- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gboorka91
csendes tag
válasz
CrazySouls #10758 üzenetére
minden képjavító eljárást kikapcsolva (is) ilyen a kép?
-
gboorka91
csendes tag
válasz
Doruce #10754 üzenetére
Szia, 65c728 eddig maximálisan elégedett vagyok mind kép, mind szolgáltatás téren. Igaz nekem már az újabb szoftver fut rajta (Google tv), és a hangot is házimozin élvezem. Felhősödés nem igazán tapasztaltam, minimális világosabb csík van a kép jobb oldalán, de abszolút élhető. Az Android meg hát Android... Minden előnye és hátránya vele jön, pl a műsor újság a 2015ös Samsung tvmen ehhez képest fenysebesseg (a tcl nagyon lassan frissíti be ahogy lapozgatok), de abszolút használható. Filmezni meg ha teheted akkor 4kban tedd, bár a felskálázás nem okoz neki gondot. Minden kép és mozgás javító funkciót kikapcsoltam rajta, a konzolt még várom hogy azzal is tesztelhessem (lusta vagyok atcipelni a pc-t, pedig szívesen megnézném mit tud 120fpsel). Megidézem @vhiktor-t hátha tud valamit még hozzá tenni. Ja és tudtommal a 725 annyival kevesebb hogy nem 120hz a panel csak 60, és nincs HDMI 2.1.
-
gboorka91
csendes tag
-
gboorka91
csendes tag
válasz
kisPocok #10663 üzenetére
Nekem a 65c728 a kép két szélén egy egy vékonyabb sávban "felhős"' de csak mint amennyire egy edge lit LED panel kb. Észre vehető de nem zavaró. Ha szeretnél képet róla privátban küldj képet mit rakjak ki a tvre és lefotózom neked szívesen. Most tettem fel rá Viktor beállításait.
-
gboorka91
csendes tag
Jó lesz ez a tv már csak a ps-t várom hogy hozza a futár...
Teljesen barátian megy geforce now, steam link is, de akár pc teljes asztal Chrome cast is, ezekrn meglepődtem hogy milyen szépen kezeli. Rádugam a tvre egy controllert, sajnos csak vezetékes van, szépen vitte a másik szobai játékokat streamelve. Viszont ami feltűnt....
Telefonos Google home távirányító funkciók: csak hangerő fel le, semmi mást nem mutat... -
gboorka91
csendes tag
válasz
kisPocok #10623 üzenetére
én simán az audio kimenetet (bekapcsolt cec és earc mellett) hdmi passthroughn hagytam, kiváncsi voltam miként kezeli a hangot az erőlködő (pioneer vsx916k). nagy meglepetésemre minden hangformátumot eszik legyen az dlnaról netflixről stb... szépen meg is szólalt a térhangzás. nekem is v414 van a tv-n.
-
gboorka91
csendes tag
Sziasztok,
tegnap végre kézhez kaptam a 65c725öt.
El is végeztem az alapbeállításokat Vhiktor videója alapján amit köszönök szépen, igazán hasznos volt. Azt vettem észre hogy a csatorna listából hiányzik pár adó (digi szolgáltató, teljes keresést nyomtam neki este). Esetleg üssem fel kézzel a csatornákat, vagy mit javasolnátok? Egyébként eddig szuper a tv, egészen jól bírkózik sdr tartalommal is. Külön piros pont hogy a dolby vision-atmos videó anyagból a hangot simán lebutította a 15éves pioneer 5.1emre optikain keresztül, viszont a formátum maradt dolby digital, felismerte.SZERK: tekintsétek tárgytalannak a kérdést... rákerestem újra a csatornákra és lám ma reggel már mind megvan.. lehet karbantartás volt.
-
gboorka91
csendes tag
válasz
Kiskutya #10377 üzenetére
Yamaha rx-v4a találtam ami elbírhat a 4k120al, de még nem olvastam ajánlják-e a maga 160k kategóriájában. Egyelőre marad a kompromisszum hogy pcm-re lekonvertál a tv és megy ki optikain (remélem tudja majd a c728, eddig bármilyen hulladék tvm megbirkózott a konvertálással).
-
gboorka91
csendes tag
válasz
Vhiktor #10354 üzenetére
Igen, tegnap ütöttem le a 65c728at.
Köszi a youtube videót, sokat segített...
Utoljára 2015ben vettem tvket (Samsung ue40h6400 meg vmi full noname sharp 49es szemét, ez utóbbi helyére kerül), így teljesen laikus voltam a technológia fejlődéssel. Ps5re lesz használva nagyrészt és házi mozira. Sajna az erősítőm is cserés idén (pioneer vsx916 sajnos csak optikai van még rajta. Az lesz a következő napokig keresgélős sztori... Még nem győztek meg a soundbarok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest