vagy specialized weapon sebzessel. Craftolsz Tip of The Spear szettet, vagy ha nincs Countdown-ban target loot, és attól függően Lángszóróst vagy jammert vagy demolitian összeraksz egy sima build-et és csak úgy röpködni fognak...

Ja, arra figyelj, hogy ha még nem toltad, akkor előbb Story-n kell letolni és csak utána lehet emelni a difficulty-n, szóval lehet ez most bukó, mert hetente csak egyszer mehetsz be, bár másik karakterrel elvileg engednie kell.Mi öli meg a játékot és mi nem: Nekem kicsit az is "megöli" hogy 90 ki%aszott exo komponens kell egy fegyver 30as szintre húzásához. Mondjuk van 4-5 kedvenc builded(fegyver+gear), akkor az mondjuk 3000 exo komponens? A többi alapanyagról nem is beszélve.
Valakinek már egy Headhunter+Determined is megöli a játékot, és cheat-nek tartja.
Lincoln Memorial Heroic+4 direktíva a mostani eventben kb 5 SHD szintet ad. Lengmo Overdogs Turmoil Pestilence build-el kényelmesen mondjuk 8 perc. És akkor nincs még a legkisebb "glitch" sem kihasználva
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Nem toltam még classified assignmentet a ~450 órám alatt..
Az lenyomható soloban heroicon? 4 direktíva off, én max egyet használok, mert nem tetszik a többi, meg noob is vagyok hozzájuk, és ki nem állhatom, mikor meggyulladok az outcast special ammotól, vagy épp bekábulok a hiénástól. -
centrino
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
Nyomsz egy Esc-et. Jobb oldalt The Pact, Events Timeline, ott kiválasztod a Hollywood Eventet. Open (PC-n Space) és bal alsó sarokban Activate toggle fül.
Arra figyelj, hogy nem lehet egyszerre aktív a season modifier és a Hollywood. Hollywoodot bekapcsolod, automatikusan kikapcsol a season modi
-
centrino
senior tag
válasz
sony309
üzenetére
Magas SHD szinten teljesen felesleges, főleg ha valaki még előző rendszerben "farmolta" az SHD watch komponenseket és mindenből van neki sokszázezer.
Annak aki SHD 1000 alatt van, és szeretne olyan buildeket összerakni ahonnan nem hiányzik a watch ból származó CHC, CHD mondjuk vagy pár fegyvert szeretne optimalizálni, vagy expertise levelt növelni.... Szerencsére nem kötelező, mindenki a saját elképzelése szerint játszik.
Tegnap mentem DUA Legendary-t randomokkal. Egyik agent "Tempest glitch jammer pulse" builddel. ' pulse mindenkire sokmilliós sebzés. Szinte "végigszaladtunk" utána. Na az nekem kicsit megölte. Farmolhatnám a legendary summitot maxos gear modokért ugyanazzal a builddel, szintenként két perc, de eszembe se jut.
-
centrino
senior tag
Csillagok különleges együttállása lesz: Hollywood + 5X XP event.
Classified Assignments - National Bonds Armory Heroic +4 direktíva alapból 1.2 millió XP. Ez lesz egyből 6 millió XP az event miatt. (8.5 SHD szint, 8,5 hollywood csillag)
Elindít, gyorsan végére érsz, majd a végén nem térsz vissza a normál mapra, hanem special event kapcsolót kikapcs, bekapcs és visszarak a pálya elejére. Újraindul a 6 milliós pálya. Egyedüli probléma, hogy ha egyszer kimész a missionból, akkor egy hétig nem mehetsz vissza.5 percenként 8 SHD szint, 8 Field Proficiency láda, 8 event csillag....
ritkán van ilyen farmolási lehetőség, érdemes rápróbálni
-
capulet75
addikt
Vettem egy új laptopot, felraktam rá a div-et, de az Easy anti cheat-et nem tdom telpíteni. Rendesen próbáltam folderből, rendszergazdakén is, de csak villan egyet és nem történik semmi.

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
+20
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Na meg a 71-es tár az elmon.. Lexi meddig bővíthető az alap 45-ről? Meg se néztem.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
mg1992mg
üzenetére
nyilván hasznos de ugye kicsit random is, nem mindig akkor adja be amikor kell (hacsak nem váltasz másodlagosra amikor beadja az ammot, és akkor váltasz vissza amikor kell). de a statjai meg annyival jobbak hogy nem tudom a lexi tud-e jobb lenni valami dmg talenttel. talán olyannal ami amplify-os, ha tudod stabilan aktiválni.
-
mg1992mg
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
A shock lőszert már annyira megszoktam, hogy amióta megvan az St. Elmo, nem is használtam mást, imádom erre építeni a gameplay-em
-
capulet75
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Én 4 tippingben nyomom, de nem az új exo kesztyűvel, hanem Coyote+Contractor+GR9 Frenzy.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
handlingje ugyanaz mint az elmonak, statjai egy hangyányit rosszabbak, mivel az elmon broken jó attachmentek vannak, viszont cserébe ezen át tudod pörgetni a talentet bármire, amivel akár lehet jobb az elmonál - igaz, a shock lőszer tud nagyon hasznos lenni.
-
spleenszuru
őstag
válasz
capulet75
üzenetére
Nos, engem nem győzött meg annyira a tipping szett, nyomtam vele vagy 2 hetet, de azóta visszamentem az st. elmo-s strikeremre, számomra gyorsabban darál.

Ebben a szezonban overdogs+turmoillal használom a strikert, és egyre jobban szeretem, pl. rogue agentek ellen is nagyon hasznos a turmoil, sokszor egyszerre hal meg a kettő, annak köszönhetően.
-
capulet75
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Mondjuk most pont LMG meta van szerintem, de nekem a kedvenecem az AR az LMG mellett, szal kell.
-
capulet75
addikt
Lvl71-en tartok, versenyt futok az idővel,, hogy legyen ( talán ) Lexington. Legalább a manhunt is zajlik közben. Mitöl ennyire jó a Lexi, hogy kb mindenkinél látom?
-
i@lex
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Igen, masterre mindig ezt viszem, vagy striker pfe, a sok sárga miatt szuper könnyű.
-
mg1992mg
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Aha, s próbálom úgy ki rollolni, hogy DUA vagy Roosevelt jöjjön ki, ezek egyszerűbbek (heroicon szoktam), hamarabb megvannak, a többit annyira nem szeretem.
-
spleenszuru
őstag
A Tinkerer master küldit is a #32899 builddel toltad le?

Elkezdtem ezt összefarmolni, egyelőre a 2 improvisedet gyártottam le, meg Memento, St.Elmo, és a Chill maszk megvannak, a mellény lesz kemény dió, mire ki fog esni, csak most a stretch goal event alatt nem countdownozok, szóval szünetel a grind.Amúgy még mindenki priority strongholdokat nyomja az eventhez? Nekem borzasztóan unalmas napi többször lenyomni egy strongholdot, szóval én mission és stronghold kombót nyomok, hogy legalább ne non-stop ugyanazt toljam, de még ezt is unom, lassú a progress.
-
i@lex
őstag
Nekem a Tinkerer meg a Turmoil hiányzott a teljes kollekcióból miután megint picit visszajöttem a következő Destiny DLC-ig.
300 season pass, már az első 100-ban kidobott 2 turmoilt, azóta mèg egyet, a többi exo komp lett, hulladék mind, chatterbox, nemesis, dodge city és társai.
A Tinkererért meg gyorsan lenyomtam a mastert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elleszek vele egy darabig.
, nem is értem miért is próbálkoztam korábban, no sebajj, addig stalker cváj