- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
sziasztok!
TCL805 web böngészőben mostanában folyton van egy kis reklám ablak (jobb alsó sarok). hogy lehet eltüntetni? vagy ez már ilyen marad? eddig nem volt. -
phoenix1989
őstag
sziasztok!
kérdésem lenne tcl 50c805 usb portra van kötve egy DAC. A tv kikapcsolt állapotban van de a DAC-on lévő led néha egy rövid időre bekapcsol. miért ad az usb portra áramot a tv kikapcsolt állapotba? -
phoenix1989
őstag
oké azt hiszem sikerült. gép és tv kikapcs újra indít mindent tv re kapcsolt be onnan már müködött
-
phoenix1989
őstag
válasz
boborján2 #27468 üzenetére
nem , mind kettőn megy a játék de ha tálcára teszem csak a gépen mutatja. most valamit állítgattam a gépen (pedig ott nem nyomtam el semmit elötte) kezd vissza térni de csak bizonyos hz beállításával ad képet a tv is és a gép, azt még nem tudtam elérni hogy csak a tv adjon képet normálisan.
-
phoenix1989
őstag
kellene egy kis segítség. nyomkodtam a tv-t miközben a pcről át tettem a képet, minden jó is volt aztán rányomtam arra hogy Majstor igre és eltűnt a kép. csak akkor ad képet ha pc-n megnyitom a játékot akkor azt mutatja de ahogy tálcára teszem eltűnik. Ki kapcsoltam , automatikusra raktam stb de nem tudom visszahozni. mit kellene csinálni?
-
phoenix1989
őstag
válasz
phoenix1989 #27449 üzenetére
na a hdmi kábelemre is az van írva hogy high speed hdmi ami [ez ] alapján csak 50Hz et tud szóval még örüljek hogy engedte beállítani a 60Hz et.
vagyis csak 30Hz ezen a kép arányon
-
phoenix1989
őstag
tcl 50c805
hogy lehet elérni a 144hz frissítést? pc re kötve csak 60hz et enged. -
phoenix1989
őstag
továbbra sem kaptam választ miért kapcsol ki a tv rádió hallgatás közben és hogy hol lehet ezt kikapcsolni. valami ötlet? illetve hogy random beadja éppen melyik csatornán vagyok tv nézéskor.
-
phoenix1989
őstag
Továbbra sem tudom mi okozza a korábban írt jelenséget ,valakinek ötlete? Illetve lenne még valami, hangfal van kötve a tv re Jack en keresztül, ha a tv kapcsolom be előbb és utána a hangfalat kis késéssel akkor nincs gond de ha a hangfalat elsőnek és utána a tv akkor pukkan egyet a hangfal, miért? Első alkalmakkor nem tapasztaltam és a régi tv nél se .
-
phoenix1989
őstag
Van egy tcl 50c805 típusú Tv. Rádió hallgatás közben mindig kiírja hogy nincs nyomkodva a tv ezért kikapcsol , lehet ezzel valamit kezdeni? Alvás idő ilyesmi már beállítottam de akkor is csinálja. Másik.tv nézés közben van olyan hogy egyszer csak kiírja baloldalon a csatornát amit éppen nézek ezt miért csinálja? Úgy adja be mint amikor csatornát váltok az ok gomb körüli nyilakkal. De nincs megnyomva semmi.
-
phoenix1989
őstag
üdv! tcl 50c805 van valami beállítás amit érdemes megcsinálni? átállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged