- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
faranus #5000 üzenetére
Csak akkor lehet ha tele van a garázsod vagy nincs elég pénzed egy másikra és venni akarsz. Akkor felajánlja és akár az összeset eladhatod egyszerre. Viszont a nyert autókat nem lehet eladni. Szerencsére nekem a rózsaszín mustang a használtautósnál rohad mert nem volt helyem a garázsban
-
fatal`
titán
válasz
faranus #4979 üzenetére
Force Ex simán működik én is avval játszom. Elsőkörben tedd fel a legújabb drivert, sokaknál ez volt a probléma. Második körben pedig: Amikor kéri hogy engedj el mindent akkor valóban engedj el és csak akkor tekerj/nyomj bármit amikor azt írja.
MPH/KPH pedig vagy a game settingsben vagy az interfaceben a unitsnál az imperialt tedd metrcire.
-
D.Orion
veterán
válasz
faranus #4979 üzenetére
MP/H >KM/H
Options > Display Imerial(MP/H)/Metric(KM/H)
(#4974) Petryx: 3-4 oldalt néz vissza ott volt ilyenről beszélgetés. Már többen is vettek online kulcsokat és mindenkinek működött. Egyik bolt, másik bolt.A virágbolti verzió mentése belerakható a hivatalosba. Ezt majd leírja valaki aki tudja is, hogy hogyan.
-
Sirpi
senior tag
válasz
faranus #4979 üzenetére
Na, nekem dettó ugyanez van és vígan megy. 1x nem működött, mikor a játék indítása után dugtam csak be az usb-be, de amúgy tökéletes. Ráadásul nem is szórakoztam a driver-cd-jével, hanem azt mondtam, hogy telepítse hozzá a drivert automatikusan a win, ez volt 1 perc, utána már ment is.
Mindössze arra kellett még figyelni, hogy mikor átállítasz valamit (pl. gáz, fék), akkor előbb kiírja, hogy ne nyomj semmit, és amikor ez eltűnik, akkor szabad csak a gázra/fékre lépni, különben azt fogja hinni, hogy a félig vagy teljesen benyomott állapot a nyugalmi helyzet. A kormány pozíciójánál ugyanígy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPhone topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest