Hirdetés
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Coradiel
üzenetére
Elhiszem és nem azt mondom, hogy nem lehetnek kivételek. Én csak azt olvastam, hogy akinek kijelző, vagy egyéb komolyabb hibái voltak, ott nem nagyon voltak készségesek és rutinosak a szervizben, sőt még kárt is okoztak, vagy nem jól javították a tévét. Az önmagában egy vicc, hogy az eladót vagyok kénytelen keresni hiba esetén, mert a márkaképviselet utolérhetetlen. Én orosz rulettnek érzem a TCL-t. Akinek szerencséje van az szereti, a többi meg rágja a körmeit. De legyen szerencséje mindenkinek, azt kívánom. Én nem voltam olyan bátor, hogy bevállaljam a márkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor