- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
-
tomy86
addikt
válasz
zho-lee #22056 üzenetére
Semmi extra, csak nem qamu74 által feltöltött teljes képre kerestem rá (ls+hs), hanem letöltöttem, paintben körbevágtam, hogy csak a nő legyen a képen és ne kavarjon be a többi rész. Ezután google képkeresés - keresés kép alapján - kép feltöltése - batallóztam a kivágott képrészletet és így kaptam a találatokat. Az alapján ez lett az eredmény és innen már meg is van a kép.
-
BandiHUN
veterán
válasz
zho-lee #22005 üzenetére
Sokat!
Kezelni belejöttem már,Symbianon dolgoztam hasonlóval,ikonrajzolgazós szinten is,de itt egy gyors "lökést" csak kértem inkább...
No de majd hekkelgetek,mutogatok...idővel
Csak tegnap fedeztem fel a topikot,meg is vettem a Zoopert,van Taskerem is,DE az mostanság kihasználatlan.Egyszeráen nem mászkálok,és nem kell a teló se,csak telefonálni,netre,fészbúkra,sms-re,időjárásra.
De ráuntam a felületre,homeappokat próbálgattam,de "nem az igazi" homemade élmény,a vas se birja.Ez tetszik...
Egyébként időjárásra mi a titok?Hiába frissitem,késik...
Akartam kitenni 5 napos előrejelzést,erre csak egyetlenegy kép jelent meg ugyanúgy,mint a pillanatnyinál,ami még csak nem is pontospróbáltam a 3 szolgáltatót...
-
Vica0712
tag
válasz
zho-lee #21979 üzenetére
"Minek widget erre?
Szerintem ez nagyon jó így is.
Áruld el, ss, vagy next launcher?
Bátorkodnám a továbbiakban ajánlani a zooper widgetet.
Mind analóg, mind "digital" vonalon elég erős egy jószág.
Nem nehéz viszont betörni.
Ami viszont tilos, ezt a hozzászólást megköszönni, mert egy köszönömmel előnyben vagyok"
Kedves Tőled zoh-lee! Egyébként jól ráéreztél Next launcher, de ugyanezt Nova alatt is megcsináltam, csak ott babrálni kellett az ikonokkal. Zooper-rel nem vagyunk nagyon jóban, de nem adom fel.
-
Vica0712
tag
-
punky10
addikt
válasz
zho-lee #21716 üzenetére
Jó lett.
De egy észrevétel:összeszedettebbnek néz ki,ha nem kevered a nyelveket.Ha a "ma" és a"holnap" angolul van,akkor a következő napokat is úgy kellene,vagy pedig a today helyett egyszerűen ma-t kellene használni...Az órát meg köszi,le is szedem...
Nem szedem...Azt hittem egy apk,de csak egy sreenshot...
Az óragyűjtemény mikor kerül fel a Play-re?
-
punky10
addikt
válasz
zho-lee #21701 üzenetére
Szerintem valami bug.Tegnap ujrahuztam a tsbletet,gondootam ott is csökjentem a widgetjeim számát,feltettem a Zoooer Pro-t.Szintén legális verzió.A telomon jól működik,de a tabon nálam is ezt a hibát produkálja.
Na most megnéztem,q telon 2.4.4a tabon 2.4.6 a verzioszám.Akkor csak a szokásos androidos ficsőr:a frisditéstől minden,mindig rosszabb lesz... -
punky10
addikt
válasz
zho-lee #21634 üzenetére
Nálam Xperiákon tökéletes a WL.Igaz, én a beállítások menüben először kikapcsoltam a gyári lockot, utána indítottam el a WL-t.Az óra része viszont nem egyszerű:a saját órája, vagy a Fáncy pl jó, re a Zooper pl fel másodpercet késik, és csak utána mutatja a pontos időt.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
zho-lee #21632 üzenetére
Egyértelmű, hogy hardver-függő a WL.
Bár MotoG-n is előfordul, hogy nem indul, nem kapcsol. Ilyenkor egy újraindítás segít.
Viszont annyit nyújt, amit más locker nem tud, érdemes ...
Más:
Örülök, hogy végre újra arról szól a topik, amiről kell !
Még Más:
Nekem sincs mostanában újdonság, próbálom minél jobban minimalizálni a HS elemeit.
Egy óra-widget pár funkcióval, és pár alkalmazás indító ikon, plusz pár mappa...
A notibar eltűntethető, dockot már nem használok, viszont rengeteg gesztust igen... -
Kombat
őstag
válasz
zho-lee #21628 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy elég telefonfüggő a dolog.
ZTE Blade-en ment szépen, aztán Xperia S-en nem használtam, mert azt csinálta, hogy ha nem a saját óra widgetjét használtam, akkor kellett pár másodperc hogy az aktuális időt mutassa.
Most Moto G-n megint problémamentes. -
1tigris
tag
válasz
zho-lee #21586 üzenetére
Szóval. Az időjárás nem akar müködni nálam. Amit küldtél igy nézz ki. Az iconset mappába van a Reall Weather mappa abban pedig az icons és a config.xml.jet Megpróbáltam a .jet et törölni mert nálam azok csak xml-ek és az egészet átnevezni zipre de azt el se fogadja. Nem alakul át zip fájlá!
-
törölt tag
válasz
zho-lee #21582 üzenetére
Kicsit széthúztam, mert a közepe nem látszódik egyébként.
Nagy méret. -
fater-01
csendes tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest