- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
noorbertt
üzenetére
Nem az én kezem munkája és már látatlanban az a megérzésem, hogy nem két perc lenne átrágni magam rajta. Megérteni a működését, átlátni, összevetni a te igényeiddel, hibát keresni, stb...
Ne haragudj, de nem áll szándékomban más programjával foglalkozni.
Javaslom, hogy nulláról rakj össze magadnak egy sajátot, abban még akár segítek is egy-egy lépésnél.
Így megszerzed magad is a tapasztalatot és ismerni fogod a saját programodat, meg jobban megismered a Tasker-t is.Más munkái amúgy sem arra valók, hogy azt egy az egyben átvegye vki.
Én is csak példaértékűen osztottam meg a sajátjaim, hogy abból okulhassanak mások.
De abban a formában ahogy letöltöd, rajtam kívül senkinek nem üzemképes, saját magamnak szabtam testre.
Aztán voltam olyan jó fej, hogy elérhetővé tettem... Ugyanez a helyzet a netes forrásokkal is, tanulni belőle jó, látni más hogy oldotta meg, aztán abból össze kell rakni egy saját verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Intel Core i5 13400F + hűtő
- erős akkuval! LG GRAM 14Z90 - 14"iPS 1920x1200 99%sRGB, i5-1340P 16 / 512NVMe, IrisXe SZLA +GARANCIA
- Sony PlayStation DualSense Marathon Limited Edtition
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Terra 1547Q - Core i5-3G I 4GB I 250GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest