- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
qamu74
őstag
-
-
twine
veterán
válasz
1tigris #18882 üzenetére
én semmit
Majd ha nem lesz meg valakinek "kisujjból" a háttérkép, akkor azt,,,
... addig nem "akarok" ezen gyakorlatozni...de természetesen a segítő szándék megvan,,,csak várok, mert ha valaki csípőböl linkeli,,akkor minek öljek bele "energiákat"
(sosem érdekelt a "boncolás")
-
-
-
qamu74
őstag
-
-
zho-lee
addikt
válasz
1tigris #18375 üzenetére
Váoúúú.. igazi kazetta...ez a projektem is félbemaradt..
Nagyon jó!Szerintetek a a mai skacok tudják mi az összefüggés a "magnó kazetta", és a ceruza között..?
(nem rosszindulatból, csak iróniával a mi fiatalságunk technikái miatt)
Sajnos az "Everybody's Changing" ma csúcsosodott ki a melóhelyemen..
Ha valaki tud egy jó állást, sokat segíthetne nekem.. -
-
-
-
-
-
Dottore
addikt
válasz
1tigris #17979 üzenetére
Hagyjuk a szójátékot. Ha érteni akarod amit írtam, érted. Ha nem akkor nem. Nem azért írom le, hogy azt gondold amit én. Isten őrizz, hogy mindenki azt tegye. Azt is utálom ha vitatkoznak velem. Nem akarok senkivel vitatkozni. Elolvasod, amit érdemesnek találsz belőle használod, ha nem elfelejted.
-
punky10
addikt
válasz
1tigris #17965 üzenetére
Visszaolvasva sem találtam olyat,aki megsertődött volna
Csak próbálunk valami megmagyarázhatatlant megmagyarázni,aminek a neve:harmónia.
Mindegy,hogy minimalba készited a HS-t,vagy telerakod ikonokkal,az sem számít,hogy katonás rendben állnak,vagy kör alakban,szimetrikus,vagy aszimetrikus az elrendezés,csicsás ikonokat használsz,vagy feliratokat.A lényeg,hogy ezek összhangban legyenek egymással és a háttérrel.
És ha ez megvan,akkor azt mondjuk,hogy tetszik,még akkor is,ha pl a szine miatt sosem tenném rá a telefonomra.Mert nem az én stilusom,de attól még szép... -
Dottore
addikt
válasz
1tigris #17955 üzenetére
Nem az a nehéz és tökös ha el mersz térni a megszokottól. Mindenkinek ez az alapállása, mindenki különbözni akar. Sajnos van egy rossz hírem. Ez az átlagos. Hülyeséget a legkönnyebb csinálni és máris nem azt az utat járod mint a többiek. A nehéz az, hogy mindezt a szabályok betartásával tedd. Ha feladatot akarsz, olyat ami nem egyszerű, akkor nem összevissza pakolgatod fel a különféle fontokat egy rosszul elhelyezett háttérre, amire bárki képes, hanem betartva a szabályokat teszed mindezt, amire nem mindenki.
A szabályok segítenek. Nem gúzsba kötnek ahogy képzeled, hanem egy irányvonalat adnak neked, ami mentén haladva harmonikus lesz amit csinálsz. Mert a harmónia jó, a diszharmónia nem jó. Ha ránéznek az emberek valamire amiben nincsenek szabályok és emiatt rossz érzést kelt bennük, az szar. Ezen nincs mit feszegetni.
Nyugodtan duzzoghatsz, hogy te más utat jársz. Csináld nyugodtan, de tetszeni nem fog senkinek
-
bAtt001
addikt
válasz
1tigris #17955 üzenetére
ez nem leragadás hanem a mai kor design-ja ha megnézel bármit mindenhol a flat és a minimal design kerül előtérbe. mobilos téren maradva ios7, android 4+, új messenger mind ezt a vonalat követi. ahogy régen is a szarrá cicsázott villogó színes design volt a menő most meg az egyszerűség
Z0C! persze ízlés dolga, nem azt mondom h nem szabad mást csinálni, csak elég felesleges a divattal szembe menni és állítani h az a jó
-
errrtu
aktív tag
válasz
1tigris #17942 üzenetére
megfogadva az előbb tanácsoltakat én az alábbiakat tenném a helyedben:
-mivel feliratos a téma logikusnak tűnik, hogy azok legyenek egységesek
-inkább a képernyő szélén tartanék egyenlő távolságot beigazítva az átfogalmazott szövegeket belógást elkerülve
-ugyanazokat a távolságokat alkalmazni a bal felső sarokbande ez csak az én véleményem javítsatok ki ha rosszul gondolom...
és ha már itt tartunk
ide [link] és el kéne egy két vélemény csak, hogy kanalazgassak belőle.Nálam is el kellene egy kis igazítás a szélekhez ezt már most látom
qamu74: ez tetszik
-
bAtt001
addikt
válasz
1tigris #17922 üzenetére
neked azt mondanám hogy kevesebb szöveges és 3d-s ikon, aztán egy jó kis minimal, flat háttér vagy valami nem túl részletes, aztán ehhez igazodó színvilágú ikon csomag
qamu tiedet most nem látom, am nem szoktak rosszak lenni csak te is imádod a 3d-s és bonyolult ikonokat, amiket én nem szeretek, azokat cserélném
-
Z0C!
őstag
válasz
1tigris #17919 üzenetére
Akksira ezt ajánlom:
Team Battery
Felső sorba húz egy csíkot, én ezt használom.
Névnap sztem felejtős, nem hiszem, hogy pont ott kell annak lenni.
Az órából pedig csak kicsit helyeznék el fent középen. A lockscreenen úgy is ott az óraDe csak ötlet
-
Z0C!
őstag
válasz
1tigris #17916 üzenetére
öö egy pár tanács.
Ha a mostani HS-t nézem, egy pár ötletem volna. Zooper / minimalistic text vagy Digital Clock alkalmazást használj.
Tedd 1 csíkba (4x1)-be az Órát, a dátumot. A névnap szerintem felesleges.
Az ikonok sztem nem idevalóak, valami szöveges verzió lenne jó.próbálj összhangot alkotni, ajánlom a mycolorscreen oldalt, a Deviantart.com.ot. De jó úton haladsz. Gratula
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest