- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz
pengész #7401 üzenetére
Következő dolgot kéne megoldanom:
1. Ha A wifire vagyok csatlakozva C-D idő közt legyen do not disturb módban
2. Ha B wifire vagyok csatlakozva akkor E-F idő közt legyen DND módPróbáltam wifi profillal akkor addig jó, hogy belép DND módba, de exit task nem fog így lefutni mert nyilván utána is csatlakozva vagyok.
Ha idő profillal próbálom akkor nem találok olyan IF-t a taskhoz ami a wifi-t megoldaná. Amúgy komikus, hogy profilban könnyen belőhető a wifi ssd míg taskban nem.Köszönöm a segítséget
(és újfent nem válasz akart lenni de ez az új ph design nem nyerő)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged