- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
alikah88
tag
válasz
csilisz #3774 üzenetére
Esetleg azt meg tudod csinálni, hogy több oldalasra állítod a home screent, és amikor görgetsz jobbra vagy balra úgy változik a háttereden az ikonok elrendezése is. Tehát nem live wallpapered lenne, hanem több külön háttér különböző elrendezésekkel. Így nem lenne gáz az ikonok elrendezése sem
remélem érthetően mondtam
-
alikah88
tag
válasz
csilisz #3772 üzenetére
Én értem mire gondolsz, de szerintem ezt még nem lehet megoldani. Amúgy a rejtett ikont meg lehet oldani annyival, hogy képnek egy sima láthatatlan képet teszel be, sőt betehetsz többet is egymás fölé, így nem csak akkor töltődik be az app, ha középre nyomsz, hanem pl ha feljebb vagy lejjebb is akár. Vagy desktop visualizer. Viszont azt nem lehet megcsinálni, hogy az ikonok összevissza ugráljanak és azt még a háttérképhez is illeszteni... Csináld meg a hátteret statikusra így nem lesz gond az ugrálással
-
Mercutio_
félisten
válasz
csilisz #3764 üzenetére
Ez - már bocs - de egy baromság
3 alkalmazás esetén jó esetben 0 legrosszabb esetben 15 mp-t kell várnod, hogy az általad kívánt alkalmazást tudd indítani. Ha az zavar, hogy az alkalmazások sok helyet foglalnának külön-külön az asztalon egyszerűbb - és gyorsabb elérést biztosít - egy foldert létrehozni és abba beledobálni az egyes alkalmazások ikonjait.
-
Breki
veterán
válasz
csilisz #2574 üzenetére
How to change icons in your app drawer
ADW-nél
How to use the icon pack.
Long press on your screen and select ‘Custom shortcut’
Select ‘pick your activity’ > ‘Launcher action’ > ‘Open/Close App Drawer’
Tap on the icon on the left hand side
Then you will see the screen above, select ‘ADWTheme IconPack’
If you have more than one Icon Pack installed, you want to choose ‘App Drawer Icon Pack’
Simply choose the icon you wish to use as your launcher. It will add that icon to your home screen.
Now drag that icon to the app drawer launcher location in bottom center of your dock and drop it.
All done. Now you have a new app drawer icon.cozyka83: Egyben természetesen nem csak úgy mint az említett oldalon hisz ez telefon és Launcherfüggő
-
csilisz
tag
válasz
csilisz #2524 üzenetére
Bocsi belezavarodtam ez az: http://www.appbrain.com/app/colornote-notepad-notes/com.socialnmobile.dictapps.notepad.color.note
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- 53 m2-es panel lakás Budapest XVII. kerületében eladó
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest