- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
szizoka
csendes tag
(#7260)
Úgy néz ki elem csere megoldotta -
szizoka
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Azt produkálja a tv-m (50p615 android), hogy a távirányítón hiába nyomom folyamatosan az adott gombot, azt csak 1 kattintásnak veszi. Pl hangosításnál, videóba tekerésnél is nyomogatnom kell sokszor a gombot és lassú mire a megfelelő értékhez érek.Hogyan tudnám elérni, hogy normálisan működjön?
(régebben nem volt vele probléma, pár hete van így)
Köszönöm előre is! -
szizoka
csendes tag
Sziasztok!
Hivatalosan fenn van a 636, valamelyikőtök próbálta már? Tapasztalatok?
-
szizoka
csendes tag
Sziasztok!
Elég nagy (számomra) problémába ütköztem! Kérem aki tud segítsen, vagy ha csak ötletet ad a megoldásra annak is örülnék.
Tegnap este HBO Go-n minden probléma nélkül néztem a sorozatom. Mai nap kapcsolom be a tv-t és nem várt működés fogadott.
A kép bal szélén az alábbi szöveg jelenik meg (pár másodpercenként ciklikusan megjelenik majd eltűnik).Próbáltam milyen funkciók működnek : youtube megy(de ott is bevillog ez a szöveg), HBO go nem indul, beállításokban rendszerfrissítésre sem nyílik meg semmi.
Mit kezdhetnék ezzel??
Előre is köszönöm a segítséget. -
szizoka
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy 50p615 - öt.Tudna valaki linkelni frissítést ehhez a készülékhez? Sajnos nem találtam hozzá.
Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest