- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peternac
tag
a gyari tud Samba megosztasrol is lejatszani? majd megnezem
en smb-rol jatszok le jelenleg vimu-val meg kodival
van egy kis szerverem es smb-vel meg vannak osztva a letoltott filmek/sorozatok
mert max dlna-t szoktak tamogatni a gyari lejatszok, de azt meg utalom, mert mindenki szarul implementalja es vagy mukodik vagy nem -
nagymolnar
tag
Milyen másikat? 2 tcl taviranyitó van a csomagban egy infras (nagy sokgombos) és egy kékfogas okos mikrofonos. A remap működött, anno próbálgattam.
A "szarra" elég csak megnézni a használhatatlan EPG-tés akkor nem is merültem bele. Egyszer még az elején leírta a problémáimat és itt nekem estek. Ma már csak néha bugyog fel belőlem, hogy 700e forintért (65c935) lehet, hogy használható tv-t várnál, annak fényében, hogy egy 100e LG tudja
-
nagymolnar
tag
Fizetős applikációk vannak, de már nem emlékszem a nevükre. Át lehet programozni gombokat. De ennél kevesebb hibát sem javít a tcl. Azt lehet mondani, addig vagy fontos neki, amíg megveszed a szarát
. Bár a magyar igények csak kerekítési hibaszázalékok egy kínai vagy amerikai piachoz képest
talán keress rá úgy remap tcl [link]
-
Mr.Iksz
tag
Nekem 55 c728 van,nem tudom miben mas a c735,de én igy csinalom:
Optikan van rakotve az erositore,onnan fix jel jon ki, a hangerot az erositon allitom.
A hangkimenetet tv hangszorora es fejhallgatora tettem, a tv 0,a fejhallgatot 1es hangeron. Igy nem zavar a nincs hang ikon,plusz a fejhallgato kimeneten tudom allitani a hangerot.
Ha csak fejhallgatora teszed - gondolom - akk is igy fog mukodni. -
Saccco
nagyúr
Play store ikon telepítéssel, utána Play store-on belül. Vagy angolra állítod és keresőbe diktálod angolul. Vagy PC-ről a fiókodon keresztül telepíted a TV-re.
szerk.: Feltételezem, hogy kompatibilis alkalmazást kérdezel.
-
Louro
őstag
Meglett mindenre a válasz:
Vodafone médiakártya volt a ludas. Réges-régi UPC-s médiakártya volt, ami 1.0 verziójú volt. Kicserélték 1.2-re. A képen lévő üres részben volt egy telepítés és utána rendben jött minden. Úgy látszik visszafelé nem kompatibilis.
A kikapcsoláskor a CAM üzenet pedig arra vonatkozott, hogy a médiakártyát telepítené. A CAM = médiakártya. Így, hogy jó médiakártya került a TV-be, a kikapcsolás egy pillanat így már.
Egyelőre még barátkozok a TV-vel. Hangzása jobb, mint az elődjéé - LG 42LK530 -, de azért a Thonet & Vander még mindig jobban tetszik a fülemnek.
Egyelőre pont beletenyereltem egy Dolby-s filmbe, ami profile 5-ös. A videók közül nem tudott mindent lejátszani, így bátorkodtam a Kodit letölteni, mert annyit olvastam itt róla....
-
mrmft
senior tag
-
Lordus
senior tag
c725 - nálam is van bent digi CI kártya. Nálam a következőt produkálja újkora óta (5 firmware-rel) : random, bekapcsolás után kint marad ez a CI kártyás képernyő, és csak és kizárólag a program gomb fel/le megnyomása után tűnik el. bármi mást nyomok, nem tűnik el.
Teljesen rapszodikus, van, hogy napokig nem csinálja, néha meg 2 nap alatt 3x...
CI kártyát felcseréltem már a másik tv-vel, ugyan az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged