- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
válasz
st3v3np3t3r #30149 üzenetére
Hé, hé, én csak annyit mondtam, hogy nem mindenki csaló akinek magas az SHD szintje.
Hogy lett ebből az, hogy már én vagyok pellengélre állítva?
-
-
capulet75
addikt
válasz
sony309 #30147 üzenetére
Nem tudom, hogy mi számít csalásnak, volt valami glitch-ről szó, gondolom az az. Nyilván ha 0-24-ben 5en tolnak egy karaktert, az nem az, mert játékidő van mögötte. Nem tisztem, hogy eldöntesem ezt, de az biztos, hogy nem mindenki csaló aki high lvl. Engem a csalók nem érdekelnek, amíg az nem az én játékomat befolyásolja.
-
sony309
őstag
válasz
capulet75 #30146 üzenetére
Mi a magas SHD szint, mennyitől számít magasnak?
Ha többen játszanak egy azonosítóval és megy a karakter a nap 24 órájában, az csalás?
Mi számít csalásnak, kihasználni a játék hibáit az csalás?
Láttam egy vagy két hét alatt összegyűjtött (attól függ, hogy meddig ment az az event) 2500 global event csillagot, az normális szerinted?Én nem irigylem senkitől a magas SHD szintet, akkor sem ha csalással szedte össze, csak számomra nevetséges, hogy ettől ő jobban érzi magát, a nyomorúságos kis életét ezáltal megszinesíti és a pár százas szintű játékosok nyálcsorgatva nézik az X tízezres szintjét.
-
capulet75
addikt
-
Anonymus23
veterán
Nem, neked mondom, hogy annyira ostoba vagy, hogy csak az ilyen üres sunyi vádaskodások mennek, és amikor szembekerülsz a saját aljasságoddal, akkor meg megy az újrajátszása a régi lemeznek, hisz nem a valóság számít, hanem ami a csökött kis troll agyadban annak tűnik.
Igazi gerinctelen féreg jellem! Grat hozzá, biztos jól működik az életben is, hisz manapság ez a divat!
De csak, hogy a többiek értsék, nem a véleményed számít, mert azt nagyon magasról telibe.... Sokkal inkább azzal a gerinctelen sunyi dologgal szemben írom ezt ami te vagy és képviselsz nagy mellénnyel...
-
i@lex
őstag
válasz
Anonymus23 #30143 üzenetére
Mondogasd csak magadnak.
-
Anonymus23
veterán
Jaj kiskakas, ezt nagyon benézted, ha nem csak a szád járna és feleslegesen ugatnál itt, akkor láttad volna, hogy pl 2022 októberében már 25680 SHD-nál jártam, és 2023 Július végén, amikor már javítva volt a descent exploit, akkor 27125 SHD-m volt, az már más tészta, hogy akkor nem is játszottam a játékkal rendszeresen 8-9 hónap alatt pár száz SHD.
Amikor az ostobaság párosul az igyekezettel, és nálad még a rosszindulattal is, akkor kb ez jön ki belőle, na de hát te mindent IS tudsz.... -
i@lex
őstag
válasz
Anonymus23 #30135 üzenetére
Sehogy.
-
Deck
titán
St. Elmo kb minden CD körbe esik. Nem győzöm adni másnak, akinek kell
AR a targeted loot.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #30137 üzenetére
rossz kifejezés volt, elnézést
nem kétlem hogy van benne munka.
ha most akarnál, tudnál ugyanolyan tempóban pakolni az SHD-t, mint ahogy ez összejött? -
sony309
őstag
Sokkal beszédesebb a játékkal eltöltött idő, mint az SHD szint.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #30136 üzenetére
OMG, kb. fogalmad sincs, hogy hogy jött ez össze, de exploit, aha
Meséljél milyen exploitokra gondolsz? -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #30133 üzenetére
na igen, én pont akkor tettem le egy jó időre a játékot amikor ezek az exploitok voltak, így vagyok a magam kis szerény 1600 SHD-jével
-
i@lex
őstag
válasz
Anonymus23 #30133 üzenetére
#Descent Champion
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #30132 üzenetére
Én még akkor csináltam, amikor a CD extra EXP XP-t adott, szal szinteződés az elég régen volt már, de még ma is inkább játékkal húzom fel (donate) az újakat, pedig szükség már nincs rá
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #30131 üzenetére
igen, heroicon kidobhatnak, kvázi jogosan is. challengingen engem még 1x se dobtak ki emiatt. és gyorsabb mert amíg mész addig is kapod az expertiset a cuccra amiben vagy, nem 100%-ban a donate-re kell hagyatkoznod. ráadásul a neves cuccokat, pláne a DZ exkluzívokat nem kapod olyan ütemben hogy megérje őket donate-elni, az exokat meg alapból vagy használja vagy betöri az ember szvsz.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #30127 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha valakit MM meglátnak ilyen buildben, azt kb 0,1 sec alatt szokták kivágni az indulás előtt.
Mondjuk ez Heroicra igaz, az alatt kb bármiben meg lehet csinálni
Persze erre is van megoldás, de szebb az és korrektebb is a többiekkel szemben, hogy targeted loot tol bele mindent is az ember, nem utolsó sorban a recab library feltöltésére is kiváló ez a módszer (ha nem lenne még meg minden), illetve a CD kreditből lehet venni exo-t, hátha dob full godrollt vagy magas rollt.
Egy normális Strikert pár perc alatt össze lehet dobni, és ha 2 improvised cuccost használ az ember (a tok-kesztyű-térdes hármasból) melléjük a PFE miatt, akkor még ha csak 12-es PFE van is, 70% összerakható a Survivalist speccel együtt. Ezzel meg Heroicon röhögve el lehet lenni, és még sebzésed is van. Full pirosban, de ha gond, akkor lehet benne kék is.Challange legalább annyi cucc esik mint Heroic, csak a rolljai nem feltétlenül annyira jók, de donatelni tökéletes (mondjuk nem is emlékszem mikor mentem utoljára Challange CD-t
)
-
FireKeeper
nagyúr
annyit még hozzátennék hogy érdemes olyan gearbe is menni amit épp húzni akar az ember, akkor is ha nincs értelme a buildnek, vissza kell venni a nehézséget challenging-re és kész. én pár hét alatt elvittem lvl10-ről 20-ra így, már csak olyan neves tárgyak és exok vannak hátra amiket sehol máshol nem használok, vagy nincs is meg.
illetve a nyersanyag farmra meg a legjobb ha eljutsz 1500-2000 SHD-ig, utána már megéri kis karikat végighúzni New Yorkon, kivenni minden pontot az órából, aztán rinse and repeat. csapattal pár óra, szólóban kicsit hosszabb, de megéri.
-
granini
őstag
hát Countdown azért jobb mert target lootból tényleg sok esik tudsz menni célirányosan adott brand adott szett felé + ha ejutsz a végén hunterekig & extraction akkor ott szokott esni egy rakás mindenféle named item is, ami szintén jó lehet beadományozni.. szóval egységnyi idő / hatékonyság ráta még mindig CD-n a legjobb..
-
Deck
titán
Vannak azért kedves emberek. Ledobták nekem. Srác kettőt kapott
-
Bird
addikt
Az a q..rva ghost maskot nem tudom megszerezni. Nem tudom lehívni a huntert. 9kor megnyomom a kapcsolót, szalutálok a három sínál és amikor visszamegyek nem történik semmi, nem tudom aktiválni újból gombot. Járt már valaki hasonlóképp? A hajamat tépem...platform xbox.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Anonymus23 #30115 üzenetére
Azért fura, mert sehol máshol nem vettem észre. Sem win, sem div1. Lehet utóbbiban nem harcolok elégggé
Köszi, hát akkor levelezek tovább a razer supportos bottal.Ui: poénból leragasztom és öldöklök egy kört
-
-
granini
őstag
válasz
fudi2002 #30112 üzenetére
Hátnekem még ríííígen amikor a beszt evör Microsoft Inellimauz egeret használtam akkor volt ilyen, de az egyértelműen az egér mechanika / elektronika hibája volt. Én úgy oldottam meg - mivel eretileg sem igen a görgőt használom fegyver váltásra (különösen nem Div2-ben..) hanem simán a billentyű gombokat - hogy simán töröltem ezt a key kiosztást az egérről..
-
fudi2002
nagyúr
Nagyon buta kérdés estére: találkozott valaki olyannal hogy a harc hevében anélkül hogy az egérgörgőhöz érnék fegyvert vált. Érdekes, most cseréltem egeret Deathadder v3ra, gondoltam biztos hibás. De tök ritkán csinálja és semmi más alkalmazásnál nem vettem ilyet észre. Az egér részt végigzongoráztam, firmware, driver le, synapse alapból nem fut, de le is töröltem. Van, hogy órákig semmi, aztán van hogy a legjobb helyzetben játssza el. Rontáslevétel nem volt még, de ha kell akkor...
-
Deck
titán
Vannak is PS játékosok? Kíváncsiságból kérdem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest