- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tomsolo #7276 üzenetére
* Koenigsegg CCXR performance tweaked to be competitive with Bugatti Veyrons
* Lobby: Club cars are now allowed in multiplayer and solo modes* Unable to enter sessions with a co-driver
* We scrutinize savegames for specific hacks and take measures when they are detected* Unable to start a multiplayer race with the Caterham Superlight R500
* Unable to play club races with club carsA dőlt-betűshöz annyit, hogy a házi-festést legalizálhatnák. Annyira szeretném a két caterham-et ilyenre festeni, hogy arra szó nincs.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
fatal`
titán
válasz
tomsolo #7125 üzenetére
Ja nem mentem tovább, de 12 fontot írt, a buyt nem nyomokdtam mert minek.
Mostmár újra 25 font egyébként.
(#7126) polonic: Ja ezt meg nem figyeltem. Mindenesetre akkor érdekes, hogy dollárban fizetve majd feleannyiba kerül
(#7131) Emunem: Sima uninstallnál is előjön, de minek akarod megint újrarakni
Egyébként szerintem nincs korlátozva az install, vagy, ha mégis akkor a securom oldalán újra lehet kérni.
(#7132) Emunem: Csak a regisztrált Fraps rögzít hangot azt hiszem.
-
bazso29
aktív tag
válasz
tomsolo #7100 üzenetére
Sok pénz mozog mostanában privátban, kár, hogy az ismerősök bő 90%-a már nem játszik, totál halott a crc. Ideje lenne már a patchnek, de szerintem az is tele lehet bugokkal, azért várunk rá.
Raktam fel még egy rövid versenyt amin pizzát kell időre szállítani Ibizán, 600ezer borravaló a leggyorsabbnak szombat dél körül. -
bazso29
aktív tag
válasz
tomsolo #7054 üzenetére
Megszegtem szigorú szabályomat és újra kézi kuplungoltam privátban, de csak ezen a versenyen csak a bug miatt: 2'55'79 sok hibával.
-
czundermák
aktív tag
válasz
tomsolo #7029 üzenetére
Sok esetben ahogy mondod ez a helyzet.
Adott egy verda, adsz neki 2-es tuningot, nagyon szépen gyorsul, 5-ből 6-ba váltásnál szépen adja a fordulatszámot.
Feltolod 4-re, szintén nagyon szépen gyorsul, de 5-ből 6-ba már az egész el van b...va. Szó szerint megáll a tudomány, 1 másodperc +1km/h. Hirtelen az A2 Astonon kivül tudnék még pár kocsit mondani ami így viselkedik.
Egy idő után frusztráló, mert látszik rajt és érezni, hogy menne... el van szúrva a játék oldaláról a dolog. -
Davetim
tag
válasz
tomsolo #7018 üzenetére
Mire elolvastam a kommented, már javítottam is rajta. Csináltam videót is, nehogy valaki azt higgye, ezt is meghekkeltem
Volna még mit javítani rajta, ráadásul néhány jól választott útlevágással rengeteg lehet nyerni, de inkább maradtam az úton.
Raktam fel egy másik vidit is, a Bronco féle Kart Race-ről.
Azt nem tudom még, hogy a véletlenül elcsítelt futamot megnyertem e, több napos csúszással szoktam kapni az értesítőket...
-
Fel
addikt
válasz
tomsolo #7004 üzenetére
Valamit piszkálgatnak a franciák. Én is megkaptam. Tutira klubtag vagyok, benéztem a klubházba, de semmi változás nem történt a rangomban (eddig is "member" voltam, most is az vagyok).
Tegnap, kaszinóba belépéskor azzal üdvözölt a program, hogy szintet léptem... Elsőként elértem az 1-es szintet, OK, majd a kettest is, OK, és végül felugrottam a harmadikra is. A gond ezzel csak az, hogy már jóideje a 6. szinten tanyázok a kaszinóban... Úgyhogy kicsit furcsán néztem. Gyors Esc, majd game progress ellenőrzés, és minden rendben volt.
Szóval szerintem valamit bizgerélnek a srácok, szerver oldalon, csak lehet maguk sem tudják mit... -
czundermák
aktív tag
válasz
tomsolo #7004 üzenetére
Nőtt a klub "rangod"
4 van asszem, aztán, hogy a Vezetőn és a helyettesen kívül ki tudja állítani azt nem tudom.
Piros: Nagyjónagyfőnöktörzsfőnök
Sárga: Nagyjónagyfőnöktörzsfőnökhelyettes
Zöld: Tag
Kék: jelentkező de nemtudom a meghívott emberek ilyen színt kapnak-e avagy nem. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tomsolo #6999 üzenetére
Ticketre a válasz:
Greetings Thank you very much for your report, unfortunately this can only be investigated by the development team, we recommend you posting this issue in the forum so can developers review this problem. Forum Link: http://forums.testdriveunlimited2.com/ Thank you for contacting us.
Az aláhúzott rész: Nagyon köszönjük a bejelentést
sz: Vagy azt várod, hogy mindenki külön megköszöni, aki kapcsolatba kerül a problémával?
-
Davetim
tag
válasz
tomsolo #6947 üzenetére
Egy support ticketet már küldtem.
Ahogy Bronco is mondta, lehetne üzenni valahogy az egyik devnek a fórumon.
Nyilvánosságra is hozhatjuk a módszert, hogy mindenki tudja, ez a legfeltűnőbb
Így is el lehet érni, hogy minél hamarabb kijavítsák. Viszont ha így se történik semmi, akkor a public crc-nek lőttek.
-
DigitXT
félisten
válasz
tomsolo #6792 üzenetére
Csevegni lehet, csak nem akartam (még egyszer) belemenni, hogy
számomra miért nem igazán bejövős az ilyen típusú "versenypálya".
(Ettől függetlenül gratulálok én is azoknak, akik ezt végigküzdötték,
és még a jó időkre is rágyúrtak, stb.) Én kétszer próbáltam meg.
Természetesen éjszaka volt - és menetrend szerint esni is kezdett,
úgyhogy hagytam a fenébe: ez legalább a játék hibája, hogy ilyen...Nem kéne ilyen érzékenynek lenni...
Szerk: nem sértődtem meg, remélem te sem fogsz, mint múltkor.
(Amúgy én pont az agyatlan "padló gázos" pályákat nem szeretem,
mivel egyenesben gyorsan menni bárki tud - node kanyarban ugye.)
Szóval egy kellemes íves cucc bejövős: max. a billeseknek hátrány. -
DigitXT
félisten
válasz
tomsolo #6790 üzenetére
Lehet benne kanyar, csak ez a "stílus" nem jön be.
180 fokos (kézifékes) forduló egy sikátorban?Ja,
billel lehet, hogy sima ügy, de a kormányom nem
gyilkolom. Ma megnéztem, de 100x élvezetesebb
volt a Czunder-féle Atom-os karika, így azt toltam.
Nem kell válaszolni, ez csak egy vélemény volt. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tomsolo #6689 üzenetére
TDU1-be olyan is volt, hogy ha átírtad a pálya nevét, vagy leírását, nem kellett új tesztkört futni. TDU2-ben kell. Ráadásul vannak tiltott szavak/karakterek, amikről persze nincs lista.
Persze a név nem is nagyon számít, hisz nem lehet se név, se nyeremény szerint sorba rendezni az elérhető versenyeket.Franciák...
-
Enton
addikt
válasz
tomsolo #6689 üzenetére
Gondolom ez az elmentett versenyeknél van így csak, hiszen ha realtime csinálod a pályát mész rajta feltöltöd nem reklamál.
20:40 kor indulok egy Oahu körre Lanca Deltával (C4 osztály), akinek van kedve csatlakozni azt szívesen várom, lehetőleg classik car-ral, indulás helye északi reptér(ami üzemel a két sziget közt) melletti autósiskola betonpályája.
Online név ha valaki nem vett volna még fel: Enton
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tomsolo #6571 üzenetére
1. akármikor blacklistre tehetsz embert.
Ami minden induláskor (de néha még az se kell) törlődik, és CvC-nél, multinál kb semmit sem ér.*
A reportolás sem ér fabatkát sem. Ugyanúgy fent vannak, akiket heteken át jelentettünk minden (szándékos) lökésért. A végén már ők röhögtek rajtunk, hogy ezzel töltjük az időt verseny helyett... (Ahol hosszú cicin voltunk)
* - Lehet ez csak nálam van így, nincs összehasonlítási alapom.
hunfatal: Mert az alapjátékot a csíterek is megveszik, ha online akarják tolni. (PÉNZ)
-
bazso29
aktív tag
válasz
tomsolo #6507 üzenetére
Kuplung és kézifék nem zárja ki egymást. 180foknál kisebb kanyarban még nem sok értelmét láttam használni, én csak akkor nyúlok hozzá ha lecsúszok az ívről ami egyenlő azzal, hogy ugrott is a jó idő. Persze ha be kell majd menni az enzoval a várba, akkor duplagombozás lesz 1 ujjal.
-
DigitXT
félisten
válasz
tomsolo #6505 üzenetére
Érdekes amúgy, hogy a "kuplung-hack"-kel sem sikerült még jó időt mennem.
Nagyon elóvatoskodom; viszont összehasonlíthatatlanul jobb feeling kormánnyal. (Valszeg ha kombinálni lehetne gamepad-et a gyors váltással, gyorsabb lennék, de az már nem biztos, hogy egyszerűen utol tudnám érni Opelost. Igaz, ő is írta, hogy általában 3:13-akat ment rajta, és kiugrónak számított a 3:10, de végül csak 3:07 lett a jó idő, és állítása szerint még másodpercek maradtak benne, ami... Húzós.)
Viszont nemigen lesz időm "kormányozni", sz'al lassan kezd kifújni nekem a játék.
Biztos meg fogom nézni az új pályádat is, csak nem tudom, mikor.
-
bazso29
aktív tag
válasz
tomsolo #6454 üzenetére
Nem volt az küzdelem, viszont míg menet közben gyönyörködtem a tájban hallgatva a bogár hangját és a csiripelő madarakat egy bizonyos film jutott az eszembe.
-
bazso29
aktív tag
válasz
tomsolo #6438 üzenetére
Ez a 3'07-es replay. Hogy miért később ér be visszajátszásnál azt nem tudom, ahogy azt se miért nincsenek hudok és cp-k, de ha kipróbálod nálad is csúszni fog. Elég bugos az egész, szinte semmi értelme nincs, de fraps mellett még így is lagol, verseny közben meg vezetni se lehetne.
-
DigitXT
félisten
válasz
tomsolo #6418 üzenetére
Azóta* amúgy mentem egy 3:14-es alapot a gyakorló verzión,
az már a vállalható kategória, bár közel sem tökéletes. Sajna
némi bünti mindenképp befigyel, mert van egy rész, ahol felüt
az út, ami kicsit kellemetlen (de gondolom mindenkinek felüt).Mondjuk ha belegondolok, hogy ehhez mennyi gyakorlás kellett,
ha ezt az 50K-s verzión nyomtam volna, már nem lenne pénzem.*: nemrég. Most legalább reggel volt, tiszta idő. Azért hagytam
ott a Narduccit, mert ott meg épp szakadni kezdett, bár láttam,
hogy eléggé odapörköltek a srácok (Bronco, Davetim): -5s! -
DigitXT
félisten
válasz
tomsolo #6390 üzenetére
Linkeltem egy csomó videót TDU1-es futamokról.
Hasonlók lennének számomra megfelelők, de ez
nem jelenti azt, hogy ilyeneket kellene csinálnod!
(Azokat majd a "pékárú" megcsinálja, ne aggódj.)Mint írtam, elismerem a munkádat. Mint minden
alkotás, ez sem tetszhet mindenkinek ugyanúgy.Érdekes pálya lett, de több idegességet okozott
(nekem!), mint szórakozást, ezért nem indulok...te meg folyamatosan mellébeszélsz
Ha szövegértésbeli problémáid vannak, arról nem
én tehetek. (Sőt, mondtam azt is, hogy hagyd el
a személyeskedést, úgy látom nem sikerült...)
Légy szíves a jövőben hanyagold a baszogatást:
leírtam 1 tapasztalatot (ez a duma, duma, duma)
és kész. Pont. Nem akarok többet erről hallani...
Ha másképp nem megy, ne szólj hozzám itt.Írtad, hogy nem vagy nagy PH!-s, és ezt már be
is bizonyítottad (többször), tehát nem kötelező
minden HSZ-emre reagálnod.Ugye nem?
#6391: ettől függetlenül én nem vágok szívesen.
(Más játékban előfordult, hogy a "világbajnoki" időt
tartókat leutánozva vágtam, erre engem kezdtek el
baszogatni a fórumon, hogy hülye cheater vagyok,
pedig a játék ott és akkor megengedte. Fél mp volt
csak a különbség, de a habzószájúak ezt már nem
tudták felfogni: ezek után én nem fogok trükközni...) -
DigitXT
félisten
válasz
tomsolo #6388 üzenetére
Nem keserítesz el: nem indulok a 2-n és mindenki happy.
A levágással kapcsolatban meg épp te tettél javaslatot, ez a
gáz: bazso állítja, hogy ő nem vágott, én meg elhiszem neki.Szerintem kritikát nem csak az fogalmazhat meg, aki maga
jobbat csinál az adott cuccnál: leírtam, hogy nekem mi nem
tetszik - a nosztalgiázás meg sajnálom, ha nem érdekelt.Mi lenne, ha elfogadnád (végre), hogy ez egy vélemény?
Elismerem a munkádat, és nem veled van bajom, szóval a
személyeskedésbe szerintem bele se kezdj, ha lehet. -
DigitXT
félisten
válasz
tomsolo #6382 üzenetére
Nem ellened beszéltem, félre ne értsd.
Csak leültem tegnap,
hogy egy kicsit kikapcsolódok, de bekattant, hogy ott van ez a
jó kis Trick Track, amin valami bődületes hátránnyal vagyok fent
a listán, ami már mégsem járja. Gondoltam megyek valami jobb
időt. Csakhogy esett, aztán éjszaka lett, de nem zavart: toltam.(Igaz, ittam egy kis Porto Rico-t, szóval nem biztos, hogy hibátlan
volt a vezetésem, de sebaj.) Volt, hogy mentem az idővel, egy-egy
"őrültebb manővernél" még hoztam is, de összerakni nem tudtam,
ill. zöldben sosem voltam, a már emlegetett első kanyar miatt...A végére totál felb*szott, hogy nem tudok egy épkézláb időt menni.
Ráadásul mindkét kezem megfájdult a gamepad-em kezelésétől.Szóval tőlem csinálhatsz akármilyen pályát: ha ilyen idegölő lesz,
akkor egyszerűen nem indulok rajta (nem szoktam égetni magam
körbekocogással). Van pár vidim: komolyan vettem a bajnokságot.A legfőbb bajom az, hogy van, ahol "megéri" vágni. Ez nem az én
stílusom, sajnálom. Vagy befordulok az aszfalton, vagy nem, ezen
pályán több helyen előfordult, hogy nem. C'est la vie. (Van, ahol jól
keresztbe repülve lehet másodperceket faragni, de az nem verseny
hanem hazardírozás - meg mittudomén.) Kíváncsi vagyok, hogy az
a 3:11 hányszor jött össze az első helyezettnek... Én egy 3:13-mal
már bőven elégedett lennék, de annyit sem sikerült összepakolnom.Tizedek farigcsálásához meg nem a TDU a legjobb játék.
Látszik, hogy nem voltál itt, amikor az első rész bajnokságai voltak...
Perszehogy nem a legjobb játék erre a célra, de ha van 2-3 őrült, aki
ráfekszik a témára, akkor ilyen közel kerülnek egymás idejéhez.
Igen, akár 2 perc fölötti pályán is: 20-30 mp lemaradás tolerálhatatlan.Szerk: ha esetleg azt látod a stat-ban, hogy 40-50x nekifutottam,
akkor közlöm, hogy ez simán lehet. Ugyanis ha elb*sztam, akkor
restart. Szóval ez közel sem jelenti, hogy 40-50x végigmentem.Szerk: egyébként nem tudom, milyen ovál pályáról beszélsz, talán
nem kéne látatlanban megítélni a TESCO által szerkesztett cuccot.
Ha gondolod nézd meg, milyen kis ovál pályák voltak a vidik között!
Egyébként idővel egész megszoktam az Enzo hangját: kibírható.
(Legalább itt már nem akadozik a hangja, mint az első részben...)
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tomsolo #6339 üzenetére
Velem ilyenek miért nem történnek? Addig fejném még nem éri a tőgye a földet.
Engem egyik élyszaka útfestegetés közben talált meg egy Veyron-huszár. Kb 250-el csattant belém miközben kihívott. El akartam fogadni, de amint meglátta, hogy SS-el vagyok visszavonta...
Am engem rendszeresen villognak le Veyronnal, mikor A2 vagy az alatti géposztállyal vagyok. Mikor nálam is az van, béke és nyugalom.
Airport Sprinten futunk 5 versenyt ahol 4-nél jobb helyen nem végzek, aztán futok egy 1. időt és mindenki lelép. Még az is, aki lvl4-es SS-el van, pedig az enyém Stock...
Vicc ez az egész, na...
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tomsolo #6331 üzenetére
Addig is ott van a Landwirtschafts Simulator 2011 gyakorolni.
-
tomsolo
addikt
válasz
tomsolo #6317 üzenetére
Lehet javaslatot tenni, ki minek örülne, de a helyszín fix, és nagyon nehéz lesz - sőt lesz benne valami ami nem sok versenyen van.
(Ez sok ember agyát felfogja baszni).
Ha nagyon nagy az ENZO undor lehet autóra javaslatot tenni - csak milllió alatti A-s kocsi lehet. Pénzen még gondolkodok, lehet kétféle lesz beküldve egy gyakorló verzió meg egy rendes rajtpénzes millás végösszeggel.
-
DigitXT
félisten
válasz
tomsolo #6305 üzenetére
Sajnos én is megfigyeltem, hogy nem elég érzékeny a driving gauge.
Néha szinte semmiért nem büntet, máskor meg rendesen megküldi.Az első részben legalább kiszámítható volt: ha hozzáértél a fűhöz, a
számláló elindult felfelé. Itt meg vagy megy, vagy nem megy. Ez tök
értelmetlen, mivel franc sem fog levágásokat keresni... Vagy megy a
dolog az aszfalton, vagy nem megy. Én az utóbbira szavazok. (Miért
is érzem úgy, hogy ez is egy olyan dolog, amiben visszalépés volt?) -
Mr.Csizmás
titán
válasz
tomsolo #6276 üzenetére
igen, 2 féle módon juthatsz hozzá
1. piálás - ez változó eredménnyel hozza, nekem 4-es szinten sikerült először belépőt halásznom, mindegyik koktél leírásában van, hogy melyik milyen szintű ticketet ad.
50-100 - level1
200 - level2
500 level3
1000 level4hátránya, hogy pár tízezret elkölthetsz, mire lesz normális belépőd, előnye, nem kell 5-ös szint.
2.(ezt a módszert használtam) az achikra ráfeküdve (vagy eleget játszol mindenfelé, magától is összejön) összeszeded az 5. szintet a kaszinóban, és 25k zsetonnal neki is vághatsz a bajnokságnak.
hátránya: 5-ös szint kell, előnye, hogy miközben gyúrsz a 5-re, nyerhetsz is a játékokban, és csak +25k zseton kell.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
tomsolo #6270 üzenetére
level 5-től lehet simán vip pókerezni, achikból gyorsan össze lehet szedni. vedd meg az összes göncöt a kaszinó shopban, játssz mindegyik nyerőgépen, 2-5-9 soros beállításokkal, stb. ha a kaszinóban nyomsz egy menüt, a 3. (?) menüpont lesz az achievements & targets, ott tudod lecsekkolni, hogy mit kell még csinálnod.
pl. azért is ad 40 discovery pontot, ha beülsz a kiállított audiba
-
DigitXT
félisten
válasz
tomsolo #6238 üzenetére
1K nevezéshez képest baromi sok az 1M jutalom.
(Viszont a pálya kifejezetten nehéz szerintem, az
Enzonak meg ritka undorító hangja van - pedig az
első részben az volt a kedvenc autóm, kár érte...)Szerk: amúgy klubversenyeken jó lenne, ha nem
egymást löknénk ki... Legyen az akár fék nélküli
hátulról belerongyolás, vagy az "ideális ívre" való
teljesen meglepetésszerű beszúrás, mert éppen
gyorsabb valaki az adott kanyarban: fasza dolog
ám eldobni egy 2-3. helyet, csak mert a hátulról
jövő úgy gondolja, hogy gyorsabb annyival. Sajna
annyival nem: ha nincs hely tisztán előzni, akkor
nem kellene a klubtársat arra kényszeríteni, hogy
szálljon le a pályáról, mert jön az "ász" hátulról...
(Aztán meg kiderül, hogy ugyanazt az időt futjuk,
csak mondjuk én most megyek másodszor azon
a pályán, a másik meg 200-adszor: nem tized mp
amiken a futamok múlnak, hogy megérje ütközni.)Én nem vezetek külső nézetből, így nálam csak
hátranézés játszik, de azt sem tudom bármikor,
mivel amúgy vezetek, és előre kell nézni: el kell
engednem hozzá a "kormányt" (az analóg kart).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest