Hirdetés
- Apple Watch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
Garancia kálvária folytatás: Agyament emberek, AGYAMENT! Ismét hívtam kedvenc tv-s barátaimat, hogy letelt a 3. hét és mondjanak már valamit, lesz tv-m vagy sem... 1 perces beszélgetés után a kedves hölgytől kértem, hogy adja már a felettesét mert vele hiába beszélgetek úgy sem mond semmit csak, hogy várjak mert nem tehetek mást. Erre ő, ne beszéljek már a főnökével mert ha kapcsolja és tudja majd, hogy problémás ügyfelet kapcsol neki lesz baja, és én ne akarjak már neki bajt
Hát ez mi???
Szegényt megsajnáltam, és elmondtam neki nem én vagyok a problémás hanem ők, hiszen 3 hét után sem kaptam semmien tájékoztatást felőlük és mégis csak kérném azt a főnököt. Végül beszéltem a felettessel akinek elmondtam, hogy a 31. napon jogorvoslattal fogok élni, és tv sem kell, kérem vissza a teljes vételárat. Tehát jelenleg ez van.
Megértette és megint jött a tűréshatárral , meg azzal hogy továbbra sem zavaró a folt a képernyőben
Még 1x elmondtam neki, hogy mi az álláspontom majd leraktam a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- TV.-k és TV/Monitorok Eladóak!
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG (QE55Q95T) 140CM Q-LED 100HZ SMART 4K PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hát ez mi???
Szegényt megsajnáltam, és elmondtam neki nem én vagyok a problémás hanem ők, hiszen 3 hét után sem kaptam semmien tájékoztatást felőlük és mégis csak kérném azt a főnököt. Végül beszéltem a felettessel akinek elmondtam, hogy a 31. napon jogorvoslattal fogok élni, és tv sem kell, kérem vissza a teljes vételárat. Tehát jelenleg ez van.
Megértette és megint jött a tűréshatárral , meg azzal hogy továbbra sem zavaró a folt a képernyőben
Vhiktor