- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabod
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1605 üzenetére
Meg most akkor LIVE-os lesz a játék vagy sem? Nem nagyon emlékszem, hogy milyen is lesz végül, de ezt is felvetették ha jól emlékszem. Ha mondjuk LIVE-os lenne, akkor az pl egy egyész jó módja lenne bónusz kocsik megszerzésének, ha mondjuk MS pontokba kerülnének, amiket achievementekkel is szerezhetsz. Persze tuti nem így lesz, mert abból nincs annyi profit... meg rengeteg MS pont kéne, aminek végülis csak fizetés lenne a vége.
-
zuchy
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1601 üzenetére
Én szerintem a mostani se volt annyira rossz, a V24-es verzióval tűrhető volt. De még nem ér fel a TDU1 non-HC szintre sem. Én sem értem mi a fenének kellett újraírni, az egy jó kerékre számoló fizika volt, szerintem a mostani dobozra számít. Felfüggesztés sincs nagyon benne ahogy észrevettem. Persze még változhat bármi, de én kétlem, hogy ennyi idő alatt meg tudnák csinálni normálisan...
Annyit látni, hogy kínlódnak a fizikával.
Át kellett volna emelni a TDU1 fizikáját, és azon tovább csiszolni.
Értem én mért nem akartak motorokat adni hozzá az elején. Valószínűleg a teljesen megváltozott fizika miatt. Majd kíváncsi leszek, hogy azokat hogy oldják meg, a TDU1-ben az is jó volt.
Szerintem nagyobb szopás belőni ezt a fajta fizikát,(ha lehet egyáltalán) mintha átemelték volna a régit. Na nem károgok tovább, bízzunk, hogy a végére jó lesz. -
StormLine
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1599 üzenetére
többek között ezért nem kéne a bétából szivárogtatni. az NDA nem dísznek van. én bízom az Edenben, lehet hogy kiadás előtt még csiszolják és lehet hogy utána is fogják amikor a kezei közé kapja a nagyközönség. ugyanis mint tudjuk normális supportot terveznek hozzá.
-
zuchy
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1593 üzenetére
Ez is nagyon szép Bugatti. De a Bugattik nem is versenyautónak készülnek, hanem luxus-sportautónak. Bazi erős motor, hatalmas kasztni, fényűző, minimálos belső.
Elvileg a kanyarokban kevésbé kéne jónak lennie a játékban, majd meglátjuk. -
Rusher
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1466 üzenetére
Am a játékban azt nem nagyon tudták megoldani, hogy ne legyen ez a laggolás.....10 emberből 2 kb. aki normálisan, fizikailag is az úton van a többi szellem....azt hittem ezt megcsinálják normálisan, de nem nagyon jött össze....
Am nem olyan rossz a játék, de az irányítás aTDU-hoz képest olyan másabb nekem, graf nem rossz jól néz ki amikor esik az eső és vizes az út, meg a napszak változások is feldobják, a fák jobban néznek ki, de nem az a vaj simán futó stuff ahhoz képest, hogy semmi megváltó nincs benne grafikailag......Barthezz2 erre én is kiváncsi lennék, mert én sem tudom
Bár már mind1 úgyis mindjárt vége a tesztnek és nem sok időm lesz már, hogy kocsikázzak.
-
Rusher
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1463 üzenetére
Kaptál emailben elvileg egy linket a TDU2 honlapjára ahol hitelesíteni kell a serial-t.....azt megcsináltad?
-
válasz
TESCO-Zsömle #1447 üzenetére
Most tesztelgetem, a graf nem rosszabb, ott én voltam a hunyó, mert az új ccc átlőtte a beállításaim, visszatettem, így már ok.
Viszont a kevesebb fps fennáll továbbra is, és megfejthetetlen számomra, mi a baja.
Most ott tartok, hogy ha AA off, environment low, minden más high, ~40-45 fps, ha élsimítás 4x, akkor már 25 alatt. De ha az environment high, a többi low, akkor is felmegy 30 fölé, de ha minden medium, úgy megint csak akad.Az élsimítás most rohadt sokat elvesz, illetve a csúszkák állapotváltozásait sem értem.
Eddig medium environment, a többi high, 4x élsimítás mellett városon kívül megvolt 30 felett, és játszható volt, most ilyen beállításon ~20 fps..
Ja mindez 1920x1080-ban..
-
válasz
TESCO-Zsömle #1441 üzenetére
Hát emberek, ez szerintem egyre rosszabb..
Az irányítást végre megcsinálták, ki lehet venni azt a nyamvadt deadzone-t, és végre normálisan be tudom lőni, bár a pedáljaim még mindig nem tudom használni, mert azt mondja, hogy a kettő ugyan az, így ha valamelyiket beállítom gázra, vagy fékre, a másikat nem engedi, mellette pedig a beállítottól függően magától nyomja a féket, vagy a gázt..
Viszont nálam szarabbul fut, mint eddig
Ugyan azon grafbeállítás mellett most nemhogy a 30 fps-t, sok helyen a 20-at nem éri elViszont végre csinál valamit a többi csúszka is, nem csak az environment, így low-ra rakva, még HD-ban is eléri a 45-50 fps-t is akár(1280-ban 60 felett), viszont már medium-on beesik 30 alá, ha high-ra teszem(environment medium) meg 20-25.. Arról nem beszélve, hogy ha a Fraps szerint van 50 fps-em, akkor is akadozik, és így egyáltalán nem élvezhető. Ez így borzalom..
Lassan kezdek én is a gépre gyanakodni, mert ha csak simán kevés neki a gépem, akkor az elég gáz, mert bár nem a legmodernebb, de nem is tucatgép, és ha ezen nem megy, mi van a többivel.. Viszont ha nálam nem stimmelne valami, akkor meg minden más mért megy normálisan..
Ezt én nem értem, de egy biztos, ha ez így marad, vesztettek egy vevőt, mert hiába tetszene a játék, én így nem veszem meg, mert élvezhetetlen.. -
válasz
TESCO-Zsömle #1119 üzenetére
De szép is lenne
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1049 üzenetére
- Én a játékra leszek kíváncsi, ha kijött. Pont.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1082 üzenetére
[link]
A jogi követeléseknál már csak azt imádom jobban amikor "ez a videó nem elérhető az országodban" -
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1079 üzenetére
Még időben abbahagytad ezt a ragozást. Ki tudja mi lett volna...
Viszont bétakulcsot nekem passzolhattok, szívesen kipróbálnám.
-
csoli31
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #1049 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled. Már egy ideje a játékosok 90%-ának a grafika a lényeg egy játékban. Az az elsődleges szempont, és minden más a hátérbe szorul.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1034 üzenetére
jó, ez oké
de a tdu1 már 3 éves játék
ez meg jövöre jön ki.
2011-et fogunk írni, elég erős hardverek leszenk. mi, fizető, éhes közönség éveket vártunk rá.
erre kijön ez, ahol papirmasé házacskák meg kerítések vannak mindenhol, szögletes, ócska texturák, gyereks kinézet.
egyedül az auto, amivel nincs bajom, meg az ut. de tényleg csak az.
nekem ez most csalodottság volt, de rohadtul. az eddig trailerek szépek voltak (már azok sem voltak olyan hüde odabaszosak, persze, de nem voltak rosszak)
de ezek a most kiszivárgott ingame-ek, hát... ez valami gyenge low grafikás arcade lesz ha így hagyják
de ne legyen igazam! -
Tibiajax
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1032 üzenetére
nem tudom, de ez nekem már kiábrándítónak tünik
lehet, velem van a baj
az autok, meg az utak jok lesznek, de a többi.. a környezeti elemek, házak, növényzet..elég elkeserítő -
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1013 üzenetére
Így van, úgyhogy egyenlőre még csak itthonról fogom tolni
GypsFulvus: Majd azt mondom, hogy az info-anyag része a tesztelés, és a bugok keresése
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1010 üzenetére
Majd jó hátra ülök
Megérné, mert az is biztos, hogy durván jobb a net bent, mint itthon, nem lenne szakadás, meg lag, meg miegyéb
-
madstunt
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #986 üzenetére
csak mondom én erre válaszoltam anno az elévüléssel:
A serverre mentés szerintem azért is necces, mivel nem mindenki egy profillal játszik, illetve ha elfelejti a jelszót és nem tudja lekérni (megszünt e-mail stb miatt), akkor csinál újat. Ha azzal számolunk, hogy a lámák telepítésenként újat csinálnak, a profik max 2-t akkor is millióra rúghat a mentett profilok száma azt meg kezelni nem egyszerű.abban egyetértek veled és meg sem kérdőjeleztelek hogy simán elférne az a sokmillió profil...
-
madstunt
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #984 üzenetére
jó csak lentebb a kolléga felvetette a dolgot én meg írtam rá egy megoldást. mondjuk valszeg most nagyobb mentések lesznek...
-
válasz
TESCO-Zsömle #976 üzenetére
Hát, akkor még kérdezek párat az alaplap topicban, de egyébként pontosan, hogy azt csinálja tesóm, vidiket renderel xD ráhibáztál, amúgy meg mondom ahhoz nem nyúlhatok hozzá szal.
-
válasz
TESCO-Zsömle #960 üzenetére
Igazából megmarad, mivel ez a családi gép és saját lesz.
-
válasz
TESCO-Zsömle #956 üzenetére
Nem csak vga lesz cserélve. Minden. Méghozzá véleményem szerint egy elég kis pöpec gép lesz (5850,955be proci, 4gb-1333mhz ram, 400w)
A baj az, hogy ez sajna csak jövőre lesz meg, mert még nem dolgozhatok
De majd szüleimet megfűzöm, hogy szálljanak be egy monitorral
Addig is kibírom a farcry egyel FULL GRAFON omgel sem hittem volna h megy fullon, amúgy szerintem ugyan akkora durranás volt, mint most a farcry 2, vagy crysis.
-
madstunt
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #956 üzenetére
hát nekem teljes gépcsere lesz októberben, addig meg úgyse jön ki. najó 1-2 dolgot nemcserélek(wincsi meg vga) merthogy bótoltam elég olcsón egy HD4670-t. majd meglátjuk megy-e de mindenképpen necces lesz
-
zuchy
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #940 üzenetére
mert idegesítő/unalmas 100km-enként tankolni a Veyron-t...
Az tényleg az lenne szerintem...
-
StormLine
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #942 üzenetére
annyiban működik hogy beengedi a a HCseket is ugyanarra a layerre, de ugyanígy unalmas rájuk is várni. és keltette a feszültséget hogy "fúj te HCs vagy", "fúj te normalos vagy".
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #940 üzenetére
hagyjuk most az ironikus részét...
tegyük fel, együtt akarunk kruzolni.. valakinek fogy majd közben a benzin, valakinek meg nem?? valaki lesz majd mindig egy csoportban, aki szól, várjatok, nekem most tankolnom kell, a többiek meg vagy megvárják, vagy nem??
mi a rák értelme lenne így ennek?
ha berakják, legyen mindenkinek és ne lehessen kapcsolgatni.. nemcsak idegesítő lenne így másoknak, hanem unreális is...
ha meg kihagyják, akkor hagyják ki. kombinált megoldás sztem egy haszontalan faszság lenne -
Tibiajax
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #930 üzenetére
azt kifejted, milyen lényegi értelme is lenne a kapcsolható üzemanyag-fogyasztásnak?..
-
szabod
senior tag
válasz
De megmontad!
Én meg optimistán álltam hozzá, biztos marketingfogás, hogy még ingame videók sincsenek....
Most is optimsta leszek: Nézzük a jobb oldalát! Több időnk lesz bétázni
(már ha lesz vmikor open beta)
-
Davetim
tag
válasz
Na zsír, még a végén lediplomázok mire kijön.
Azt jól értem hogy elsősorban a konzolos verziók miatt csúszik? Mert akkor legalább attól nem kell félni, hogy pcre még pluszba késik fél évet.
-
szabod
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #922 üzenetére
Plusz később egy pakkal megkapjuk az előrendelős akcióban szereplő autókat egy laza 5000-ért
-
StormLine
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #917 üzenetére
ja ebben a cikkben 208at írnak, de sztem akkor még meg se volt az összes licenszük.
-
e=mc²
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #917 üzenetére
Ne aggodj, majd jonni fog egy pack, amit majd jol meg lehet venni.
-
Davetim
tag
válasz
TESCO-Zsömle #913 üzenetére
Hehe, az X3-at én is bepróbáltam a nyáron, rendesen ledöbbentem rajta hogy ilyen létezik, de kénytelen voltam betenni a "majd ha sok időm lesz" mappába. Az biztos hogy el lehet vele lenni egy darabig
-
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #913 üzenetére
Lehet nekem is csak neki kéne állni oblivionnak, az is kitart egy darabig összes kieggel
Ezek a humorok már fájnak -
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #908 üzenetére
Forgasd ki a szavaim
Akkor autók na, LOL nem is tudtam hogy ezt is tütü-nek hívják
-
madstunt
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #903 üzenetére
én unofficial listára nem alapoznék semmit
-
szabod
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #903 üzenetére
Dagger GT
500km/h te jó ég. Nem mintha ki tudná használni bárhol is, igaz ennyi erővel egyik sportkocsi sem tudja....
Még én az SSC Ultimate Aerot is megemlíteném, a világ 2 leggyorsabb kocsija (a Veyron Super Sport előzte meg, de eddig ő volt az a 1.), 412.28 km/h. Ezzel is szívesen mennék a TDU2-ben. Jobban tetszik, mint a Veyron, nekem annak a formája sosem jött be annyira. Ez meg egy nagyon kicsit hasonlít a Saleen S7-re is
-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #900 üzenetére
Ez még valamelyik NFS-ben volt benne ha nem tévedek akkor a 2-ben.
-
zuchy
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #900 üzenetére
Én mindig is akartam Bugatti Veyront a játékba, most benne lesz, rajt van a borítón.
Gondolom olyasmi lesz, mint amikor a Crysler ME-FOUR Twelve-t kapja meg az ember, ha megcsinálta minden versenyt aranyra. Tuningolni nem is lehet. A Veyron is tuti valami ekszlúzív kocsi lesz. Hogy lehet-e tuningolni azt nem tudom, szerintem nem. Bár lehet kevés az 1001 lóerő és az 1250Nm.De az Aston Martin One-77 is ide sorolható. Nem tudom lesz-e benne Enzo FXX?
-
szabod
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #891 üzenetére
Legalább megismerem a játékot
Márciusig nem volt netem tavaly júniustól. hát ez idő altt én elvoltam az offline móddal, és az sem zavar ha újra meg kell csinálnom
-
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #881 üzenetére
Már csak 43-at kell aludni, és kezdődhet Ibiza felfedezése
Steamen nincs semmi pre cucc hozzá, de mindegy, már be van szerezve az a lényeg, csak még tölteni nem engediBétakód alatt mit értesz pontosan? Bárki "szabadon" kipróbálhatja, vagy bétateszt ez is?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #879 üzenetére
A HD4770-es egyébként olyan 200% körül lenne.
-
madstunt
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #876 üzenetére
mondom nincs meg a 9500 csak ajánlottak olcsón egyett és gondoltam lehet jó lesz de ezek szerint nemnagyon
amúgy milyen oldalról van a graph?
-
szabod
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #873 üzenetére
Ejj milyen lista már ez?
A HD 4770-et meg szépen kifelejtik róla? Nem baj, biztos el rajta futkorászni a játék valahogy
-
madstunt
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #873 üzenetére
hánem ingyen mert éppen nézek valami megoldást hogy olyan VGA-t kerítsek minél olcsóbban amin már 800*600ban elmegy
ti mit ajánlotok? -
fatal`
titán
válasz
TESCO-Zsömle #867 üzenetére
-
fatal`
titán
válasz
TESCO-Zsömle #864 üzenetére
Nem mondtam, hogy annyiért árulják, nekem adnak annyiért
-
szabod
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #859 üzenetére
MTZ-t
-
fatal`
titán
válasz
Ki mondta, hogy 1 milláért adom el?
Azt mondtam annyiért kell.
-
bazso29
aktív tag
válasz
Az előbb linkelted.
De most komolyan.. Kezd egy kicsit szánalmas lenni, hogy még mindig nem megy a béta.
-
szabod
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #855 üzenetére
Hát elvagytok
Fél millió forintért én is vennék, 2-t is
-
fatal`
titán
válasz
TESCO-Zsömle #853 üzenetére
Mondom forintban fél millióért.
-
fatal`
titán
válasz
TESCO-Zsömle #850 üzenetére
Annyiért jöhet. Persze forintban
-
blazsey2
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #850 üzenetére
Akkor ezt sem veszem meg
Inkább elkezdem gyűjteni a lóvét a TDU2-re mert hamarosan itt van szeptember -
Yamaha R1
tag
válasz
TESCO-Zsömle #834 üzenetére
Kicsit Diablo HC feelingje lenne. Ha nem figyelsz oda, bukod.
-
fatal`
titán
válasz
Nyílvánvalóan úgy kellett volna megoldani, hogy vagy csak krúz alatt fogyjon az üzemanyag, vagy verseny előtt írja ki, ha kevés.
-
válasz
TESCO-Zsömle #840 üzenetére
Angolul tudok, csak gondoltam, mivel a topikban már mindenki beregelt, ezért tudja mit kell beírni. 2. email, tel.szám, mégis mit?
-
bazso29
aktív tag
válasz
Szerintem óriási lenne. ..vagy sima krúz közben kifogy a benzined, átpattansz a cimbi verdájába és hazavisz.
Bízzunk benne, hogy dlc-ben később megkapjuk ezt is.Tölthető a korábban linkelt videó zenéje.
-
szabod
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #791 üzenetére
Akkor elküldi priviben az érdeklődőknek a tapasztalatait. Így a firkász meg cseszheti
-
zuchy
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #793 üzenetére
Ne aggódj, meg lesznek keresve a hibák.
Amúgy meg ha eljutottál egy szintre akkor automatikusan újrakezded. És úgy vettem ki, hogy egyetlenegy kocsi van csak benne. Bár ahhoz tényleg ki kéne már próbálni.
De nem rajtam múlik a dolog.
Szerintem elég sokan jelentkeztek a bétára angol tudás hiányában.Meg ha biztosra akartak volna menni, akkor csak az usából, angliából, meg asztráliából, meg egy pár angol gyarmatból sorsoltak volna.De nem is azt mondom, hogy egy szót se tudok angolból...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #793 üzenetére
valld be, az irigység ölt csak tested a hszeidben, Zsömle.....
-
szabod
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #784 üzenetére
Hát szerintem nagy ívben sz@rnának ők arra, hogy perekkel foglalkozzanak. Megadok hamis adatokat, egy internetkávézóban, hogy nég IP alapján se nyomozzanak le oszt kész. Ha meg képet csinálok, feltöltöm vmilyen képmegosztó oldalra privátként, vagy egy rarban data.hu-ra és csak nektek adnám meg a linket. Meg lehet itt oldani mindent, úgyhogy én nyugodtan ülök és várom a képeket, vagy ha esetleg bekerülök, akkor meg küldöm majd ezerrel
-
zuchy
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #784 üzenetére
NDA-pert Isten ments.
Én úgy hallottam, hogy 1000 teszter lesz.
-
StormLine
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #760 üzenetére
mindenki megkapta az ingame üzenetet TDU1ben?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #760 üzenetére
ne félj, szeptember közepén már nem fog pangani...
-
StormLine
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #727 üzenetére
pont ma néztem egy másik Gallardo tuningot, azt valahogy jobban TDU2be illőnek vélem
legalábbis az alapjátékba. aztán tényleg jöhet valami rally DLC ha úgy alakulnak a dolgok
-
bazso29
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #698 üzenetére
Jah, messze még a pc-s megjelenés..
"Ha a játékosok azt mondják, szórakozóhelyeket akarnak, akkor mi megcsináljuk nekik."
Csak nehogy elsőként egy gyors és stabil szervert kelljen kérnünk. Egyébként tetszik a felfogás, remélem valóban fognak vele foglalkozni a kiadás után is, nem úgy, mint az első résszel. Jó lenne már egy bugmentes tdu. -
rgtc
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle #698 üzenetére
24
-
Davetim
tag
válasz
TESCO-Zsömle #692 üzenetére
#662 Mindig random az új vezető. Hogy ki nyer, az még nem derült ki. De el tudnám képzelni hogy időre megy, amolyan csapatos time challange.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #660 üzenetére
Nekem a BMW-k hiányoznak
Z3 Coupe, M3, M5, M6, X5, X6, És persze a jó öreg 99'-es fekete 735-ös
(Transporter 1)
Szép álmok!
-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #671 üzenetére
Titkon örülnék neki.( több időm lenne F1 2010-ezni)
Viszont nem szeretném hogy csússzon, ha már bejelentették és ezt állítják, mostmár tartsák be a szavukat. -
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #657 üzenetére
Ebben az intervívben még mindig sept 24.ét mond minden platformra. reméljk nem csúsztatják jobban.
Nekem elég lesz egy Golf VI és egy Sirocco is bele.
-
szabod
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #667 üzenetére
Remélem meg lehet oldani, anno Fel ezt írta:
"A Rufok azért kerülhettek bele a TDUba, mert papíron már nem Porschék, a forgalmijukba a Ruf neve kerül, mint gyártó. Az AC, Alpina, Hamann esetében pedig továbra is BMW marad a gyártó, uh így nem tudják megkerülni a dolgot...
Viszont az NFS-be hasonló okok miatt nem kerülhet pl. Ferrari/Maserati... (az is igaz, hogy az utóbbi nfsek világában elég idegennek hatna egy agyontuningolt Ferrari.)"Remélem, hogy nincs igaza
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #667 üzenetére
Hohóóó
Az komoly lenne!
-
szabod
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #660 üzenetére
az utcán én is
-
szabod
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #654 üzenetére
Végülis felesleges erről beszélni, hogy lesz-e vagy nem. Majd 1-2 hónap múlva úgyis tudni fogjuk
-
szabod
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #652 üzenetére
Na ja, amúgy nekem ez a borító jobban tetszik. Majd ha megerősítik hivatalosan is, akkor mindkét kérdéses dolog megoldódik. Bár szerintem attól, hogy a HP-ban lesz Veyron, az nem jelenti, hogy ebben nem lehet. Mondjuk ha a Porsche és BMW mizériára gondolunk...
-
zuchy
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #629 üzenetére
Nem fogunk unatkozni. Rádió is lesz benne, ha jó értettem.
-
StormLine
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #603 üzenetére
én majd ingame képekkel ha kijön a játék.
-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #590 üzenetére
Ez így igaz. Nemsokára jön a Singularity, na az is UE3-mas de eddig aki nem figyelte a történéseket az nem is tudta ezt.
Viszont itt volt szó valami 16.-áról még nemrég. Nem akkor kéne kezdődnie a bétának?
Habár email-t nem kaptam igy nem tudom. -
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #588 üzenetére
Az meg ugye a motortól függ... viszont nekem még mindig nem tiszta, hogy ez most akkor új motor, vagy a felturbózott régi?
Meg úgy őszintén, tényleg kíváncsi vagyok erre a gépigényre a valóságban. Tudom, hogy 2010, de ez nem Crysis akkor sem. Érdekel, hogy mire elég egy középvas
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #586 üzenetére
(ez zuchy-nak is megy)
Igen, a táv dob meg mindent, ez tény. Oblivion is 4 éves játék, és egy kis .ini buherálással, ha 2-3x olyan messze is fákat meg füvet akarok, akkor az lazán kétvállra fekteti a gépem, de komolyan még előtte körbe is röhögi.
Viszont, remélem, hogy épp ezért jól skálázható lesz. Ha nem 10km-t látok szépen, hanem csak 1-2őt, de rá tudok dobni egy 2 vagy 4x AA-t, akkor én már boldog leszek.
mod: Mi ezen a forceolt? HDR és AA ugye megy együtt, és bár a játékban nincs sok lehetőség állítgatni, a forceAF-en kívül mi más lehet még? Az meg nem nagy különbség, és amúgy sem gond szerintem, hisz ha egyszer tudja a játék, akkor miért ne?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #581 üzenetére
Okos enged, szamár szenved, Te folytattad
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #571 üzenetére
Kötekedni akarsz?
-
madstunt
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #577 üzenetére
öreg mög lassú vagyok hé
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #568 üzenetére
Szimpla
Hát benne jó ha van, de a kigyullad azé' nem pont ugyanaz a kategória
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #565 üzenetére
Persze. Hiányzott a francnak, hogy kigyulladjon a motor, meg túlmelegedjen a fék, oszt aztá' nem fog fogni
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #556 üzenetére
Ezt nagyon kevés játékban csinálják meg. Talán GranTurismo 4-ben láttam utoljára.
Hm. 2:26-nál gyanúsan kiélesedő Car Wash is jelenthet valamit.Jó látni, hogy figyeltek a részletekre. Tető le/fel nyitása, lámpa, elvileg index is, koszolódik a kocsi és talán le is lehet majd mosni.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Látom muszáj lesz vennem kormáynt + pedált.
Ahogy elnéztem elég sok van használtan is itt a ph!-n. -
zuchy
őstag
válasz
Hát adja az ég, hogy legyen benne.
-
madstunt
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #534 üzenetére
külföldi tapasztalataim alapján angolul sokkal jobban tudok részegen mint magyarul
örüljetek hogy ezt még ki lehetett olvasni ellenben evvel[link]
-
madstunt
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #532 üzenetére
olyan seggrészeg voltam hogy eszembe nem jutott
-
madstunt
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #529 üzenetére
use opera
-
DigitXT
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #529 üzenetére
Kérd meg a Google-t.
-
DigitXT
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #526 üzenetére
Pszt: Yarip.
Nekem bevált. A Forma 1 topik is olyan békés
egy "hangadó" feketelistára tétele után, hogy csak na. -
StormLine
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #522 üzenetére
úgy nem emléxel ahogy arra vélsz emlékezni hogy mindenkinek saját szervere lesz? (ami nem hangzott el sehol)
be kell jelentkezni és akkor a beküldő oldalon a beviteli mező alatt van egy radio gomb és mellette a szöveg "I am a resident of USA or Canada.". de ez bővebben ki van fejtve a szabályok oldalán az eligibility pontban.
-
DigitXT
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #504 üzenetére
Miért kellene Amerikához műholdra mennie a netnek?
Egyelőre még kitartanak a transzatlanti optikai kábelek.Szerk: amúgy én is jelentkeztem erre a bétatesztre, de
belegondolva annyira nem örülnék neki, hiszen az nem
csak móka és kacagás, hanem hibakeresés + jelentés.
Más tesztelje: én meg élvezem a hibátlan eredményt. -
szabod
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #514 üzenetére
A PH-s TDU-sok közül mindenki fog kapni e-mailt, ezt nem tudtad?
-
szabod
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #512 üzenetére
Nekem már az is tetszene, hogy kapnék egy e-mailt, hogy bekerültem a bétások közé...
-
szabod
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #499 üzenetére
Hát úgy nekem is van 16
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest