- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android dual SIM okostelefonok
- Fotók, videók mobillal
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike36
lelkes újonc
Sziasztok
Mai napon átvettem az új tv-t. Tcl 65C835. A kép gyönyörű, hang is jó, majdnem minden szuper lett volna, amikor azt tapasztaltam, hogy a fényerő picit változgat (pedig az intelligens mód ki van kapcsolva), a rendszer lassú, várni kell, van hogy eltelik 1-2 másodperc mire belép pl. a beállításokba. Már olyan is volt, hogy a tv adásoknál késett a kép a hanghoz képest vagy beléptem az okos felületre és háttérben szólt a tv csatorna hangja, teljesen megbolondult az egész rendszer. Olyankor egy ki és bekapcsolás segített rajta, viszont a rendszer maga egyáltalán nem lett gyorsabb, a fényerő kis mértékű ingadozása továbbra is észlelhető (ezt úgy vettem észre, hogy ha belépek pl a beállításokba, ott látszódik szürke háttér és maga a kiválasztott menüpont fehér háttérrel, és ott látszódik, hogy a fehér háttér fényereje ingadozik). Én úgy gondolom, hogy a tv hibás, tapasztalt valaki már hasonlót? Már volt Tcl tv-m jóval gyengébb hardverrel, de ott simán futott minden, hasonló akadozást vagy problémákat azon nem észleltem. Tudna valaki segíteni? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest