Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findli
lelkes újonc
Sziasztok! c805 tévémmel kapcsolatosan szeretnék egy kis segítséget kérni. HDR és DV tartalmaknál van egy zavaró tényező számomra, ami simán lehet, hogy beállítás probléma, de eddig mindenfélét próbáltam nem sikerült megoldanom: túl erős a fénye/fehér fénye nekem, ami egyrészt átvilágít a sötét részekbe a kontasztos képeknél, másrészt 1 óra filmnézés után már fárasztó a szememnek. Általában filmnézésre már este kerül sor, sötét szobában, a fényerőt leveszem 20-ra, tologatom a gammát, állítgatom a helyi sötétítést és szinte mindent, de nem tudom úgy beállítani, hogy ne zavarjon és még a színek és kontrasztok se menjenek el nagyon. Még a legelfogadhatóbb ha rá rakom a kékfényszűrőt (amitől meg a színek hát nem igazán jók), de akkor is zavaró a fények "udvara". Van erre valakinek ötlete, hogyan tudom ezt beállítani rendesen? Köszi előre is. majd próbálok képet készíteni milyen....
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest