- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengész
tag
-
pengész
tag
Ha nem csatlakoztál a tesztelőkhöz, akkor nem bétaverzió, hanem én voltam lassú.... nem néztem a cikk dátumát, október végi, azóta simán bekerülhetett a publikus verzióba.
A funkció úgy ahogy van zseniális, és annak külön örülök, hogy meg tudtam alkotni az első stabilan működő profilomat
-
pengész
tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben egyre jobban idegesített, hogy a normál telefonhívás megszakította a Viber/Whatsapp/Skype hívásaimat. Már majdnem átmentem iOS-re, de aztán szembejött egy cikk/videó a megoldással:
[link]
Egyelőre csak a bétában megy, ehhez csatlakozni kell a tesztelőkhöz, de megéri, mert működik. Létre kell hozni egy profilt, amihez a Call Screened eseményt kell beállítani. Ehhez rendeled aztán a Call Screening feladatot, amit be tudsz állítani, hogy foglaltat jelezzen vagy kicsengést halljon a hívó. Alapértelmezésben a hívások bekerülnek a naplóba, de ezt ki is kapcsolhatod.
Ezt a profilt én másik profilokkal kapcsolom be és ki, ezekben a Viber/Whatsapp/Skype értesítéseit figyelem az AutoNotification pluginnel. A hívásszűrő feladat után felvettem egy másik feladatot is, ami sms-t küld a hívónak, a hívásszűró profil kikapcsolásakor pedig elindítom a telefon alkalmazást, hogy lássam a hívásnaplóban, hogy kit kell visszahívni. Lehet, hogy ezt majd kiváltom egy naptári bejegyzéssel.
Azt sajnos nem tudtam megoldani, hogy az sms arról a kártyáról menjen ki, amire a hívás jött, de mivel a jövőben egy kártyával használom majd a telefonomat, ez már nem gond (de azért érdekel a megoldás, ha valaki rájött).Üdv,
Pengész
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Nyomtató topik
- Arc Raiders
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mozilla Firefox
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 15.gen! Intel Core ULTRA 7 265K (20mag!) +32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ASUS C41N1904 gyári, új akkumulátor, 0-1 ciklussal
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest