- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
ZCoyote #10314 üzenetére
Pont ez a lényeg, hogy elvileg VA de gyakorlatba nekem inkább IPS-nek tűnt. Ennek több oka lehet, mint pölö..
- túlzott elvárás részemről (bár láttam hasonló árú, VA panellal készült Samsungot aminek sokkal jobb feketéje volt)
- a gyártó trükközik , és olcsósít (mondjuk nem ua. a panel kerül mindbe, mint anno az EISA díjas versenynél, vagy azt nem elnyerték hanem meg vették)
- kifogtam egy gyenge darabot
De végül mégis csak egy dolog biztos, és csak ez a lényeg: amit te veszel az milyen lesz, és te hogy leszel megelégedve azzal.
Ezt pedig csak úgy tudod eldönteni mint én, azaz netes rendeléssel megveszed és ha az lenne mint nálam akkor elállsz. Tökmind1 ki mit mond, kinek hogy tetszik és milyen tesztben mi van mivel az adott esetben kicsit sem számít. Még áruházban megnézve - már ha erre egyáltalán van lehetőséged - sem vagy sokkal előrébb, mert túl világos és nagy térben nem látható a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest