Hirdetés
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
the radish
üzenetére
Ha erre gondolsz, azzal van egy olyan bajom, hogy én nem akarom megadni sem a windows sem az android jelszavamat a másik eszkzön. És nincs szükségem a telefon teljes átklónozására sem.
Nekem egy 1 bites pityergő kell androidra BT-n mondjuk 5 perces intervallumban 1x. A telefonon van egy lista az áttekintetlen eseményekről, amit down swipe nyit le. Ha akármi van ott, bit érték 1, ha nincs, akkor 0. Azt az üzenetet venni kellene windows oldalon, és tray ikonon kijelezni csak az 1 értéket igen / nem információként, hogy most éppen üres-e az a lista a telefonon vagy sem? És azon az egy biten nincs mit titkosítani. Felőlem láthatja az egész világ. Ha kell, a windows tray-t megírom én magam, de android alól világgá kellene sipákolni az állapot bitet, és nem lenne rossz, ha legalább arra lenne kész megoldás.
Tud olyat a tasker "egyszerűen" ?
Más. Okos óra, meg a többi.
A BT be van építve mind a laptopba, mind az androidba. Ingyen van. Nincs kedvem okos órához. De köszönöm az ötletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest