- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlife11
senior tag
A GoLockerrel csak az a gondom hogy LauncherPro-val nem képes együttműködni.GoLaunchert pedig nem szeretem.
szezso15: Elmagyaráznád alkalmas bankkártya nélkül hogy?Ami van azt nem fogadja el a Market.Ezt szerettem anno az Ovi Storeban hogy képes volt a telefonos egyenlegből levonni az alkalmasás árát, nem kellett húszfajta kártyát regisztrálni meg az összes adatod megadni.
-
HUTCHDB
nagyúr
nézz szét itt!
MÁS:
tud valaki olyan időjárás widgetet, ami a htc-n van?
(nyilván nem arra kell, hiszen akkor nem kérdezném)
a lényeg az, hogy az animációk olyanok, vagy hasonlóak legyenek, (teljes képernyő, mozgó felhő, vagy kisütő nap...akinek volt az tudja mire gondolok) mint a HTC-n.
köszönöm! -
Mercutio_
félisten
Eszerint már hónapok óta nem raktam újra a rendszert
Őszintén szólva ha nem száll el azt ext partícióm - vagyis nem cserélem ki a kártyát egy ext nélkülire, amitől a rendszer elfelejtette, hogy van ext - simán maradtam volna az SDIII-nál, már nagyon jól belaktam, most a Big_daddy_II-t próbálom belakni, de se a laucher, nem jön be, se a rendszeren nem érzem, hogy hú de mennyivel jobb/gyorsabb mint az SDIII volt
-
fo_di
őstag
-
kiskaktusz
addikt
az a durva, hogy fut a héttérben! legalább is a mini info alkalmazás ezt mutatja...
tehát nem zárja be! szerintem a cyanogen ROM lockscreenja akar mindképp elsőbbséget élvezni.. néztem beállítások, de nincs a cyanogen beállításoknál elsőbbség beállítás...
amennyiben átvált a widget locker a cyanogen screenlockra, a megnyitott widget locker csak fekete képernyőt mutat... semmi mást, akár percekig, vagy amíg meg nem unja az ember...
ha kernelnél jársz, már többet tudsz az androidról, mert ennyire nem vagyok benne, így elfogadok minden tanácsot
kernel: 2.6.29 SEMCUser@SEMCHost #1
ezt látom...
-
csabám
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest