- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Parmezan77 #27047 üzenetére
A 935 pár mosdpercre képes felmenni 2000 nit felé is.
Azért kédeztem, hogy használnád, hogy tudjam elég lesz e a nit.
De én biztosan a G2-t venném, ha csak 60K-val több.
-
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Parmezan77 #27043 üzenetére
Ha azonos áron vannak vagy egy kicsit drágább akkor az oledet venném biztosan (dupla áron már nem), hacsak nem bazi nagy fényben lesz állandóan használva.
-
Extremex
tag
Sziasztok!
C645-ön használ valaki v603-at?
Ha igen mik a tapasztalatok? -
válasz
Vhiktor #26842 üzenetére
75"-ból 805, 845 vagy 935 ajánlott? Jelentős különbség van az árakban (kb. 450, 570, 688 (emag) illetve a 935 van 600k-ért is egy marketworld nevű boltban, nem tudom mennyire megbízható...) (amúgy legjobb lenne, ha a Pana OLED-emet (55GZ950E) az alza visszavenné még garanciában, de ott jóval drágább mind, csak akkor érnék meg, ha a Pana OLED-et beszámítanák 400k körül)
UHD és sima Blu-ray lemezek, UHD, BD remuxok, 1080p mkv, stream csatornák lenne a tartalom. (medialejátszásra vannak egyéb kütyük)
Lehet ezek közül közvetlenül mélynyomót kötni kiegészítésképpen valamelyikre, mint a Pana OLED esetében?
Gondolom a 935 a flagship... Előre is köszönöm -
KZsoltii
csendes tag
Sziasztok. A streaming app-ok egyre többször akadoznak lejátszás közben, föleg hbo és disney. Gyorsindítás kikapcsolva, hálózat stabil. Valamikor többször újra kell indiíani a tv-t, hogy helyreálljon. Mi lehet a probléma. 55C728 Köszönöm
-
-
mikrofon
veterán
válasz
kenicsab #27034 üzenetére
Ez így tök jól hangzik. Viszont ha innentől kezdve hibát észlelsz nem tudhatod hogy az tényleg hiba vagy csak a te esetedben van, mert kihagytál egy fontos lépést.
Ugyanis az IMG frissítés az egy teljes értékű FW. Minden szükséges részt tartalmaz és egyben csak a szükségesset. Nem is hagy meg semmit az előző FW-ből, hanem teljesen újra rakja az FW-t.
Ezzel szemben az OTA frissítés csak egy rész FW. Így OTA telepítésekor feltétételezi a szükséges előzményeket és rátelepül az előzőre így abból meg hagy részeket akár hibákat is.Szerintem amit te csináltál az a legrosszabb lehetőség. Ugyanis egy köztudottan teszt verzióra rátelepitettél egy nem tesztverzióra szánt kiegészítő FW frissítést.
A legjobb frissítési megoldás mindig az img. Pont azért mert amikor azt felteszed azt tudod hogy az pontosan azokat a fájlokat beállításokat és adatokat tartalmazza abban a verzióban és állapotban, ahogy azt a gyártó tervezte. Majd ezt érdemes a megfelelő lépésekben OTA-val frissíteni. Aztán ha jön egy img akkor azt újra felrakni. Ezzel biztosítható hogy a TV-d pontosan ugyan azzal az FW-vel lesz abban az állapotban amilyennek a gyártó éppen tervezte.
-
Zole95
csendes tag
Sziasztok!
Tcl805 készüléken dolby vision játék módhoz milyen beállításokat ajánlotok? :) -
kenicsab
tag
válasz
pictigjis #27028 üzenetére
Sziasztok!
Én átneveztem a v101 et M999-re és rátöltöttem az M999_test_6-ra,
simán végigfutott, most nézem a szokásos "műsoraimat".
Ha észlelek vmit, akkor írok.Ui.: tény és való hogy OTA fw-el nem lehet downgradelni, viszont ha a build frisseb, akkor megy az update, nem is törli le a már megléőt mint az IMG. ill, PKG file!
-
pictigjis
őstag
válasz
Rolika109 #27032 üzenetére
a telegramos teszt fw-kre mondhatjuk, hogy nem hivatalosak, hiszen ezek egészen biztosan az update szerverek közelébe se kerülnek (mégis feltetted a tévédre a v6-ot), míg a végleges fw-k forrása a telegramos adminok szerint valamelyik update szerver (itt meg mégis felmerül benned, hogy várnál). a legutóbbi 098 felkerülése után is elég hamar lefrissítették magukat a tévék, így teljesen hihető, hogy valóban valamelyik update szerverről származnak ezek a file-ok, mert ilyen rövid átfutással valóban teljességgel kizárható, hogy különböző verziókról lenne szó
-
pictigjis
őstag
-
classic B
senior tag
válasz
Solymi81 #27025 üzenetére
Az M999-re átnevezés az csak a fájl átnevezése... A firmware kisebb verziószámú, mint a jelenlegi szoftveré, ami szintén M999, az új OTA pedig 101, de persze attól lehet próbálkozni, hátha.
De ha ilyen egyszerű lenne, akkor az OTA downgrade is működne pl. V098-ról V062-re, de tudtommal az sem járható út.
-
7Heads Drago
veterán
Akkor nálad olyan ez is, mint a női mell. Sokak szerint abból is a méret a lényeg.
Nekem meg jó az ami van. A 40 collos Samu az elég alap tv volt anno (UE40D5000), és nem is okos. Megy még, meg csinálja is dolgát a szobában, de a nappaliban eddig nem volt tv-nk. Sok helyen látom a nappaliban a nagy tv-ket. Nekem nem jön be. Az 55 coll még esetleg játszott, de mostmár egyértelmű, hogy nekem az csak pénzkidobás lett volna. És a család szerint is elég ez a méret.(50C805) -
Rolika109
csendes tag
Sziasztok. Ha nekem a 999v6 van most fent a c805 ön, és frissítenék a v101 re akkor az úgy működhet ha elsőnek IMG ként telepítem a v098 at és utána frissítem a v101 re?
-
Stealth
senior tag
Írtam korábban, hogy a Kodi tesztvideók közül lehetne kiválasztani párat, és azokon lehetne tesztelni.
-
Imi1981
veterán
válasz
Solymi81 #27018 üzenetére
Igen jó lenne pár minta videó amin előző fw-ken kijöttek a problémák. Így tényleg nehéz megállapítani, hogy milyen is az új fw. Én most nem szeretnék frissíteni (hétvégén talán de már nincs sok kedvem hozzá) de ha valaki kipróbálja és pozitív a tapasztalat akkor valószínű én is frissítenék.
-
Solymi81
aktív tag
válasz
Imi1981 #27017 üzenetére
Annyit írnak rá, hogy a is based on V098 with some fixes for
Dolby Vision video colour pink/green...98-on alapul és javítottak valami a DV pink/green megjelenítésen.
"based on V098 with some fixes for Dolby Vision video colour pink/green..."A teszteléshez meg kellene állapodni, hogy mi a minta videó (van sok elérhető a neten) és h mit kellene figyelni, milyen beállításokkal és melyik TV-n, mert amúgy különböző eredményeket kapunk.
-
szana8
tag
Új OTA frissites jött telegramm-on.
New TCL T653T01 platform Google TV Update available in V101.
TV models ....98P745/ P755
C745X2/ C755
C805/ C845X2/ C855
C955/ X955
Full models list
V8-T653T01-LF1V101.000966V101 OTA
https://shorturl.at/svGP2
build date= Apr 18, 2024
build= 1713447967
security_patch= 2024-02-05
gmsversion= Android_12_GTV_S
product.build.fingerprint= TCL/G08_4K_GB/G08:12/STT2.221228.001/AS17:user/release-keys
revision= 000966
OTA size= 1.844 GB -
gycs02
tag
Szia!
Nekem is volt beragadt pixelem. A legfelső HDMI-n használtam a Set Top Box-t és egyszer véletlenül bekapcsoltam a játék módot, utána jött elő. Hiába állítottam vissza, nem tűnt el. Aztán egyszer átdugtam az Arc-os HDMI-re, s eltűnt, ezután megpróbáltam a felső HDMI-t, s nem jött vissza. -
Imi1981
veterán
A c745 is dobálta ezeket még V028 vagy v062 -n nem emlékszem pontosan mekyiken. Az újabb firmware-ken nem csinálja. Lassú bekapcsolással használom a tévét. Arra nem emlékszem amikor dobálta azokat az üzeneteket gyorsindítást használtam e vagy már a lassú indítást ( teljes kikapcsolás).
-
válasz
phoenix1989 #27007 üzenetére
Az a normális sorrend , minden hangfal és lejátszó eszköz bekapcsolásakor hogy elsőnek az úgymond lejátszó,/keverőt/stb és utána az erősítő.Vagyis szerintem normális a pukkanás. Kikapcsoláskor pedig fordítva kell, elsőnek az erősítőt utána a lejátszót/keverő/ stb. Hangosítás esetén alapszabály, hogy az aktív hangfal/ végfok, amit utolsónak kapcsolunk be, pont a pukkanás miatt. Gondolom itt is sincs másként.
-
phoenix1989
őstag
Továbbra sem tudom mi okozza a korábban írt jelenséget ,valakinek ötlete? Illetve lenne még valami, hangfal van kötve a tv re Jack en keresztül, ha a tv kapcsolom be előbb és utána a hangfalat kis késéssel akkor nincs gond de ha a hangfalat elsőnek és utána a tv akkor pukkan egyet a hangfal, miért? Első alkalmakkor nem tapasztaltam és a régi tv nél se .
-
hm15
senior tag
válasz
Vhiktor #26996 üzenetére
Modern technika. 😀 Rákötöttem az asztali pc-m, 24p 23 Hz ok. Vissza a HTPC, és most az is jo. Pedig előtte millió próba és reménytelenség. HDMI handshake-re gondolok, más értelmes magyarázat nincs erre. Lényeg, h nem kell viasszaküldenem. 1 halott pixelen kívül rendben van. Kicsit a vetítős világ után szokni kell ezt a képi világot.
-
Bogyi007
veterán
Jó lenne egy megerősítés hogy az 599-ről érdemes-e váltani erre a 604-re. Az 599-es nálam minden korábbi problémát megoldott és elégedett is vagyok vele, ha nincs jelentősebb változás vele én nem piszkálnám a meglevőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest