- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koncsik #27042 üzenetére
Elvittem tegnap az 55-ös Pana OLED-et gariztatni (lsd. előző h.sz. link). Ma visszaadták. Az e-mailben csak annyit írtak, elutasítva. Elmentünk érte, már készültem mindenféle érvekkel... "Letöröltük" Nem volt megalázó
(én is próbáltam mikroszálassal natúrban, semmi). Az mondták, valami ragasztónyom lehetett (WTF?????), mert ezzel jött le:
Még nem kapcsoltam be, de valóban nem látszik rajta semmi kikapcsolt állapotban.
Szóval hiába kacsingattam a 75c935-re, most marad ez. Köszönök minden info-t, még visszatérhetek. -
válasz
Vhiktor #27045 üzenetére
Ráadásul normál használat mellett láthatatlan számomra (fehéret még csekkolom majd). Mindenképpen megpróbálom gariztatni, de félek, hogy rosszabb állapotban kapom vissza...
Sajnos a Pana 77-es OLED Tv-je 1,5 millió
Alap LG 77-es OLED is 750 ezer és csak 100Hz-es, ha jól láttam...
(a 20 havi 0% THM is csak 30.-ig van, kevés már az idő)Szerinted csalódás lesz a Pana OLED-hez képest a Mini LED? Egy barátomnál láttam TLC Mini LED-et, nagyon tetszett (talán a 935-t vagy az elődjét, ha van)
-
válasz
Vhiktor #26842 üzenetére
75"-ból 805, 845 vagy 935 ajánlott? Jelentős különbség van az árakban (kb. 450, 570, 688 (emag) illetve a 935 van 600k-ért is egy marketworld nevű boltban, nem tudom mennyire megbízható...) (amúgy legjobb lenne, ha a Pana OLED-emet (55GZ950E) az alza visszavenné még garanciában, de ott jóval drágább mind, csak akkor érnék meg, ha a Pana OLED-et beszámítanák 400k körül)
UHD és sima Blu-ray lemezek, UHD, BD remuxok, 1080p mkv, stream csatornák lenne a tartalom. (medialejátszásra vannak egyéb kütyük)
Lehet ezek közül közvetlenül mélynyomót kötni kiegészítésképpen valamelyikre, mint a Pana OLED esetében?
Gondolom a 935 a flagship... Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest