- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
Stealth #24126 üzenetére
Melyik kodi verziót használod?
Nálam elsődleges a DoVi képesség és most próbaképpen alátoltam a plex adatbázist,
(croneter/PlexKodiConnect) hogy csinosabb legyen. De akad 1-2 tartalom , amit a fapados Vimu player DoVi-ban játszik le , ugyanazt a kodi HDR -ben.Pedig egész pofás lett már a kodi is.
És még egy kérdés...
Azt idáig egyikkel sem tudtam elérni, hogy a feliratokat a szélesvásznú filmebe tegye és a ne a fekete sávra. Vagy ha épp úgy jön ki , akkor egy sor a filmen van a második meg a fekete sávon.(ez a legrosszabb , kényelmetlen olvasni így)
Erre esetleg van ötleted?#24127Vismajor01
Vagy tisztességes wifi hálót kell építeni AC vagy AX alapokon , vagy gigabit lan.
Én az utóbbira szavazok, hiszen nincs zavaró környezeti elem a rendszerben, nincs szomszédoktól "beszivárgó" wifi szennyezettség, vastag falak , amik rontják a jelet stb.... nincs akadozás.
Beton stabil és olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest