Új hozzászólás Aktív témák
-
LordRajZoL
aktív tag
-
sanchomuzax
aktív tag
A 4.1b3m Play Store változatot használom. http://tasker.dinglisch.net/beta.html
-
bogil99
aktív tag
Köszi! Nagyon király!
De valamiért ha bekapcsolom a netet, a térerő jele fölött továbbra is "E" betű van, nem "H", pedig a beállítások menüpontban visszaellenőriztem, és tényleg átkapcsolt WCDMA (preferált)/GSM -re, amikor kikapcsolom a netet pedig visszakapcsol csak GSM-re. Valamiért mégsem akar 2g-ről 3-ra kapcsolni. Pedig nagyon egyszerű és jó megoldásnak tűnik, csak gratulálni tudok hozzá a megalkotójának. (az ember ritkán ébred ilyen ötletre)
Van esetleg még tipped ahhoz tökéletesen menjen?
(#1469) cozmo:
Köszönöm! Tudtam, hogy valahol már találkoztam ezzel a megoldással. Egy kicsit macerás, elsőre nem is jött össze, így egyenlőre még SSaki megoldásával próbálkozom. -
Teasüti
nagyúr
TaskKill Tasker Plugin [Root] – Futó progikat lehet kilőni. Lehet állítani a leállítás szintjét. Bármilyen makacs progi kilőhető vele.
Jah aztán meg abban merül le a telefon, hogy harcol a két program.
A szolgáltatás szintű appok újraindítják magukat.
Ha nincs ilyen beállítás a programban, akkor csak a jegelés vagy az uninstall segíthet. -
cozmo
őstag
Köszönöm, már megtörtént.
Mint kiderült nem az volt a gond, hanem a Secure Settings-ben kellett telepíteni a Helper-t. Természetesen felvettem eszköz adminnak a taskert és a másikat is.
Amúgy első hsz-be ezt kéne betenni, ezek a youtube videók iszonyat jók: -
sanchomuzax
aktív tag
Android Tasker 4.1b2m
https://groups.google.com/forum/?fromgroups#!topic/tasker/Z1hWv58nMKk
bugfix: some variables were showing up twice in variables tab
bugfix: JavaScript(let): runShell and getVoice: timeouts were being interpreted as ms instead of seconds in places
bugfix: Scene Edit: resize/move mode: make sure icons still visible when background matches icon colour
bugfix: action Element Text: allow empty text
bugfix: fixed spurious 'warning: udg: no display' after creating a new element when Android destroying activities on-exit
change: action Variable Add/Subtract: treat empty var as 0
bugfix: multiple quickly-consecutive activity/dialog scenes could result in timing problems
bugfix: code tightening targeted at memory leak(s)
change: speeded up profile list scrolling
bugfix: action Test: don't require file to exist to test it's name or dirhttp://tasker.dinglisch.net/beta.html
Az utolsó sorban az általam jelzett hiba javítása, és tényleg.
-
SkyLaci
őstag
de megnéztem, és ott nem egészen arról van szó amit én akarok, csak annyiról hogy amikor bedugja akkor elindul az alkalmazás, de mint már mondtam ezt tasker nélkül is tudja a telefonom cm10.1-el.
még egyszer leírom hogy mit szeretnék: csak abban az esetben induljon el a zene lejátszó a füles bedugására ha már az endomondo alkalmazás is fut (máskor ne, mert máskor nem zenét akarok hallgatni, hanem mondjuk filmet nézni, vagy rádiózni), és ne csak a zenelájtszó induljon el hanem rögtön a legutóbb hallgatott zene is szóljon magától a nélkül hogy nekem a play gombra kéne nyomnom, mindez történjen a háttérben, ha pedig kihúzom a fülest vagy kilépek az endomondoból akkor a zenelejátszó is záródjon be.
-
törölt tag
Igen, ez is egy lehetőség. Most azért van külön alkalmazásként, mert így bármilyen profilhoz alkalmazhatom. De tulképp igazad van. Nincs túl nagy különbség, hogy billentyűt rendelek egy profilhoz, vagy exportálom alkalmazásként. Sőt, így még jobb is lehet, mert azon a droidon, amin használva lesz, nem kell legyen Tasker. Köszi!
-
törölt tag
Sajnos, az nem megoldás. Nem telefon, hanem egy MK808 Android Mini PC. Nincsenek gombok és mivel TV -re, monitorra adja ki a képet, így érintőképernyő sincs. A feladat az, hogy van egy spéci usb -s eszköz, ami billentyűzetként mutatja magát. Valójában egy vezérlőpultról, wifin keresztül kapott keykódot továbbít az eszköz felé. Vagyis, mintha leütnék egy billentyűt. Erre kéne reagáljon a Tasker. Az External Keyboard Helperben van remap lehetőség. Gyorsgombot viszont csak bizonyos funkciókhoz (pl. hívás, hangerő, stb.) és programindításhoz tudok rendelni. Ezért kellett egy egyébként semmit sem csináló, placebo alkalmazás. Ennek indulása aktivizálja a profilt. De ez elég kókány megoldás. Előremutatóbb lenne egy olyan input method, amit a Tasker tudna értelmezni. Az EKH sem egy klasszikus billentyűzet, GUI -ja sincs. Csak az Android felé mutatja magát billentyűzetnek. Próbáltam kommunikálni ez ügyben a fejlesztővel, de nem nagyon reagált. Mondjuk én sem jeleskedem túlzottan Angolból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest