Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengész
tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben egyre jobban idegesített, hogy a normál telefonhívás megszakította a Viber/Whatsapp/Skype hívásaimat. Már majdnem átmentem iOS-re, de aztán szembejött egy cikk/videó a megoldással:
[link]
Egyelőre csak a bétában megy, ehhez csatlakozni kell a tesztelőkhöz, de megéri, mert működik. Létre kell hozni egy profilt, amihez a Call Screened eseményt kell beállítani. Ehhez rendeled aztán a Call Screening feladatot, amit be tudsz állítani, hogy foglaltat jelezzen vagy kicsengést halljon a hívó. Alapértelmezésben a hívások bekerülnek a naplóba, de ezt ki is kapcsolhatod.
Ezt a profilt én másik profilokkal kapcsolom be és ki, ezekben a Viber/Whatsapp/Skype értesítéseit figyelem az AutoNotification pluginnel. A hívásszűrő feladat után felvettem egy másik feladatot is, ami sms-t küld a hívónak, a hívásszűró profil kikapcsolásakor pedig elindítom a telefon alkalmazást, hogy lássam a hívásnaplóban, hogy kit kell visszahívni. Lehet, hogy ezt majd kiváltom egy naptári bejegyzéssel.
Azt sajnos nem tudtam megoldani, hogy az sms arról a kártyáról menjen ki, amire a hívás jött, de mivel a jövőben egy kártyával használom majd a telefonomat, ez már nem gond (de azért érdekel a megoldás, ha valaki rájött).Üdv,
Pengész
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crypto Trade
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest