Hirdetés
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hublot
őstag
Nálam a sittes ruci van.
-
-
K.J
senior tag
Nekem dobott egy ilyen temus eagle bearer-t a játék, kár, h nem lehet használni
-
sony309
őstag
Ha PC-s platformon van valakinek csapatban játszani, akkor itt megtalál bennünket:
Serenity:
-
-
nanamii_o
tag
"We’ve updated the loot pool with some brand-new Exotics. Totally balanced. Nothing weird going on. Trust us."
-
Zen_Ronin
tag
Április 1 !
-
Octi
aktív tag
Sok exo fegyónak lett valami humoros nevű tesója. Ez tuti valami bolondok napi humor a készítőktől
-
zenekes
csendes tag
Üdv,mai karbantartás után (én akkor kaptam) jött 1 új neves térdes: CV Turmoil
-
-
Octi
aktív tag
válasz
granini
üzenetére
Azért az UE5-ön kívül létezik még más engine is.
A Snowdropnak egyetlen előnye van: korához képest jól néz ki. Egyébként iszonyú bugos. Már Div 1 idejében elárulták, hogy jópár hiba azért nem kerül javításra, mert motor szintű, és az egész engine-t nulláról újra kellene írni. -
granini
őstag
válasz
bobalazs
üzenetére
A cikk / bejelentés lényege - számunkra.. - hogy az Ubi nem engedi el a Div franchise-t, sőt nagyon is építeni akarnak rá.. ez jó hír. kérdése persze hogyan és milyen csapattal.. mikor és milyen lesz a Brooklyn DLC.. mikor érkezik és milyen lesz a Div3..
Úgy olvastam megtartják a Snowdrop Engine-t is tehát a saját grafikus motorjukat fejlesztik én nem ülnek fel a nagy Unreal 5 vonatra. Hogy ez jó vagy sem, nem értek hozzá, sztem a Div2 a mai napig nagyon szép game, megállja a heyét.. nyilvűn az árnyékok, részletesség, ray tracing terén lenne már hova fejlődni, dehát 2018-as és ha ma ránézel nem érződik sztem elavultnak..
-
Ubisoft jövője: Az Ubisoft felgyorsítja átalakulását egy új működési modell alapjainak megteremtésével, létrehozva egy leányvállalatot és 1,16 milliárd eurós tőkeinjekciót kapva a Tencent nevű befektetőtől. Az új leányvállalat az Assassin’s Creed, Far Cry és Tom Clancy’s Rainbow Six márkákra összpontosít majd, örökzöld és többplatformos játékökoszisztémák építésére törekedve. A Tencent körülbelül 25%-os gazdasági érdekeltséget szerez a leányvállalatban, amelynek értéke a tranzakció előtt körülbelül 4 milliárd euró. Ez a lépés megerősíti az Ubisoft mérlegét, lehetővé teszi agilisabbá válását és kreatív potenciáljának kibontakoztatását.
-
Zen_Ronin
tag
Kiteszem a meghívót, itt összejöhetünk. : [link]
PC elsősorban.
A többit majd közösen kitaláljuk. -
K.J
senior tag
Tudja valaki hogyan tehetem "láthatatlanná" a táskát lévő specializációt?
A fő karakteremen úgy van, de nem emlékszem mit csináltam.
Talán az inventoryban állítgattam a pvp/pve statokat és akkor eltűnt majd megjelent, ám ez most nem működik. -
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem nekem kell.
-
nanamii_o
tag
boosted karakterrel 30-ról 40-re kevesebb mint 2óra alatt megszerzed az órát ha dz landmarkokat csinálsz és rakhatod a pontokat Printer filament-re. Ezért van sokmindenkinek 4 karaktere és mindig csak a negyediket rollolod el (törlöd) ha a main karaktereddel szintet lépsz azt megkapja a többi is.
-
K.J
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hali,
Köszönöm az infót/infokat!Nekem sem a talentért kell az a mellény, hanem expetise szint miatt.
-
capulet75
addikt
Oké, én néztem el a négy órát, az négy nap.

-
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nem tudom, de volt ott egy óra, ami visszafele számolt. Gondoltam ez a kinálatváltást jelzi, de ha nem, akkor mea culpa.
-
Octi
aktív tag
Sziasztok!
Látom, többeknek hiányzik a repertoárból a raidek lefutása. Ha valaki PS-en szeretné elveszíteni raid "szüzességét" szóljon, megoldjuk
-
sony309
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Így van.
-
Pedro78
senior tag
válasz
sony309
üzenetére
Mi is 2-3-an jatszunk, ha gondolod osszebandazhatunk. Bar en meg raiden pl nem voltam es tul sok oram sincs a jatekban, pedig megjelenes napja ota megvan, kieggel egyutt. Sokszor el vagyok veszve, haver komolyabban tolja, jobban ismeri a jatekot is. Raidet is megneznenk valamikor. Klanunk van, de kabe mi vagyunk aktivak es annyi.
-
granini
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én is egyedül maradtam a klánomban.. 1 man show vagyok

egy időben vendégszerepeltem sony309-éknél is ha jól emlékszem, de annyira random vagyok mostanság és annyira solo play-re van hangolva ez az egész season hogy nem várom el senkitől hogy hozzám alkalmazkodjon.. inkább leszólózom azt a heti pár óra kötelező projectet stb.. -
Mi ez a klán? Én is tagja szeretnék lenni.
Nem vagyok komoly gémer, de jó lenne egy klán aki nem basz ki ha adott esetbe 3 hétig be se lépek. -
sony309
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Vettük észre!
Ha meggondolod magad, mi ott leszünk és várunk.
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Az észosztás helyett, gyere inkább játszani!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
igen, named item ládából DZ exkluzív neves is eshet - azt hiszem az egyetlen ami nem esik belőle az a Stinger neves LMG amit akkor kapsz ha meghívsz más játékosokat.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
ez nagyon régi lista, a legtöbb eshet targeted loot területen is
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
neismondd.. duplacrites hollow mant évekig vadásztam, mire lett addigra már most kb semmi buildbe nincs helye (jó akkor se volt sok..) deviszont Ferocius calmból esett olyan ami alul skill haste / skill dmg.. azt nagyon sokat vittem olyan crites hibrid skil buildbe ahol legendáson végig cover to cover mozogtam és boostoltam a csapatot.. az a mellény akkor ilyen gam changer volt kb..
-
-
K.J
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor várok egy GS-t dz-ben, az emperor's guard térdes dupla armor regenes verziója is ott esett. Azt sikerült kihozni szerencsére.
Az apartment smg-vel ugyanezen a helyzet? Azt mintha láttam volna másutt is. -
granini
őstag
Ez eredetileg szerintem DZ only, ezért arra tippelek hogy vagy a DZ-ből tudod kihozni, vagy Named Cache ládát kell szerezned (pl Global event csillagokból tudod venni). Illetve pl a heti SHD donate során is kapsz 1-1 named itemet, lehet hogy ott is dobhatja.
Majd itten a nálam nagyobb szakik megmondják hogy ezek a DZ only cuccok hol eshetnek.. mert a Countdown meg a Summit target lootként nem vagyok biztos..
-
K.J
senior tag
Hali,
A Door-Kicker's Knock mellényt honnan tudom megszerezni?
Már volt nálam, mert kettes szintén áll, de most countdown akárhogy próbálom, nem jön össze, ahogy az Apartment smg sem. -
Anonymus23
veterán
válasz
NoOne1976
üzenetére
Gondolom az alap megvan, hogy be van kapcsolva a global modifier. Inventory fülön (i), felül van a Signature weapontól jobbra eggyel.
Ha ez megvan, akkor a Passive Modifierek között duplán kattintva a kis körre feljön egy lista a választható modifierek közül, és ott lesz, be kell rakni és működik.
Amikor rákattintasz a kis körre feljön a lista, innen kell kiválasztani:

-
NoOne1976
őstag
Ha jól gondolom a Restore 100000 armor via critical recovery feladat esetében módosítót kell berakni. De hogyan? Még soha nem használtam a szezon módosítókat, így fogalmam sincs és nem tudok rájönni.

-
LÁZ
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
nálam még a térképen se mutatja, pedig már párszor találkoztam a szniccsünkkel (ps5)
-

Artists Toolal
-
Anonymus23
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nem, fullon van minden vacakkal...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
napost...másnál is üres a Danny Weaver vendor?
-
K.J
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Arra gondolsz, h valakitől elvette?
Én is nehezen dolgozom fel, de sajnos ez erről szól. Ha jön egy rogue, szembeszállok vele, többnyire vesztes leszek, de szereztem annyi tapasztalatot, h le is terítsem.
-
Hublot
őstag
pvp közben lett egy Eagle Bearer.
-
pzstm
titán
Aki felt hogy jaaaj nem lesz meg a 100-as szint, most erre a hetee dupla szezon XP jar mindenre…..
-

miért aktiv a skilles directive mikor ki van kapcsolva?
be van ragadva itt a cooldown. -
Firefly burster + Cluster seeker mine
Hardwired szettel ez elég vicces egy konfiguráció. Szinte folyamatosan lehet bombázni az ellenfelet.Artillery Turretet is próbáltam, kényelmes, de túl kezdő vagyok, sokat kell vele célozni.
-
Nagus
senior tag
Hát nem sikerült megoldaniuk, hogy a múlt heti manhunt kettes aktivitása letudható legyen...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Pedro78
üzenetére
Én játszogatok, a múlt hetet megtoltam a régi feeling: Golden Bullett és 5x XP miatt, és kitoltam ez alatt a Szezont is lvl100-ra, de csak koca módon játszogatok, meg most a héten van már HG is vendornál, szóval próbálom lecraftolni a hiányzó cuccost a Hotshot csipás szetthez.
A klánunk sem igazán aktív, mindenki minden mással is tolja már, de ha kell egy ember és jó az időpont, akkor tudok menni segíteni!
-
Pedro78
senior tag
Fortnite-al Rocket League-al Valorant-al jatszik de vegigtolta a RDR2-t is mar, most meg epp R6 Siege-t is tolja.
Te meg aktiv vagy ugye? Anno meg toltuk egyutt. Ha esetleg lesz idod/energiad majd egy raidre elmennenk a sracokkal, 4-en vagyunk altalaban.
@granini, sajnos gyorsan repul az ido, hamar ideer majd az is

-
Pedro78
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
12 mult, meg nem talaltuk meg a kozos jatekunkat, de epp reggel emlitettem neki, hogy erdekelne-e.
-
Pedro78
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
kozben utana neztem, gmg-n van ultimate edition (13,20euro), azt irja, felulirja a meglevo verziot. Megvettem, csak a gyere fiokjaval voltam belogolva, ugyhogy most meglett neki is a game.
-
Pedro78
senior tag
y1 pass , elirtam
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok, megvan a jatek megjelenes ota, bar keveset jatszottam vele a kieg is megvan. Viszont a y2 pass kellene nekem es ingame lattam kb 2000 ingame valutaert. /nem tudok most belepni, lehet nem ennyi/ Steamen viszont az ultimate edition 14.99, ami tartalmazza ugye a y1 pass-t is. Namost, ha megveszem steamen, azt ossze tudom kapcsolni a meglevo fiokommal? /Elvileg igen, de jo lenne biztosra tudni./
-
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Speciális ügynök&bádogos kft. Kontroll pontok elfoglalása, parkettázása, szerkezetépítés, teljes kivitelezés. Hívjon bizalommal.
-
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
És a két lefürészelt csövű az smafu?
-
capulet75
addikt

Bob, az egykarú hajléktalan ügynök. Rég nem láttam ezt a bugot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest